| cornculapte a întrebat:

Propun sa se infiinteze urmatoarele categorii:
Justin Bieber Forever (se vor posta intrebari de genul "Nu-i asa ca JB e talentat?")
Lene/Lacomie (se vor posta intrebari de genul "Cum sa fac bani muuulti stand degeaba?")
Complexe (se vor posta intrebari de genul "Sunt grasa? Cum slabesc? In cat timp?")
Miss Bimbo & Co. (se vor posta toate intrebarile legate de Miss Bimbo, IMVU si altele de genul)
Daca sunteti de acord, votati printr-un raspuns si poate ne aproba Raluca.

Răspuns Câştigător
| Meluma a răspuns:

Sunt de acordwinking. Ar trebui sa se infiinteze si categorie "Propuneri".

23 răspunsuri:
| Elena1234456 a răspuns:

Sunt de acord laughing.

| cretzufinish a răspuns:

Ai uitat de categoria "curiozitati" cu intrebari de genul: "Oare sunt insarcinata daca ne-am jucat eu si prietenul meu imbracati?" sau "Mai e periuta de dinti virgina?" sau categoria "metin", dar fie merge si la "miss bimbo & co." tongue Si ar mai fi necesare categoriile "religie" si "bloguri" in care frustratii sau laudarosii se pot exprima liber. laughing
PS: Nu se vor aproba oricum. Asa e peste tot. Orice padure are uscaturi, chiar daca politica ar fi buna, tot exista cate un "inteligent" care sa posteze diverse din vasta sa memorie. big grin

GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Daa, dar nu numai JB şi alea de la disney şi eventual dacă s-ar putea să numai apară la întrebările de pe pagina principală, cei cu aşa ceva să se ducă la rubrica aia şi numai acolo să scrie. Nu sincer acum dar se exagerează mult. Şi chestii cu sunt grasă la fel, adică te poţi vedea în oglindă şi sunt atâtea lucruri pe net care îţi spun dacă ai o greutate ok conform înălţimii tale, dar na. De acord, deci!

| traficanta a răspuns:

Sincer, sunt de acord. Aveti un vot şi de la mien insă nu stiu la ce ar ajuta. Oricum in ultimul timp sunt o multime de intrebari stupide[sincer, asa le văd eu, poate unii nu le vad asa], si poate chiar e nevoie de o revizuire a site-ului, si sa se infiinteze alte categorii pentru chestiile astea, dar presupun ca mare parte a intrebarilor se duc in categoria " Adolescenti", so, asteptam parerea Ralucai, si alte raspunsuri, sa vedem daca sunt si ceilalti de acord. Oricum eu sunt de acord si imi place site-ul asa cum e el, pentru ca sunt unele intrebari mai infantile, sa spunem asa, nu cred ca ar fi vreo paguba, pana la urma, eu raspund la ce stiu si ma gandesc, mă, poate l-am ajutat si eu pe respectivul.MA simt foarte bine cand ma descarc pe site si aici, pe de alta parte, si imi rezolv si o parte din probleme.In fine, revin mai tarziu sa vad raspunsurile celorlalti.

Răspuns utilizator avertizat
| cornculapte explică:

@ Anonim, la Lene ma gandeam ceva de genul "Sunt plictisit. Tu nu?", dar pentru asta ar trebui sa mai bag un slash (/) la categorie si sa adaug Plictiseala. Ai dreptate, astia le sucesc si le inteleg cum vor ei. Nici o sansa.

| cornculapte explică:

@Anonim, pe bune acum, am o propunere pentru tine. Fa-ti si tu cont daca tot vrei sa te bagi ca musca-n lapte (ca sa nu folosesc alta expresie ca poate mi-o cenzureaza "robotica" si nu iese nimic), nu te ascunde dupa deget.

| cornculapte explică:

Succes si tie. Nu stiu daca meriti sau nu sa-mi bat capul cu tine, oricum mie (si cu siguranta nu doar mie) mi-ai dovedit a doua varianta. Nu cred ca mai are rost sa zic ceva in afara de mult noroc.

| JustMe a răspuns:

Ai un vot si de la minelaughing

| UnCorazonLocoooo a răspuns:

Sunt de acord!

| djhateme a răspuns:

Cea mai stupida intrebare, fara suparare.lasati-l la o parte pe copchilul ala

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sint de acord doar cu unele indicatii.Sa luam rubrica "complexe". Daca cineva pune intrebari despre porcine crezind ca se refera la acele complexe de cresterea porcinelor? Sau daca intelege cu totul alte sensuri al cuvintului complex? Sau la Lene singurul raspuns edificator ar fi un spatiu gol. E totusi putina munca si daca e lene apoi lene sa fie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Avind in vedere rubrica dincolo de plictiseala si lene iti dai seama ce-am ris?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai tot dreptul "domnule"Important e tratamentul eficace. O zi buna.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai uitat sa spui ca ai si alte conturi. Un singur cont e "asigurare"pentru fraieri.Iti dau dreptate numai in ce priveste padurile "Brasovului"sau a altor orase "invecinate" si n-am spus niciodata ca lincezesc in boschetii galatilor. Iar de prostie am spus si o repet ca nu mi-o pot contabiliza decit pe a mea.Cu a ta ce treaba am? Fiecare sa-si faca treaba. Ce treaba am cu creditul altora cind n-am umblat niciodata dupa el? Dar probabil ca tie iti prinde bine.Succes,.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa-mi arat depozitul de fundite? Si de prieteni virtuali? Ptr ce? Din pura vanitate? Ptr ca in orice caz m-ar putea chema oricum.Succes tuturor logatilor in dublu sau in multitudinea de conturi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@harciog, lezezi multi useri prin generalizare!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu merita dar baterea capului tau cu mine a fost pentru a te impune in fata altora pentru ca fata de mine stia-i rezultatul. Mie nu-mi trebuiesc fraieri sa ma admire.Succes pentru tine.Dmonik respectele mele dar nimeni nu poate leza pe cineva daca respectivul nu se simte atins. Orice leziune nu poate aparea decit in urma atingerilor serioase.Sau cel putin asa ar trebui sa fie logic. Daca sfidezi logica ma abtin.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu-mi amintesc sa fi facut"greseala"acum sa te fi crezut femeie dar daca spui...Despre a fi barbat sau femeie in adevaratul inteles al cuvintului am intilnit si multe femei imbracate in haine de barbat si cu par pe fata precum si altele cu fuste dar care se luau la trinte cu ursul.Eu nu-ti pot oferi linistea cherhanalelor dar iti pot oferi salbaticia riurilor de munte sau in vinatoare salbaticia muntilor in toata splendoarea lor, dar liniste nexam.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@Anonim,
Te las fara supraveghere si iar te dai la useri? Esti naravas…
Azi sunt ocupata si nu prea pot sa te fugaresc pe site asa ca, stai cuminte! Dar ca sa nu te plictisesti in lipsa mea, iti las o tema. Nu te speria, nu-i greu… Stiu ca-i vacanta la tine si vrei sa te joci si tu in fata blocului.
Disertatie… Alegi intre urmatoarele subiecte:
Abdomen cu patratele intr-o luna : mit sau realitate?
«Suntem tesuti din stofa din care sunt facute visele noastre» (Shakespeare). Asa o fi?
Corectez deseara. big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Rozel despre patratele vorbim la toamna.Nu ti-e rusine in privinta supravegherii? Chiar gindesti ca te asculta cineva? Kronstadt, nu te indoi sa nu ramii "ghebos". Intre timp apreciez si ca aveti alte treburi decit sa-mi purtati de grija pentru ca, in mod ciudat, aici chiar coincideti cu mine.Salutare.

Întrebări similare