Depinde de ce varsta ai.
Daca aveti 13-16 ani s`ar putea s afie normal, unelel fete nu accepta sa se culce cu baieti la varsta asta.
Daca aveti peste 16, atunci nu mi se pare foarte normal.
Poate ca ea e genul care nu vrea sa se culce cu niciun baiat pana la o anumita varsta, astfel dovedindusi maturitatea.
Sper ca te-am ajutat
Funda?
Nu cred...Am impresia ca s-a simtit nedorita...probabil a crezut ca tu nu simti nimic cand o vezi, din astea.
Cred ca ar trebui sa vorbesti cu ea.
Poi culcate cu ea sis igur va impacati...ce`ai? iti e frica? daca e prima ora du-te la ea spune-i ca nu ma simteam pregatit dar acum sunt gata sa fac tot ce zici tu. daca nu tii la ea las`o
Frate x(, trebuia sa i-o tragi x(. glumeam, adica nu.
probabil a vorbit cu prietenele ei si alea sunt ****e de mult. sau a auzit prostii de la altii. cred ca trebuie sa vorbesti cu ea, si sa faci ce trebuie facut
OMFG ce de intrebari serioase.Intrebarea e pusa la caterinca dudelor.Ma dezamagiti.Iar prietena mea imaginara a spus ca acum, din cauza mea trebuie sa se joace in continuare cu Ben si cu papusile ei in loc sa se joace cu mine.So sad
Da,pentru ca e vara si papucii sunt foarte la moda[şucari].
Vroiai sa iti dea bocancii?
Cat de nerecunoscator poti sa fii...
M-am intrebat si eu de multe ori daca e normal sa fiu prost.N-am ajuns la nici un rezultat.
Comy, ai dat maratonu`.
mama,cate raspunsuri serioase
*are cineva deodorant, pute a seriozita-te aici*
Lasa, se inroarce ea daca te dai la alta.
Pfff ce seriozitatecred ca daca nu spuneai tu ca ai pus intrebarea la caterinca toti dar absolut toti dadeau raspunsuri serioase
)
Pfff, ce mila imi e de tine! Fa si tu ca gogu si cere in casatorie pe una din ''utilizatore'' (sper ca am zic corect
)!
Venerabilul întreabă: