Da, personal sunt foarte multumita, iarta-i greselile Doamne.
gata esti iertat bro, adevarat ca te simti mult mai bine acum ca ti-ai descarcat sufletul?
Si cum stateai tu acolo bine, in varfu' muntelui.ai avut revelatia, ha?
Bine ca vecinii nu isi scutura si nevestele pe geam ca altfel ar ajunge si ele la tine in camera si ce-ai sa te faci? Sau le-au scuturat deja si de aceea nu mai deschizi geamul, sa nu scape fufele da ce-ai patit de-ai luat autobuzul, pana la bicicleta? De ce nu te-ai uitat pe scaun sa vezi, poate era numele sontorogului trecut acolo si da-ai puse el botul
Bine ca vecinii nu-si scutura si nevestele pe geam altfel ce te faceai cu ele? Sau d aia nu-ti mai deschizi geamul, ca sa nu-ti scape fufele? si ce-ai patit de iei autobuzul? pana la bicicleta? nu stii ca inainte sa te asezi pe un scaun trebuie sa verifici al cui e, ce numa scrie pe el? altfel primesti reclamatii magarusule, joke BRO
Bine ca vecinii nu-si scutura si nevestele pe geam altfel ce te faceai cu ele? Sau d aia nu-ti mai deschizi geamul, ca sa nu-ti scape fufele? si ce-ai patit de iei autobuzul? pana la bicicleta? nu stii ca inainte sa te asezi pe un scaun trebuie sa verifici al cui e, ce numa scrie pe el? altfel primesti reclamatii magarusule, joke BRO
Prea tari scuzele...ca si DelightteLOVEste era sa cad de pe scaun de la atata rasbine ca e mai e inca cineva pe aici cu simtul umorului...
BRO. tu chiar vrei sa te cred? Mai degraba era al donsoarei sub patrafirul careia te-ai spovedit Ia nu mai vinde tu castraveti gradinarului... da?
Mai mult ca sigur persoana care ti-a imbatat saolinii vroia sa imi bage mie mortu` in casa...ca eu am fost. Ia suna tu la numarul ala de telefon...sa vezi cine iti raspunde .
Auzi la el.numarul meu de telefon O singura persoana de pe TPU are numarul meu de telefon
Pupimik era o domnisoara rumena ca o placintica si dulce ca o capsunica. Tare-as vrea sa ma mai spovedesc ei. Of of.
Smecherie mica ce esti. Pai numarul ti l-ai schimbat dupa esecul ala, sa nu fii descoperita. Normal ca nu recunosti acum ca erau luptatorii tai. Ti-ai strica imaginea. Sa afle lumea ce ageamii ai trimis, cine ar mai apela la serviciile tale de experta in spionaj si anihilalari (nereusite)
Persoanei aleia de pe TPU, trebuie acum sa-i dai noul numar, sau i l-ai dat pe cel vechi, ca sa scapi de ea?
Numarul pe care il am e de o perioada lunga de timp. Daca ai fi fost baiat inteligent te-ai fi informat inainte sa scoti porumbelu` cum ca mi-as fi schimbat numarul. Eh...asa`s incepatorii...arunca in dreapta si stanga cu superstitii.
Nu`i nimic darling... you should just watch and learn!
Deci nu pot sa cred )))))))) scuze mai "sincere" ca astea n-am vazut de cand ma stiu). Si totusi my bro cui de pe site ii sunt adresate toti cei mentionati de tine sunt utilizatori TPU pe care i-ai jignit? cool fratzica :* sper sa te ierte si Dumnezeu si fiecare in parte(cei mentionati si cei nementionati )
Pupimik superstitiile nu au nici o legatura cu subiectul. Dar vorba ta, in timp ai sa inveti sensul corect al termenilor pe care acum i-ai auzit, dar inca nu stii in ce context sa-i folosesti. Ca orice boboc, incerci sa epatezi folosind cuvinte ale caror inteles nu-l stii, dar speri ca nici cei care te aud nu-l stiu si vor exclama plini de uimire si admiratie "ooooo", "vaaaaai"... Oricum sa nu deviem. Era vorba de celalalt numar. Toata lumea are cite doua mobile in buzunar, deci nici tu nu faci nota discordanta si folosesti doua numere. In plus, pe linga ala care s-a inecat ca prostu in baltoaca, cel spinzurat ca un fraier de gard, a lasat pe reportofon "daca gaseste cineva mesajul, sa-i spuna sefei pupimik, sa-i dea mamei mele banii datorati pe misiunea asta si ii cer iertare ca sint un tantalau, am ratat si am dezamagit-o"
@mihaela ai spus ca BRO are nevoie de o pedeapsa...cumva avatarul tau este special pentru BRO?
Julyly2089 întreabă: