Pai eu acum ceva timp am fost la un film mai exact la un cinematograf. Bun incepuse filmu si auzeam in spatele unu ce tot ii explica la altu tot ce se int film de parca el n-ar fi vazut! ma scotea din sariti cand tot auzeam explicatile lu respectivu! Si m-am intors zicand, nu va suparati dar lasati ca si el vede filmu, pe mine ma scoateti din sariti cand mi se repeta filmu in spatele meu! Si-a cerut scuze si n-am mai auzit nici un sunet, si ce sa vezi dupa ce s-a terminat filmu ne-am ridicat toti de pe scaun si vad pe respectivu din spate cui ii explica, avea ochelari negri si un baston in mana! Era orb! Mi-a venit mie sa-mi cer scuze dar n-am mai zis nimic! M-am simtit oribil!
Oau.pai cred ca pe la sfarsitul clasei a 4-a, in ora de desen, a propus tuta aia de invatatoare sa mai facem niste exercitii la mate oral.Eu desenam acolo`sa linistita, ascultandu-i pe frustratii aia care au crezut ca scapa de pictat daca raspund la intrebari.Si cum invatatuta avea pretentii de la mine, s-o mirat cum de nu raspund, asa ca a facut una speciala pentru mine.Pana la sfarsit, nu aveam nicio problema, dar cand mi-a mai ramas doar o banala adunare (6+6),mi-a luat-o gura pe dianinte si am zis ca 16.Va dati seama cat de bine am terminat clasa a 4-asmug
Sauuuu, mai era odata o intamplare cu mama mea in lift.Pe mine ma amuza foarte tare cand eram piscot cuvantul `cucoana`, nu stiu de ce.Si mama tot imi punea o intrebare in lift,ca sa raspund si sa ma amuz: cum se numeste o fetita care e de-o seama cu tine?
eu: piscottt! si radeam si eu, si mama.
mama: dar cum se mai numeste o doamna? (ea asteptand sa zic cuvantul `cucoana`)
si tot asa m-a luat gura mea sparta pe dinainte si i-am zis: se numeste curva laughing))
Iti dai seama ca maica`mea a ramas cu gura pana in podeaua de la lift.
Eee,dar pentru mine nu era mare chestie ce am zis, doar ma gandeam tot timpul la prostii cand eram si la gradi`, adica in acea perioada cand am dat `bomba`laughing) Dar pentru mama a fost o mirare...
Vara trecuta, eu si colega meea, ne suiam pe casa si aruncam cu cartofi in oameni.aruncam si la un moment dat a trecut cineva cu o camasa albastra care era de fapt politist...si ne-a vazut cand am aruncat si voia sa intre in curte sa vada dc aruncam cu cartofi in trecatori.cum ne dadeam noi jos de pe casa mi-a venit o idee geniala! sa iau cainele meu care e un dog german si sa il pun sa maraie, iar politistu` cand a vazut cainele a luat-o la sanatoasa si de atunci nu mai aruncam cu cartofi, acum aruncam cu rosii!
DaciaRomania întreabă: