Pai sincer stiu eu una parintilor sau cu cine locuiesti tu!
Te trezesti inaintea lor si le spui ca ninge (e aprilie va dati seama ce reactie au ) le zici ca ninge tare! ei se duc sa vada
Pacaleala
Daca mai vrei da fundita la asta
Realizezi că la cum e vremea chiar s-ar putea să se întâmple. oricum gluma e nașpa.
Tu ti-ai facut cont ca sa ceri fundite?
Da-le dracu, ca TPU nu e facut pentru fundite.
Pun pariu ca ti-a dat frunda pentru mai multe farse, iar tu o sa ii dai mai multe farse la anul'.
La mine în localitate sunt cel puțin 10 grade...
Iar ati inceput? hauuuuuuuuuuuuuuuuuuu! si dupa tine inca vreo 1000000 cu intrebarea asta.Adevarat a-nviat!
Iei un pistol cu bile; i sco'i tot mecanismul; i la; coal[ ]i amenin'i pe to'i c[ ]i ]mpu; ti. La mine a mers foarte bine.
1.Mai e timp pana la 1 Aprilie.
2.Vezi categoriile?
3.Conversatii si Timp liber iti spun ceva?
In primul rand, oricat ma injuri eu nu ma cobor la nivelul de idioata, in al doilea rand de ce nu te impusti?
Eu,anul trecut,am luat un pachet de guma(gol evident)si am pus,in loc de "linii"(alt cuvant n-am gasit)de guma, niste foi de marimea ambalajurilor, si "pacalitii" iau o "linie " si mananca foaia... unul trebuie sa o bage in gura.Vei vedea, chiar este amuzant!
O farsa care tine si nu deranjeaza prea mult este sa-ti suni un prieten din alta localitate si sa-i spui sa vina sa-ti deschida poarta lui, in timp ce tu stai comod acasa.Eu mi-am sunat odata un prieten din alt oras si l-am rugat sa vina dupa mine la gara, ca am uitat drumul spre casa lui. Oricum, glumele trebuie facute in functie de capacitatea de perceptie a prietenilor nostri.Succes!
Pui rahat intr-un ziar.il infofolesti bine , apoi il pui la usa unui vecin ii dai foc si suni la usa.nu uita sa si fugi
Poti lua un ou, il pui in ciocolata topita, il lasi sa se raceasca, il pui in folie colorata si il dai la cineva
euu33 întreabă:
Andronachi_Andrei_1996 întreabă:
Julyly2089 întreabă: