| Comy a întrebat:

Prietena mea mi-a dat papucii pentru ca nu am vrut sa ma culc cu ea sad. Spunea ca i-am distrus visul de a parea mai matura. E normal?

15 răspunsuri:
| lime_3980 a răspuns:

Cati ani aveti?

| LoveYou_6409 a răspuns:

Depinde de ce varsta ai.
Daca aveti 13-16 ani s`ar putea s afie normal, unelel fete nu accepta sa se culce cu baieti la varsta astahappy.
Daca aveti peste 16, atunci nu mi se pare foarte normal.
Poate ca ea e genul care nu vrea sa se culce cu niciun baiat pana la o anumita varsta, astfel dovedindusi maturitateahappy.
Sper ca te-am ajutathappy
Funda?batting eyelashes

| nicoletalavinia14 a răspuns:

Nu cred...Am impresia ca s-a simtit nedorita...probabil a crezut ca tu nu simti nimic cand o vezi, din astea.
Cred ca ar trebui sa vorbesti cu ea.

| Crisstynutza a răspuns:

Poi culcate cu ea sis igur va impacati...ce`ai? iti e frica? daca e prima ora du-te la ea spune-i ca nu ma simteam pregatit dar acum sunt gata sa fac tot ce zici tu. daca nu tii la ea las`o

| compaq15 a răspuns:

Frate x(, trebuia sa i-o tragi x(. glumeam, adica nu.
probabil a vorbit cu prietenele ei si alea sunt ****e de mult. sau a auzit prostii de la altii. cred ca trebuie sa vorbesti cu ea, si sa faci ce trebuie facutlaughing

| Bujîe a răspuns:

Oh, te înţeleg perfect...
Prietenul meu tot aşa zicea D:.

| Comy explică:

OMFG ce de intrebari serioase.Intrebarea e pusa la caterinca dudelor.Ma dezamagiti.Iar prietena mea imaginara a spus ca acum, din cauza mea trebuie sa se joace in continuare cu Ben si cu papusile ei in loc sa se joace cu mine.So sad sad

| Claire_8948 a răspuns:

Da,pentru ca e vara si papucii sunt foarte la moda[şucari].
Vroiai sa iti dea bocancii?
Cat de nerecunoscator poti sa fii...

| harciog a răspuns:

M-am intrebat si eu de multe ori daca e normal sa fiu prost.N-am ajuns la nici un rezultat.

| Musique a răspuns:

Comy, ai dat maratonu`.
mama,cate raspunsuri serioase laughing
*are cineva deodorant, pute a seriozita-te aici*
Lasa, se inroarce ea daca te dai la alta.winking

| PiluLă a răspuns:

Se pare ca unii nu observa categoria

| selef a răspuns:

Cred ca prietena ta este sora lu' stanga si nu ti-a spus ti-a scris.

| ZoOzOLe a răspuns:

Macar papucii erau de firma?! fiecare cu ce-l doare

| SuperNovaaaaa a răspuns:

Pfff ce seriozitatelaughingcred ca daca nu spuneai tu ca ai pus intrebarea la caterinca toti dar absolut toti dadeau raspunsuri serioaselaughing)

| calutuuuu a răspuns:

Pfff, ce mila imi e de tine!sad Fa si tu ca gogu si cere in casatorie pe una din ''utilizatore'' (sper ca am zic corectlaughing)!