| andi a întrebat:

Poti merge cu bicicleta fara maini? dar fara dinti? big grin

Răspuns Câştigător
| psiholoaga a răspuns:

Fara maini nu... Fara dinti nu am incercat. Inca.

15 răspunsuri:
constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Poti merge fara maini... dar ramai fara dinti. Poti merge fara dinti daca-i lasi in pahar (proteza). Dar sa mergi fara picioare ai incercat?

regis
| regis a răspuns:

Normal ca pot merge cu bicicleta fara maini. De altfel cercetatorii americani impreuna cu cei englezi au facut studii asupra unui esantion de 1349, 15 biciclete, in urma studiilor demonstrandu-se stiintific ca toate bicicletele sunt fara maini.
In privinta dintilor inca se mai discuta, din primele cercetari rezultand ca sunt necesari macar dintii pinioanelor de la lant.

| Dara a răspuns:

Fara maini e mai greu, fara dinti da, e simplu. Iti lasi proteza in pahar si te urci pe bicicleta!

| andi explică:

Fara picioare nu as incerca, am sa raman si fara urechi!

| Wtf9000 a răspuns:

Da, poti sa mergi cu bicicleta fara maini. Dar dupa o sa ramai fara dinti. laughing

| moonY a răspuns:

Poti merge pe bicicleta si fara bicicleta

| mircea a răspuns:

Fara dinti mai merge, ca scoti placa si o pui in buzunar, dar sa mergi cu bicicleta fara maini... Apropo, bicicleta are maini?

| DiMoDi a răspuns:

:rolling on the floor :rolling on the floor :rolling on the floor

| sergiu25bc a răspuns:

Atunci fac eu 1 video si il bag pe youtube sa vedeti ca de la varsta de 9 ani sunt invatat sa merg pe bicicleta fara maini, totul e in echilibru.La inceput vi se pare f greu, dar apoi cand prinzi anumite notiuni de baza a echilibrului e f usor.Deci se poate merge si fara sa tii miinile pe coarnele bicicletei

| dalea a răspuns:

Daca mergi cu bicicleta fara maini s-ar putea sa ramai fara dinti!

| BluePuff_3062 a răspuns:

Fara maini in nici un caz... Fara dinti nu am incercat, dar nu vreau sa-mi imaginez cum este...

| sigmanet a răspuns:

In curand nu o sa mai avem voie sa mergem cu bicicleta. Asa ca e bine sa ne pastram dintiibig grin

| eeeeeeeeee a răspuns:

Eu nu pot deloc

| vio a răspuns:

Sint de acord cu grim...laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca-ti uiti dintii pe noptiera, da se poate. da eu am mers fara coarne. ca inca nu miau crescut.si nici de la sotie nu am!