| xAvrilx a întrebat:

Puteti prezice viitorul? Sa incercthinking:
pe 9 martie Simona Gherghe[de la acces direct] va lunta contra a 50 de barbaty la Te pui cu blondele. Oare asa va fi?laughing

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

straight face Dumnezeu stie ce se va intampla si aia care zic ca prezic vitorul sunt niste tzigani care iti golesc buzunarele exemplu : Tu ai merge acum la cineva si ar prezice ca la.19:27 o sa bei apa si nu se va intampla asa. Concluzie : Nu te lasa pacalit daca mai vrei sa ramai cu banii in portofel happy.

13 răspunsuri:
| Comeandtellmesomething a răspuns:

Prezic ca,ca,ca, ca, ca...File error.Try again never

| Bya132 a răspuns:

Da, pot.

Pe 2 martie ( maine ) voi pleca la scoala!

| Kazimir a răspuns:

Mi se rupe. mai ales ca esti pitipoanca si folosesti y in loc de i. de cuv "luntra" nu te mai intreb ca cine stie ce inseamna pentru tine...

| xAvrilx explică (pentru Kazimir):

Eram. recunosc big grin
Luntra= lupta [ tastatura yawn ]

| NOBODY a răspuns:

La ora 6:52 acest raspuns va fi publicat

| BastetReloaded a răspuns:

De 1 martie, voi primi o p...

| Băscuţă a răspuns:

Prezic ca maine va fi miercuri...

| xAvrilx explică (pentru Băscuţă):

Prezic ca aveai dreptate :d

| TeooTeo a răspuns:

Eu cred ca stii deoarece tu o cunosti si dejea au facut filmarile love struck

| Antoniia458 a răspuns:

Nu. va fi nana ta.pam-pam-pam. ai grija ce zici ma despre prietena mea...

| MaeRi a răspuns:

Acuma depinde de fiecare,de fapt propiul tau viitor til prezici,daca poti observa,si ai fi atent la alte lucruri decat la cine stie ce alceva,insa oameni vad ca au viata se distreaza ''murdar'',nu incearca sa descopere misteru.Iar daca ai vrea sa stii viitorul pune-o tiganca sau cineva care pretinde ca poate sa il citeasca,deoarece e intampla fix asa,dar nu din cauza ca vede viitorul ci din cauza ca tu crezi ceea ce spun, si asta e ca si cum tear hipnotiza, te controleaza.Ma...sunt sigura ca asa va fi laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mersi de fundita

| BayazidFulgerul a răspuns:

Castiga 100% si nu prezici prea bine. a mai fost chestia asta tonguetonguetongue