Faza e ca nu stim nici noi raspunsul. Azi ne-am gandit mult la scoala, am intrebat-o si pe profa de psiho, si pe consiliera si tot n-am ajuns la o concluzie. Avem asta de la un coleg care nu stie nici el raspunsul. Zicea o colega de codul morse dar nu stiu ce-i ala . Madalina, mai citeste o data problema.
Probabil mutul dacă are numărul de telefon al orbului î-i dă un bip iar ăla î-și dă seama că ori a lăsat telefonul acasă ori eu sa furat. Sper să fie ăsta răspunsul.
Cum poate mutul sa fie prieten cu orbul? ei nu vorbesc.nu se vad... e aiurea, nu?
N-are cum sa-i dea bip pentru ca in primul rand orbul nu stie ca mutul ii da bip, iar in al doilea rand, telefonul a disparut demult de langa orb. Hotul l-a furat si a fugit, n-a stat cu telefonul in mana langa masa. Fratele meu zice ca mutul i-a scrijelit pe masa orbului "ti s-a furat telefonul" [stiti ca ei inteleg prin pipaite] dar daca a facut asa, nu si-a luat bataie de la ospatar?
Incurcata problema. Ma gandesc la revistele acelea pentru orbi, iar mutul sa ia cate un cuvant de pe unde gaseste si sa construiasca un enunt "ba, ti s-a furat telefonul!".
Mutu si orbu stiau alfabetul braile asa ca i-a zis mutu orbului prin alfabetul braile ca i s-a furat telefonul
Simplu. cauta mutu o inregistrare ceva audio, care sa fie ceva de genu. "Suna acum la 0800 700 700 si poti intra in direct si sa castigi 1 din cele 3 BMW-uri sau o operatie cu laser pentru ati reface vederea " orbul cand aude asta. isi cauta telefonul si isi da seama ca nu-l mai are. ca a fost furat .(dk nu'i corect macar amuzant)
Venerabilul întreabă: