Cine isi bate ma joc? este purul adevar! ...tocmai fiindca sunt atatia idioti pe site imi place sa raspund
Sunt doar ironici. Astfel de persoane nu au ce căuta pe site. Şi pe tipa aia cu clopoţica nici până acum nu am înţeles-o. I-am răspuns şi eu la întrebare...
pa, pa.
Draga SoL, n-ai inteles, Razvan si Dani nu isi bat joc de toti utilizatorii TPU, ci numai de cei care posteaza intrebari ciudate, ca sa nu spun proaste. Si, cu parere de rau iti spun, adevarul e ca sunt destui utilizatori care pun astfel de intrebari pe acest site.
Nu era o bataie de joc! era o aroganta. dar oricum baieti isi creeaza un piedestal.au valente de superioritate.na cine mai este ca mine cand imi merge un pic mai bine?
Ultima a fost mortala. ala citea ca un robot si colegutu lui se strica de ras langa el.
auzi faza. SI NOI
Hai ma ca trebuie sa recunosti ca intrebarile alea erau stupide, cu clopotica si nu stiu ce pe mine una ma bufnit rasul. Dar sa nu intelegi gresit, imi place foarte mult forumul acesta, si nu sau luat special de ei ci de asa zisi copii destepti de paci.
Pupici:*
@Corina e pur si simplu purul adevar. Efectiv pe TPU posteaza intrebari stupide pusti sub 14ani "clociti", copii fara prieteni, copii fara viata sociala.Acest site a devenit un refugiu pentru ei. Razvane, Dani Respect!
Pardon, sunt multi utilizatori care efectiv merita sa-ti bati joc de ei. pe mine gradul de prostie, tupeu si nesimtire pe care-l vad aici este socant... fete de 12 ani care fac sex anal, fete care fac sex neprotejat si apoi ne intreaba disperate "ce ma fac daca sunt insarcinata"? pai nah.cand au facut sex neprotejat nu se temeau de o posibila sarcina ca aveau mancarimi in...copiii care vin si pun intrebari de genul "de ce dl goe e un text epic?", "cum rezolv ecuatia asta?" trebuie aspru taxati pentru ca or sa ajunga niste legume incompetente.
razvan si dani nu-si bat joc de utilizatorii TPU, la modul general cum te-ai exprimat tu.ca nu am vazut sa-si fi batut joc de cineva care a pus o intrebare inteligenta. ei au facut misto doar de aberatiile pe care le scriu anumiti utilizatori.
din fericire, exista si utilizatori TPU inteligent si educati (slava Domnului!) desi, in comparatie cu marea majoritate a utilizatorilor, inteligentii sunt cantitate neglijabila.
Mda... Pai se pare ca razvan isi bade joc de utilizatori TPU dar dani promoveaza acest sai si spune ca si el face parte dintre noi
anonim_4396 întreabă: