1.Ce nu vă place la Justin Bieber?
2.Cine credeți că ar fi trebuit să câstige la Românii au talent?
3.Îmi dati un cont de lady popular peste level x la puterea a doua?
4.M-am masturbat cu ________ ( în spațiul liber se poate pune orice obiect de uz casnic), o să ramân insărcinat/ă?
5.Stiți un server de metin privat?
6. Am x ani ( x fiind de obicei mai mic sau egal cu 12) și îmi caut prietenă. Știți pe cineva?
7. Cine e LadyJ?
Cam atât, nu am inspiratie pe moment.
Va rog ajutor.
Acum mai bine de 2 spt am fost la iubitul meu acasa. Si in timp ce eu ma "jucam" ca sa zic asa cu "scula" lui el si-a bagat mainile intre picioarele mele si a tot apasat si impis degetul in zona vaginului. De atunci tot timpul imi apare pe chiloti un lichid ( uneori gelatinos ) alb. Va rog ajutor. De la ce poate sa fie? Sa mi se fi rupt himenul? Se poate sa fiu insarcinata? Mentionez ca mama e plecata in strainatate si nu pot vb cu ea si mi-e frica sa merg la ginecolog. 2. Buna TPU! In primul rand sper sa nu am parte numai de comentarii rautacioase avand in vedere ca este o problema mai...ciudata si mai personala. In timpul masturbarii mi-a zburat niste sperma in ochi( stiu ca suna ciudat). M-am dus si m-am spalat dar intrebarea mea este daca exista vreun risc. 3. Buna TPU am 18 ani si am penisu de 13 cm credeti ca ar trebui sa-mi fac probleme multumesc! 4. Cum se masturbeaza fetele virgine? 5. Buna, va violat cineva vreo data? ce ati simtit atunci? sincer 6.Hey TPU...am o intrebare, stiu ca e jenanta si vreau sa imi raspundeti serios. poti sa ramai gravida cu degetul sau pixul, prin masturbare? funda 7. Daca te masturbezi e bine sau e rau eu citesc pe un site ca e bine pe unu ca e rau spunitimi si mie 8.Am 16 ani si scula e de 15 cm e bine sau nu? Sa stii teapa draga ca le-am copiat cuvint in cuvant. Acum vedeti cat de prosti is aia de la Dragoste si Sex.
Delia12Elena4 întreabă:
PrajituricaCuBomboneleColorate întreabă:
DaciaRomania întreabă: