Asta mi-a s`a intamplat mie acum cativa ani si crede-ma am ramas traumatizata cateva luni. Totul a inceput cand m`am mutat intr-un apartament.De cand am intrat in casa mi-a fost frica ( parinti mei spun ca stramosesc de la bunica puterea sa simt spiritele dar nu e cine stie ce ) Mirosea urat de tot. A amar intr-un fel. Mama a zis ca nu simte nimic ( am uitat sa precizez ca aveam in jur de 7 ani ) peste cateva zile ne-am mutat. Si de aici a inceput teroarea. Seara se misca scaunul de la mine din dormitor ( dormeam singura ) Se auzeau cainii latrand dar nu erau pe nicaieri caini. Noaptea zbura patura de pe mine. Mama nu ma credea da` intr-o zi am plans atat de m`a lasat mama sa dorm cu ea in seara aia.Stateam in pat si nu puteam sa dorm si ma tot fataiam si mama s`a intors cu capul la mine she avea ochii rosii si a zis DORMI she m`am speriat. A doua zi dimineata eram la baie si ma spalam pe dinti.Am lasat capul in jos si apoi cand am ridicat capul si m`m uitat in oglinda intr-o fractiune de secunda am vazut un om batran cu parul alb vanat la fata care statea in spatele meu.Atunci am tipat si am fugit la bucatarie unde era mama cu noua ei prietena o vecina de acolo din bloc cu care bea cafeaua si i-am povestit mamei chestia asta si a zis ''Termina nu e adevart e doar imaginatia ta'' si atunci vecina a zi ''Cred ca copilul nu minte nu stiti ca la voi in baie s`a spanzurat fostul propietar''? Mama a ramas masca cand a auzit.
Poate nu pare prea infricosator cand cititi dar daca traiati momentele alea...Si orice ar fi sa stiti ca e real pentru ca mi s`a intamplat chiar mie in anul 2002 cam asa
Nu e intamplare personala cea pe care o voi scrie aici:
"Un vecin de-al meu mi-a spus o poveste, nu stiu daca este adevarata, insa de 3 ani ma asigura de veridicitatea ei si sustine ca nu are de ce sa ma minta. A spus ca este la tara la el o casa parasita si ca el cu verisorul lui si cu fratele lui stateau pana seara si se distrau pe acolo. Un prieten de-al lor, un om batran, isi mai lasa oile prin gradina casei pentru ca este iarba buna pentru oi. Intr-o zi ei au gasit o oaie moarta, si au ingropat-o in gradina si au pus un semn ca sa stie unde au ingropat-o. In acea zi, ei au incuiat usa casei respective si au pus niste scanduri pe usa ca sa nu intre nimeni pentru ca becurile si prizele sunt alimentate cu curent, si sa nu intre cineva ca sa consume curent. Si a doua zi au plecat la lucru pe camp. A treia zi au venit si au descuiat usa si ce credeti ca au gasit in casa? Oaia moarta cu matele scoase si plin de sange pe pereti. Dar vecinul meu mi-a spus ca nu avea cum sa intre nimeni in casa pentru ca numai ei aveau cheia si au batut scanduri in usa si au sigilat-o. Un batran de acolo le-a spus ca in casa aceea a murit o femeie electrocutata, si ca se mai aud seara zgomote ciudate venind din casa. Dupa ce s-au intamplat acestea, ei nu au mai intrat in casa si stateau numai prin curte, si intr-o seara au vazut ca pe acoperis ca niste tigle care au inceput sa se miste si dintr-o data a inceput un vant puternic si s-a trantit poarta foarte tare.Cand au vazut, au fugit spre poarta si cand au dat sa o deschida nu au putut, poarta era incuiata. Atunci au sarit poarta si nu au mai mers acolo niciodata."
