Ieri, când am intrat în cameră:
-Buni, ce faci pe calculatorul meu? Din nou.
-Bine.
-...*mă trântesc în pat*
-Le spun ăstora de pe TPU cât de idioată erai până acum 4 zile.
-Dar ce s-a întâmplat acum 4 zile?
-M-am rugat intens pentru tine, pentru recuperarea ta. Iar acum poţi nimeri gaura toaletei.
-Buni, dar tu erai aia ca-
-Mai taci. Ar trebui să mă rog şi pentru vocea ta, că o ai prea odioasă. Mă zgârie pe creieri, îmi dispar şi negii atunci când începi să vorbeşti. Mmşi apropo de asta, am găsit o trupă mai bună decât cele de pe trinitas fm.
-Dar, buni,-
-Paraziţii.
Îşi ia ceaşca şi pleacă.
M-am născut într-o scorbură de copac şi am crescut cu veveriţele până m-a găsit un pedofil şi m-a crescut de mică.
Am o viață foarte interesantă...din cauza asta îmi petrec așa mult timpu aici.
Nu cred asta
Iti ordon sa crezi!
Sexualitatea ta falsa nu ma va convinge!
Te rog sa crezi!
Draga poti sa faci pe barbatul dur, sexy pe care orice femeie l-ar dorii sau pe sensibilul care si-ar proteja si ar avea grija de iubita lui, dar tot nu ma convingi pentru ca asa vreau eu
In fine, nu imi pasa ce crezi tu, EU TOT SEXY RAMAN.
1 Vezi nu ai cu ce sa te scoti si spui replica, clasica, cu "nu-mi pasa"
2 NU ESTI SEXY, NU AI FOST SI NU VEI FI PENTRU CA ASA VREAU EU! Pusiiiiii
Ba SUNT SEXY(Pentru ca ASA VREAU EU). Pace!
Ba NU esti pentru ca ASA VREAU EU! 1 Nu ma mai imita in speranta ca o sa te scoti 2 Nu ma lua tu pe mine cu pace da? Poate vrei sa te pun la perete!
Vrei sa ma etichetezi intr-o postare de pe peretele tau de facebook? Ce draguuut.
SI EU TOT SEXY SUNT!
N-am Facebook ha! Si nu nu esti sexy din niciun punct de vedere! Pusiiii
Tu nici macar nu crezi ce spui. ( Stiu ca ma consideri sexy dar nu vrei sa recunosti asta).
Auuuuuuuu ce dragut din cauza ca esti ciudat si nu ciudat ca mine in sensul bun te crezi sexy si incerci sa-i convingi si pe altii auuuuu dragalasule sa-ti dea Crinuta un cub de zaharel cui place zaharelul? Da lui Tuborxel lui Tuborxel sau vrei ciucalata ca sa te indulcesti putin dupa cata amaraciune e in sufletul din cauza complexelor?
Sunati careva la 112, Macaroana(sau cum o mai chemao) a luat-o razna rau!
Bai Prostie Turbo ti-am inchis gura si nu sti ce sa mai zici nu? Te doare rau prostia, saracul de tine o s-o pun pe Larisa sa te ingrijeasca daca intelegi cum zic
Tu chiar nu poti vedea cat de sexy sunt? Du-te sa-ti iei ochelari pana nu o sa ti se strice si mai rau ochii.
Se vede ca esti foarte complexat dar uite ca sa te incurajez iti spun ca sexualitatea ta falsa radiaza peste tot
Venerabilul întreabă: