| SergiuBoss11 a întrebat:

Priviti ce scriu eu in eseul motivational pentru ASElaughing.

Inainte sa ma intorc la pamantul de huma,imi doresc sa urmez o cariera menegeriala, este visul meu de cand eram un prunc neprihanit.Se facea ca eram intr-un vis odinioara, iar o suta de strigoi venira sa prigoneasca a mea natie. unul dintre ei mi-a zis:"daca nu te duci la ASE pe management vor muri toti oamenii...mandru,brav si viteaz am ales calea sacrificiului pentru voi,oameni de rand.
Pe langa faptul ca sunt extraordinar de fruuuuuuuumoooooooos,ma pricep la calcule atat de bine incat am fost laudat chiar si de Nicu de la Gorjuluithinking cum,nu il stiti pe Nicu de la Gorjului? nu conteaza.
Daca vreti un elev cu adevarat respectabil ce poate atinge desavarsirea pe plan uman, acceptati-ma.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Scrie asta ca te duc la nebuni. laughing

| SergiuBoss11 explică (pentru anonim_4396):

laughingeu si vibetrix ce mai suntem dusi pe la nebuni

| anonim_4396 a răspuns (pentru SergiuBoss11):

laughing
Tu din ce judet esti?

| SergiuBoss11 explică (pentru anonim_4396):

Bucuresti,tu?

15 răspunsuri:
| LePotato a răspuns:

E imposibil sa nu te accepte

| syd2 a răspuns:

The Miron Costin Grigore Ureche style
ACTIVATED.

Pruncul mău de durut-u-te-a să înveți pînî Ștefan nu s-o fu izbăjit de toate jîgodiile de pe malul Prutului șî tu fiul meu, trebu' rabdarea sî o ai ca să treși pesti. Miron Costin and Grigore Ureche style DEACTIVATED.

Deci, care rostul acestui mesaj. Trebuie sa ai rabdare si sa muncesti si totul va fi bine, prietene.

| SergiuBoss11 explică (pentru syd2):

Vreau sa conversez.

| syd2 a răspuns (pentru SergiuBoss11):

Adica vrei sa vorbesti cu mine blushing?

| SergiuBoss11 explică (pentru syd2):

Da,ce-are? totusi nu vreau sa ajung pe locul 1 in clasamentul TPU, deci nu voi mai da multe raspunsuri.

| syd2 a răspuns (pentru SergiuBoss11):

Miron Costin and Grigore Ureche style ACTIVATED.
Promitu-te-ți fiule că bravu vei fu dus în lupta pentru libertatea plaiului șî a pământului neamului Moldovenesc că mare-i Valahia și mare-i Transilvania dar niș' tăte principatuirile lor nu sî comparî cu slova și sufletul nostru blagoslovit moldovenesc fiule.
Miron Costin and Grigore Ureche style DEACTIVATED.

| Aimee33 a răspuns:

Ehh.ce pot sa mai adaug. Pot spune ca m-ai convins.

| SergiuBoss11 explică (pentru Aimee33):

Totusi,trebuie sa scriu ceva pana dimineata

| Aimee33 a răspuns:

Nu ma indoiesc c-o sa fii admis, Sergiule, cu eseul ăsta incomparabil. Dar ultima fraza e cireasa de pe tort in aceasta opera:"Dacă vreti un elev cu adevarat respectabil ce poate atinge desavarsirea pe plan uman, acceptati-ma."-aici se aude ecoul Perfectiunii ce e ascunsa intr-un trup uman.

Nu stiam ca ai o latura dramatica:X

| Aimee33 a răspuns (pentru SergiuBoss11):

Mereu imprevizibilă

I-ai cucerit inima lui SergiuBoss11