Era un batran la noi in comuna, caruia ai placea sa bea non-stop, nu s-a cunoscut nici mama nici tata, l-au abandonat cand era mic, s-a mutat de nult la noi in comuna, avea o casa foarte mare, dar era sarac, a vandut o casa mai veche si cu ai cei bani a plecacat, a lasat o parte de bani la un vecin care avea grija de el, ai facea de mancare, cand era beat al culca la el in casa, al ingrija, ianinte de a plecaca cu o suma de bani, a fost cu acel vecin sa treaca casa pe el (pe vecin) au trecut-o a, iar batranul a plecat, nu a spus unde, a plecat pe niste dealuri cam la 30 de km de comuna, intr-un sat, oamenii din acel sat trimiteau o gramada de declarati la politie ca lupii sau ursii le mananca animalele, si sa trimita pe cineva sa le hraneasca, tot asa o tinea, toate animalele le-a omorat, unele le omora si altele le si manca, dupa 2 saptamani l-au gasit pe acel batran intins intr-un fel de sunt, intr-o groapa mai exact, deci acel om nu avea decat 3 sau 4 dinti in gura, si aia erau cariati, si cand l-au gasit avea toti dintii si canini foarte mari, dintii erau albi lacrima, nici o acrie macar, iar pe cap in loc sa aiba par avea blana de lup, hainele pe el erau rupte, cand i-au facut autopsia au gasit ca avea inima crepata in doua, iar in iel au gasit 9 kg de sange, sange de animale, nimeni nu a crezut, toti or zis ca, cu ai cei bani si-a pus dintii in gura, dar faza era km explicat ei blana de pe cap?, nu se stie nici acum, l-au adus la noi in sat, sa tinut priveghi, cand l-au dus la groapa, a aparut la iel la usa o blana de vulpe, de unde se intrebau oameni?, ca au mai ramas oameni la iel acasa( adica fosta lui casa) si nu au vazut nici un animal intrand an curte,! , dupa ce lau ingropat, noaptea pe la 3 au inconjurat o haita de lupi acea casa unde locuia si urlau, si am trecut intr-o zi pe langa fosta lui casa, sa ma duc la un Peco sa-mi iau tigari, si am vazut o gramana de lupi cum stateau pe langa casa, dar nu aveau treaba ca nimeni, iar cand m-am intors au inceput sa plece din iei,
Mi-a povestit o fata o intamplare dubioasa.
Un taximetrist, seara tarziu ia o comanda. O domnisoara tanara il roaga pur si simplu sa se plimbe, nu conteaza unde si sa nu isi faca probleme in legatura cu banii. La sfarsit fata ii spune ca nu are bani dar ii da o adresa unde ii spune ca il va intalni pe sotul ei si sa ii dea factura si ii va plati el. Taximetristul vede ca fata e abatuta si o lasa sa plece insa in speranta ca isi va recupera banii merge la adresa si ii spune barbatului ca l-a trimis sotia. Barbatul ii spune ca sotia a murit si ca nu se poate. Ii cere o descriere completa taximetristului. Acesta ii spune exact tot si precizeaza si de o batista alba pe care o tinea in mana. Sotul stia ca atunci cand a fost inmormantata sotia lui avea pe piept o batista alba.
S-a dus sotul si a deschis sicriul sotiei si aceasta avea batista in mana mototolita
Eu stiu una dar nu stiu sigur daca e adevarata.
I-am auzit pe multi vorbind despre " Mireasa de la Radovan"...
