Poti merge fara maini... dar ramai fara dinti. Poti merge fara dinti daca-i lasi in pahar (proteza). Dar sa mergi fara picioare ai incercat?
Normal ca pot merge cu bicicleta fara maini. De altfel cercetatorii americani impreuna cu cei englezi au facut studii asupra unui esantion de 1349, 15 biciclete, in urma studiilor demonstrandu-se stiintific ca toate bicicletele sunt fara maini.
In privinta dintilor inca se mai discuta, din primele cercetari rezultand ca sunt necesari macar dintii pinioanelor de la lant.
Fara maini e mai greu, fara dinti da, e simplu. Iti lasi proteza in pahar si te urci pe bicicleta!
Fara dinti mai merge, ca scoti placa si o pui in buzunar, dar sa mergi cu bicicleta fara maini... Apropo, bicicleta are maini?
Atunci fac eu 1 video si il bag pe youtube sa vedeti ca de la varsta de 9 ani sunt invatat sa merg pe bicicleta fara maini, totul e in echilibru.La inceput vi se pare f greu, dar apoi cand prinzi anumite notiuni de baza a echilibrului e f usor.Deci se poate merge si fara sa tii miinile pe coarnele bicicletei
Fara maini in nici un caz... Fara dinti nu am incercat, dar nu vreau sa-mi imaginez cum este...
In curand nu o sa mai avem voie sa mergem cu bicicleta. Asa ca e bine sa ne pastram dintii
Julyly2089 întreabă: