| chiftelutacrocanta a întrebat:

Povestea bunicii Rapperităă

Era odata o bunica tare furacioasa, numita Rapperităă care purta o fusta maro, iar in fusta avea un buzunar larg. Oriunde mergea fura cate ceva.ba un mar! ba un păr! ..erau zile saracacioase cand fura si carnea din frigideru oamenilor.ori de cate ori mergea la cumnata ei Jwoww, fura cate ceva..bagandusi-le in buzunarul larg din fusta.
Cumnata Jwoww nu stia de ce-i lipseste carne din frigider, si a decis sa puna o capcana.intr-o zi merge bunica zambitoare la cumnata Jwoww si-i spune:,,ce faci cumnata,tot pe-acasa? Da bunicuta,tot pe-acasa, dar de ce intrebi?
La care bunica Rapperităă :,, Auzi muica!, nu vrei mai bine sa-mi aduci de-afara poseta ca am uitat-o.Bine bunicuta ma duc! Merge bunica Rapperităă la frigider tiptil tiptil si dintr-o data iese din dulap fiu-sau Bacemi care-i spune:,, Asa Mama! deci tu esti hoaţa de carne.tu furi mereu carnea din frigider si ti-o pui sub pat. Bunica Rapperităă nu renunta, ii da una lu fiu-sau cu bastonu-n cap, fura carnea si pleaca cu ea catre casa.In drum spre casa, bunicuta este atacata de niste caini, care ii fura carnea..si i-o mananca pe toata.

(tot ce e furat, e blestemat)

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Normal era sa o manance pe bunicuta si dupa aia sa vina printul alpha sa le dea in cap cu gramatica beta pana o vomau inapoi si traia fericita pana la adanci batraneti. Bine, era deja batrana asa ca murea tot in ziua aia.

5 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Am motive sa imi tai venele, eu nu apar aici?

| dragosbogdan001 a răspuns:

Asta e viata.

Răspuns utilizator avertizat