E tot asa o poveste infrcosatoare, cu o fata care s-a sinucis si bantuie prin padurea Radovanului... comuna Radovan e din judetul Dolj, si eu sunt tot din judet si i-am auzit pe multi vorbind despre chestia asta... mai bine ia linkul
http://www.gds.ro/Viata%20satului/2007-04-14/Naluca+din+Radovan
Buna! Povestea mea este mai ciudata….. Ea incepe asa:eram acasa si mi-am chemat niste colegi si prieteni sa dau o petrecere de an nou.Am mancat pizza am baut Coca-Cola…in fine ne-am distreat. Dupa miezul noptii pe la ora 1:59 cam asa s-a auzit un zgomot…toti fiind obositi de stat treji atata am crezut ca e asa de la noi din cap……dar noi fiind in casa noua a lui Andrei (mutandu-se de curand)acolo era grozav! Era ca un paradis! Spatioasa, o gradina mare curte imensa etc. Dar el s-a mutat acolo in 2009 so nu a mai locuit nimeni in acea casa din 1952…. stiu ca e mult de atunci aprop. o viata de om……si nu stiam cine a locuit acolo.…si s-a auzit ceva cum va spuneam.de 3 ori am zis ca nu poate fii din mintea noastra de 3 ori! veci e mult! si dupa am fugit la el in camera toti de groaza.sa stiti ca nici acum nu stiu ce s-a intamplat dar de cate ori merg la Andrei se aude ceva ciudat….…va mutumesc ca ati citit si ca ma-ti crezut!
1:Se intampla intr-o noapte, o detectiva primeste, ca proba a unei crime, o caseta.Acasa o pune la TV ca s-o vizioneze dar pleaca sa-si ia un pahar cu apa.Caseta incepe si sotul ei se aseaza pe canapea si o vede.Este vorba despre o fantoma a unei fete ce a cazut intr-o fantana... fantoma iese din fantana si se uita spre barbat.iese din televizor si il poseda, luandu-i sufletul. Apoi ii mananca si pe copii lui, ajungand sa se confrunte cu detectiva.Moare si aceasta, in urma cantecului blestemat al fetei-fantome.
2:Maria dorea sa isi viziteze o prietena veche, care locuia intr-un bloc, unde se petrecusera mai multe crime. Ajunse la bloc.Liftul era stricat si auzise o voce de soapta:"pe scari, pe scari, pe scari!". Si merse pe scari.La etajul 1, auzise niste tipete, laetajul 2, vazuse o balta de sange, la etajul 3, niste membre taiate cu os, si la etajul 4, pe perete scria:"fugi repede la prietena ta" si auzise un ras ca de pe o alta lume.merse in ap. prietenei si o gasise intr-un sicriu, plina de sange, dar cu ochii deschisi, atintiti spre Maria. Fugise repede acasa si se duse la culcare.Atunci,a visat blocul, iar in somn... a murit!
Bună din nou, Bianca! Eu am 12 ani şi, fiind o fană a poveştilor de groază, intru mai mereu pe www.spectrulrealitatii.ro. Acolo vei găsi multe poveşti, ţi`o alegi tu pe cea care crezi că e cea mai înfricoşătoare. O zi bună!
Asta mi s-a intamplat mie si varului meu.Am mers amandoi la scoala ca erau leagane si altele.Ne-am dat si nou in balansoar vreo jumatate de ora.Am coborat.Era de 2culori:rosu si galben.Noi l-am lasat cu cel rosu in jos intr-o secunda s-a dat rapid in jos galbenul.Nu l-am miscat noi.
A 2-a intamplare:Ne dadeam in leagane. Am spus ca daca auzim sau vedem ceva straniu plecam.Asa s-a si imtamplat.Am auzit un raset dupa am auzit cum cineva calca pe iarba, iarba era uscata.Atunci am luat-o la fuga.Nu mint tot ce am spus a fost adevarat
Mă întorceam de la şcoală şi era seară. În faţa mea era o fetiţă care mergea cam împiedicat. Era îmbrăcată foarte ciudat, cam moda anilor '30. Avea o rochie cu mâneci bufante şi cu fundă la spate şi avea părul buclat prins cu o fundă. Părea că are vreo 5 ani aşa că am întrebat-o ce caută singură pe străzi. Mi-a spus că vrea să fim prietene şi mi-a spus numele ei Ana Marijean.
A doua zi i-am spus prietenei mele de acea fetiţă iar ea mi-a replcat :,, Ana Marijean? Această fetiţă a murit în timpul celui De-al Doilea Război Mondial când avea cinci ani! Uite-te în cartea de istorie!''
Am rămas mască...
Ooo doamnee
Am patit-o si eu
Veneam de la scoala si eram singura pe strada [stiu sigur]. ma uit in spatele meu si vad o fetita de vreo 10/9 ani nu am luat-o in seama cu toate ca parea galbena la fata si era imbracata in stilu` secolului trecut s-a tinut dupa mine si canta un cantec ciudat si ma striga Louise )[Mentzionez ca stau in Frantza. m-am intors suparata si i-am zis pe franceza sa ma lese naibii in pace a inceput sa planga. da plangea frateeeee ... m-am apropiat si am intrebat-o cum o cheama mi-a zis ca Marrie.. m-a luat de mana si m-a strans cu putere. x( si ki-a lasat urama ~x(apoi a ras malefic si apoi eu m-am trezit din vis m-am uitat la mana mea semnul era inca acolo :-s.aiurea
Ma numesc Andreea si am 3 intamplari pregatite pentru voi(mentionez ca 2 dintre ele se leaga una de cealalta, au acelasi subiect).
1). Era ora 22 si ma pregateam sa ma culc. M-am trantit in pat fiindca eram foarte obosita.Totusi imi era cam frica, asa ca am aprins TV-ul sa ma uit, pana imi trece frica.Cand am stins TV-ul, am vazut pe perete o umbra alba de om, respectiv barbat care a trecut repede.Atunci m-am speriat rau de tot.Am adormit si deja incepusem sa visez.Visasem ca eram pe un munte, singura si incercam sa plec de acolo. Apoi, a aparut in fata mea un barbat, si in spatele lui se vedea aceiasi umbra alba pe care am vazut-o pe perete.Atunci mi-a zis "ADIO, ANDREEA!" si m-a impins si am cazut in acel gol.Prima data, nu se vedea nimic, dar cand aproape eram jos, se vedea marea si am picat in ea si m-am inecat si am murit. M-am trezit pe la vreo 2 dimineata si ma ascunsesem sub patura, apoi cand mi-am dat-o jos de pe fata, am vazut acel om in dormitor, dar nu se vedea bine, se vedeau doar ochii plini de sange si restul fetzei palida si cu sange.Am ramas intepenita, nici sa tip nu mai puteam.Atunci m-am invelit cu patura iar, am stat cu ea asa 15 minute si apoi cand mi-am dat-o jos, barbatul disparuse.Am adormit pana la urma si de dimineata i-am spus tatei ce mi s-a intamplat, dar el nu m-a crezut si mi-a zis ca am avut un cosmar.
2). Urmatoarele povesti li s-au intamplat doamnei mele diriginte si unei colege, Maria.Cu 2 saptamani inainte sa plecam in tabara, vara(eu n-am fost fiindca m-am imbolnavit cu o zi inainte sa plecam), seara, Maria vroia sa se culce, dar nu putea, apoi s-a intors cu fata la geam si a stat asa cateva minute.Cand s-a intors, l-a vazut in dormitor pe Necuratul.Atunci inlemnise, nici nu mai putea sa se miste.Pana la urma, a disparut ACELA si s-a culcat.La ziua unei fete(a facut petrecere in pijamale), pe 1 octombrie, Maria ne-a zis mie si sarbatoritei si prietenei mele cele mai bune ca diriginta le-a spus in tren, seara cand mergeau spre Maramures(in tabara) ca si dansa l-a vazut intr-o noapte pe Necuratul, sezand pe un fotoliu de langa patul dumneaei.Nu putea nici dansa sa doarma, normal.Atunci si sarbatorita ne-a spus ca intr-o noapte, cand era mai mica, a vazut pe geam un cap chel in umbra, dar credea ca-i Garcea atunci si-a dat seama ca era Necuratul.De cand am auzit povestile fetelor, mi-e frica sa nu mi se intample si mie.
