anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Raluca, sau Anna, ca nu mi-e clar cine anume este. Anna e Raluca sau Raluca este Anna rolling on the floor Ok, dar sa revin Anna-Raluca mi-a cerut sa-mi cer scuze cind am fost rautacios. Deci iata. Scuze soarelui ca l-am injurat cind m-a prajit la plaja, ca m-am cojit o saptamana. Cer scuze meduzelor ca le-am suduit cind voiam si eu sa ma balacesc in mare si ele zaceau scirboase acolo ca niste muci nenorociti. Scuze si ploii, ca i-am adresat cuvinte grele cind voiam sa fac plaja si mi-a stricat ziua. Iertare cer si soferilor pe care-i injur zilnic, ca n-am loc pe strada cu bicicleta de ei, ca printre cei care circula pe mijlocul benzilor, mai sint si unii care circula juma pe o banda si juma pe cealalta si eu trebuie sa fac slalom printre tembeli (ai dreak cu melcii lor). Scuze si pietonilor pe care-i ocarasc ca circula dreak pe pista de biciclete, ca primaru n-are legatura ca a facut pista de biciclete pe trotuar, ci pietonii ca nu au inteles ca de acum inainte, trotuarul este pentru biciclisti si pitonii sa-si puna dreak aripi sa nu ne stea in cale laughing Scuze si vecinilor pe care-i injur ca scutura diverse pe geam si tot ce cade ajunge in camera mea, am ajuns sa nu mai pot deschide geamu din cauza lor. Dar ei nu au nici o vina daca eu sint timpit si insist sa-mi aerisesc nene camera. Scuze sontorogului care mi-a cerut azi in autobuz locul pe scaun si eu ni i l-am dat, ca mai era un scaun liber. Am fost magar, ce daca lui ii placea scaunul pe care stateam eu rolling on the floor Scuze lumii ca m-am nascut si n-are loc de mine, puneti dreak mina pe mitraliere si ciuruiti-ma ca nu merit sa va consum aerul. Si acum urmeaza intrebarea. Sinteti multumiti de scuzele mele? rolling on the floor

Răspuns Câştigător
lolita
| lolita a răspuns:

Da, personal sunt foarte multumita, iarta-i greselile Doamne.
gata esti iertat bro, adevarat ca te simti mult mai bine acum ca ti-ai descarcat sufletul?

42 răspunsuri:
| CrucifiedCountess a răspuns:

Si cum stateai tu acolo bine, in varfu' muntelui.ai avut revelatia, ha?

| hândel a răspuns:

Bine ca vecinii nu isi scutura si nevestele pe geam ca altfel ar ajunge si ele la tine in camera si ce-ai sa te faci? Sau le-au scuturat deja si de aceea nu mai deschizi geamul, sa nu scape fufele laughing da ce-ai patit de-ai luat autobuzul, pana la bicicleta? De ce nu te-ai uitat pe scaun sa vezi, poate era numele sontorogului trecut acolo si da-ai puse el botul laughing

| hândel a răspuns:

Bine ca vecinii nu-si scutura si nevestele pe geam altfel ce te faceai cu ele? Sau d aia nu-ti mai deschizi geamul, ca sa nu-ti scape fufele? laughing si ce-ai patit de iei autobuzul? pana la bicicleta? nu stii ca inainte sa te asezi pe un scaun trebuie sa verifici al cui e, ce numa scrie pe el? altfel primesti reclamatii magarusule, joke BRO laughing

| hândel a răspuns:

Bine ca vecinii nu-si scutura si nevestele pe geam altfel ce te faceai cu ele? Sau d aia nu-ti mai deschizi geamul, ca sa nu-ti scape fufele? laughing si ce-ai patit de iei autobuzul? pana la bicicleta? nu stii ca inainte sa te asezi pe un scaun trebuie sa verifici al cui e, ce numa scrie pe el? altfel primesti reclamatii magarusule, joke BRO laughing

| Paula a răspuns:

Dupa multa gandire si dezbatere mi s-a facut mila de tine si te iert not worthy

| Sunshine_2005 a răspuns:

Prea tari scuzele...ca si DelightteLOVEste era sa cad de pe scaun de la atata raslaughingbine ca e mai e inca cineva pe aici cu simtul umorului...

pupimik
| pupimik a răspuns:

BRO. tu chiar vrei sa te cred? Mai degraba era al donsoarei sub patrafirul careia te-ai spovedit laughing Ia nu mai vinde tu castraveti gradinarului... da?
Mai mult ca sigur persoana care ti-a imbatat saolinii vroia sa imi bage mie mortu` in casa...ca eu am fost. Ia suna tu la numarul ala de telefon...sa vezi cine iti raspunde waiting.
Auzi la el.numarul meu de telefon laughing O singura persoana de pe TPU are numarul meu de telefon big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pupimik era o domnisoara rumena ca o placintica si dulce ca o capsunica. Tare-as vrea sa ma mai spovedesc ei. Of of.
Smecherie mica ce esti. Pai numarul ti l-ai schimbat dupa esecul ala, sa nu fii descoperita. Normal ca nu recunosti acum ca erau luptatorii tai. Ti-ai strica imaginea. Sa afle lumea ce ageamii ai trimis, cine ar mai apela la serviciile tale de experta in spionaj si anihilalari (nereusite) rolling on the floor
Persoanei aleia de pe TPU, trebuie acum sa-i dai noul numar, sau i l-ai dat pe cel vechi, ca sa scapi de ea? laughing

pupimik
| pupimik a răspuns:

Numarul pe care il am e de o perioada lunga de timp. Daca ai fi fost baiat inteligent te-ai fi informat inainte sa scoti porumbelu` cum ca mi-as fi schimbat numarul. Eh...asa`s incepatorii...arunca in dreapta si stanga cu superstitii.
Nu`i nimic darling... you should just watch and learn!winking
devil

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Deci nu pot sa cred rolling on the floor)))))))) scuze mai "sincere" ca astea n-am vazut de cand ma stiurolling on the floor). Si totusi my brorolling on the floor cui de pe site ii sunt adresatelaughingrolling on the floor toti cei mentionati de tine sunt utilizatori TPU pe care i-ai jignit?laughing rolling on the floor cool fratzica :* sper sa te ierte si Dumnezeu si fiecare in parte(cei mentionati si cei nementionatilaughing )

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pupimik superstitiile nu au nici o legatura cu subiectul. Dar vorba ta, in timp ai sa inveti sensul corect al termenilor pe care acum i-ai auzit, dar inca nu stii in ce context sa-i folosesti. Ca orice boboc, incerci sa epatezi folosind cuvinte ale caror inteles nu-l stii, dar speri ca nici cei care te aud nu-l stiu si vor exclama plini de uimire si admiratie "ooooo", "vaaaaai"... rolling on the floor Oricum sa nu deviem. Era vorba de celalalt numar. Toata lumea are cite doua mobile in buzunar, deci nici tu nu faci nota discordanta si folosesti doua numere. In plus, pe linga ala care s-a inecat ca prostu in baltoaca, cel spinzurat ca un fraier de gard, a lasat pe reportofon "daca gaseste cineva mesajul, sa-i spuna sefei pupimik, sa-i dea mamei mele banii datorati pe misiunea asta si ii cer iertare ca sint un tantalau, am ratat si am dezamagit-o" rolling on the floor

| RamonaMn a răspuns:

@mihaela ai spus ca BRO are nevoie de o pedeapsa...cumva avatarul tau este special pentru BRO? rolling on the floorrolling on the floor