Era o zi vrumoasă de vară. Păsăricile ciripeau...dar asta nu e important.Important este că părinții bogâtani ai Verei pleacă în nu știu ce delegație străină așa că Veru face un mic party pentru cei de pe T/A.Cum era de așteptat și-a luat o rochie cât mai scurtă și sexy ca să mă înebunească pe mine și pe Speed,a împărțit la toți invitații și a ales cel mai cool loc de zdrăgăneală.
Nu Speed nu la sex shop ci pe mare, un mare mare yacht(nu știu cum se scrie și ce omorăți-mă)că doar era de așteptat de la Veru mereu se ridică la așteptări.
Imediat Veru a pus mânuța ei fragilă pe telefon și i-a sunat pe toți dar toți erau ocupați în ziua aceea.Mi-a părut așa de rău s-o văd așa tristă și cu ochii ei de cățeluș aristocrat tocmai pe mine m-a rugat să-i conving pe toți să vină la party.
Acum este timpul să-mi dezvolt un monolog dramatic.
Oare cum aș putea să-i conving pe toți? A stai toți ne-am înscris la acel curs de dans.Păi aș putea să-mi urc piciorușul drept pe băncuță iar celălalt rămâne pe podea și aș întinde mânuța în aer mișcând-o la 360 grade cum am văzut în filme.Dar nu ar părea copilăresc mai bine îi întreb individual.Am 3 zile pânâ la party deci mă voi descurca.
*între timp la Speed acasă*
-Expert ia mâna!
-Dar vreau și eu măi piciulinule.
-Acum e rândul meu așteaptă-ți rândul.
-O tot bagi de jumătate de oră vreau și eu!
-Așa oo da uuuhuu sunt pe val.
-Da măi dar m-am plictisit.
-Vrei altceva?
-Vreau ceva milităresc și german.Nu prostii de astea! Hai mă Speed te credeam mai puternic de atât!
-Bă gata mă enervezi ia tu și bagă cât vrei!
-Yeeei rândul meu la Call of Duty
Hăh deja se ceartă,speram să-i prind în toane bune.
*bate la ușă*
-Deschide tu eu îi bag ăstuia niște gloanțe în gură!
-Da da cum spui tu...
*în mintea lui Speed* și ăsta e cu Unica...*
*vine și єχcєєℓ,adică eu țanțos și intră*
-Neața băieți. Ceva nou?
-Câh ce urât,atât de mult sânge.Oo yeah baby te rezolv eu.
-Wooo whoo whoo stai măi tu faci ce cred eu?
-Nu măi se joacă iar, asta tot face de 5 minute când am ieșit eu.
-Ce viață interesantă aveți.În fine Veru dă party sâmbătă seară.Ia-o pe Ani frumos de mânuță,du-o la shopping,ia-ți și tu un costum versace cum are State, ceva parfum nou*tușește*nu serios miroși oribil.
-Cum spui tu.Tu cu cine mergi? Am auzit că Miku are planuri sâmbătă...
-Ee o s-o conving eu.Nimeni nu-i rezistă lui єχcєєℓ.Voi 3 veniți da?
*o voce groasă*4 măi că vine și Unica cu mine.
-Bine fie 4 ne vedem atunci. Apropo Speed poate facem ceva de ști tu ce.
-Băi frate tot cu mintea la prostii?
*dar єχcєєℓ plecase*
-Uau Speed nu doar Ani te-a lăsat, chiar și єχcєєℓ a făcut asta.Nu i-ai zis că între voi 2?
-Ne-am împăcat băi cap de ceapă.
*între timp după 20 de minute de alergat cu părul în vânt єχcєєℓ ajunge la Miku*
-Te rog,te rog,te rog, te rog
-Nu!
-De ce?
-Uite așa...
-O să fie pocky
-Ce-ai zis?*îl mângâie pe obraz*
-Ce-ai auzit.Bine hai că nu am timp trebuie să dau și pe la Ashadow.
-Ăăă pa...nici un pupic de rămas bun?
*sună sună tilifoanele ca dracii*
-Hei Aline!
-Ce dracu vrei mă?
-Whoo stai așa mă ce ai pățit?
-E rândul meu la tableta lui mami :X
-Să înțeleg că nu vii la party? Alo? Sh*t!
*după 10 minute*
-Huh sora ta m-a lăsat să intru.
-Zi ce vrei...party? Nu mersi.
-De ce mă? Dacă nu ai cu cine merge...
-Da exact tocmai de asta nu vin.
-De când Unica te-a lăsat pentru Expert...
-Sunt băiat mare am trecut peste.
-În fine și ce o să faci sâmbătă?
-Am maraton de labă cu amicii mei retardați
-Noi suntem amicii tăi mă!
-Ce fel de amic ești, tu te duci cu Miku a ta iar eu cu aerul
-O să poți săruta cât vrei aerul să ști.
*îi dă cu tigaia în cap și pe ușă iese єχcєєℓ*
*Monolog taim!*
O să fie mai greu decât credeam
Partea 2 în curând.
Vă place? Să continui?
Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Utilizatorii cu email-ul neconfirmat nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi şi nu mai mult de 10 în total. Pentru a retrimite email-ul de confirmare click aici
Utilizatorul care a pus această întrebare te ignoră. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorul care a pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi.
Doreşti să urmăreşti această întrebare? Vei primi răspunsurile pe email.
Adaugă întrebarea la favorite
Doreşti să adaugi această întrebare la favorite?
Ce notă dai întrebării?
Înainte de a posta răspunsul, te rugăm să te asiguri că acesta nu încalcă regulamentul.
Nu ai introdus un răspuns!
Nu ai scris un răspuns pentru această întrebare, aşa că nu avem conţinut pe care să-l publicăm
Răspunsul este publicat...
Te rugăm să aştepţi ca răspunsul tău să fie trimis spre publicare.
Atenţie!
Succes!
Atenţie!
În răspunsul pe care vrei să îl postezi au fost găsite greşeli de scriere. Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos
Atenţie!
Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum.
În ipoteza unei acţiuni pe cale legală, TPU.ro este obligat să furnizeze IP-ul tău (3.144.109.152) şi restul datelor de identificare şi informaţiilor despre tine.
Atenţie!
Nu poţi posta acest răspuns pentru că linkul pe care l-ai inclus este suspicios, iar pe TPU pirateria nu este încurajată.
Te rugăm să nu faci referire la site-uri aflate în ilegalitate şi să nu postezi linkuri spre materiale postate pe internet fără respectarea drepturilor de autor (programe, jocuri, filme sau muzică piratată)
Nu poţi posta aceast răspuns la întrebarea aleasă!
Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex
Raportează răspunsul
Trebuie să fii logat ca să votezi
Pentru a evalua un răspuns trebuie să ai cont pe TPU.ro