Acestea sunt intamplarile cu fantome pe care le am acum in minte. Sper sa primesc fundita, fiindca mi se par misto.
M-a amuzat raspunsul castigator a lui oareux. O combinatie de povesti interesante. Prima parte pare a fi Fenomene Stranii (ca deh e la moda). Iar a doua parte imi aduce minte de un film, nu mai stiu exact dar cred ca e vorba despre filmul They. Poate ar trebui sa ne gandim sa facem un film dupa combinatia ta, oareux.
Cat despre aceste povesti, gasesti pe Net o gramada. Cauta Spectrul Realitatii si vei gasi acolo mai multe.
Pa-pa!
Am fost odata la un han niumit "La Silvta". Acolo am mancat si am baut lucruri chiar foarte bune! Cand mi-a venit sa merg la baie am intrebat un chelner.Cand am intrat in toaleta cu soramea, Lara am auzit:"AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA", m-am speriat foarte tare, la fel si sora mea.De pe tavan picura ceva, grena sora mea Lara are 19 ani, iar eu am 18 ani si ma numesc Jade Adamovici. Cand m-am uitat in sus am vazut o femeie spanzurata cu un cutit in stomac [s u in inima era in picioare si nu am vazut prea bine]acel "lichid" grena era de fapt sange.Lara care pe vremea aia avea 18 ani si eu 17 ani atipat de m-ia spart timpanul, dar totusi, si eu am facut la fel, a venit un chelner si cand a vazut si-a dat sortul jos si a chemat o echipa, au dat-o jos dar cand am vazut-o, am suferit un soc, era cea mai buna prietena a mea din clasa a 5-a, dar ea s-a mutat si nu am mai tinut legatura niciodata. Avea parul pe fata si ochii erau deschisi avea doar 21 de ani fiind ca a repetat clasa a 4-a de 4 ori, nu era asa inteligenta, mama ei murise tatal ei murise, era singura! cand povestesc vars cateva lacrimi, fiind ca era o prietena buna. In fiecare an imi aduc aminte de ea.
Sper ca unii dinre voi sa intelegeti ca astea nu sunt minciuni ca pe site-ul ala " JOSNICS GHOSTS".
un nene a murit la noi in bloc si era batran avea 98 de ani! fuma! acumde 16 ani nu mai locuieste nimeni in ap. cu pricina soata lui are 69 ani si are un copil cu elare 45de ani mosu a fost gasit in padurea baneasa fafa un ochi si cu matele langa el si palid cu sane pe fata! lamvazut aseara in dormitorul lui fiica mea ca auzeam zgomote ciudate si si sotul meu ammers si l-am vazut! eu am 25 el are 26 si fiimea 7 ma cheama Mirabella pe el George si pe fimea Stephania! ciudat nu am scris asa ce era 12 noaptea si imiera lene daca ilvezi raspunde!
A mea s-a intamplat in primavara 2011 la scoala era pauza, si toti se alarmau ca se auzeau emete din baia baietilor ei vedeau ceva vascos eu nu m-am speriat dar ei fugeau ca nebunii cand a intrat acolo un prof nu era nimic deci asta jur ca s-a intamplat
Era o seara. M-a dusesem la tara in lanul de porumb. Acolo, era un gard pe care scria,, Nu intrati!" si eu am intrat. Era o asperietoare de ciori. I s-a miscat mana si arata spre un drum.( credeti-ma era straniude tot)Am luat-o intracolo.Era un cimitir.Am vazut-o pe bunica mea ( era moarta) si s-a uitat la mine.Era si cea mai buna prietena a ei.( Straniuuuu) A zis: Vinoooooooooooooooooo nepotule sfarsitul povestii
anonim_4396 întreabă:
Julyly2089 întreabă: