| AndreeaG a întrebat:

Presupun ca toti stiti vechea "poezie":Capra crapa piatra-n 4(ceva de genu` asta)...Mai stiti astfel de "poezii" sau site-uri? Multumeschappy

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pfii...atatea stiam... da acum nu mi le mai aduc aminte pe toate straight face Scriu cate imi amintescbatting eyelashes

1. Bucura-te cum s-a bucurat Bucuroaia de bucuria lui Bucur cand Bucur a venit bucuros de la Bucuresti.

2. Un vultur sta pe-un pisc c-un pix in plisc (de 3 ori)

3. Şase saşi in şase saci.

4. Fata fostului fierar face fasole frecata fara foc fiindca focul face fum.

5.Eu pup poala popii, popa pupa poala mea.

6. Un cocostarc s-a dus la descocostarcarie, unde se descocostarcareau si alti cocostarci nedescocostarcariti ca sa se descocostarcareasca de cocostarcaria lui laughing

7.Papucarul papucareste papucii papucaresei pentru ca papucareasa nu poate papucarii papucii papucarului

8.Nu pilii *** pe dunga, punga-n ***, ***-n punga, pilimon cu *** lunga

Acuma nu-mi mai vin... dar cred ca gasesti pe google daca cauti exercitii de dictie sau ceva de genu'batting eyelashes

Mi-as dori sa va aud cand incercati sa le ziceti whistlinglaughing

8 răspunsuri:
| ionut1980 a răspuns:

Domnule Dan, dati-mi doua dude dulci din dudul dumneavoastra de dincolo de drum.

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Ştiu că şti că ştiuca-i ştiucă
Şi mai ştiu că ştiuca-i peşte
Şi că ştiuca se mănâncă
Şi că ştiuca se găteşte.

O coropişniţă şi-un coropişnitoi se coropişniţeau la noi pe gunoi. Nu coropişniţa coropişniţea pe coropişniţoi ci coropişniţoiul coropişniţea pe coropişniţă.

Bucur şi Bucura se bucură că Bucurel e bucuros în Bucureşti. Bucură-te cum s-a bucurat Bucuroaia când s-a întors Bucurel bucuros de la Bucureşti.

Cosaşul Saşa când coseşte cât şase saşi saşul coseşte. Şi-n sus şi-n jos de casa sa... nu-l mai ştiu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bucura-te bucurel cum s-a bucurat bucureasa cand a venit bucurel bucuros de la bucuresti -cu asta ma chinuia pe mine cineva cand eram mic (ma cheama bucur) laughing

| MadNNNeS a răspuns:

Domnule Dan dati-mi doua dude dulci din dudul dumneavoastra de dincolo de drum deoarece dudele dumitale devin dulci.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Florin iulian

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Papucarul poate papucarii papucii nepapucariti ai papucaresei dar papucareasa nu poate papucarii papucii nepapucariti ai papucarului care papucareste papuci nepapucariti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un vultur sta pe pisc cu un pix in plisc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cinci fine meduze
geometric confuze
cu unghiuri obtuze
si ipotenuze