Drama- "Ciordeala nationala" Distributie- Traian Basesqu-Emir, Elena Udrea- cadână, Emil Boc-pupincurist, Radu Berceanu- drumarul.
Bună.
Aş face un film în care subiectul este modul în care sunt trataţi pacienţii în spitalele româneşti, la ce boli sunt expuşi, infecţiile intraspitaliceşti, riscul morţii la orice pas din cauza lipsei minime de curăţenie şi sterilizare, respectul, etc.
Pa, pa.
Vad ca deja sunt actrita principala...Carmen se gandeste la tot Asa suntem noi, oltencele
La genul erotic nu s-a gandit nimeni? Organizez o sedinta de casting.Astept inscrieri.
Pai. Rolurile pricipale: Eu si Justin Bieber.
Eu traiam cu Michel(Justin) si noi nu stiam ca a noatra casa era bantuita. Avem pe peretele din bucatarie un portret al fostei proprietare care era inca vie. Toti oamenii care au intrat acolo au murit. Noi nu stiam acest lucru si nu stiam nici ca in usa de sus care era incuiata sunt torturati oameni. Michel a intrat acolo si el a disparut. Eu atunci am innebunit si am plecat din acea casa dar degeaba... Este de groaza. Imi dai fundita, te rog?
Film romanesc, genul comedie iar ca actori toti de la divertis!
am da lovitura sigur vom fi pe covorul rosu.
tema filmului: actualitati romanesti - prioritate in UE...
Drama/thriller.
Denzel wasington, Sean penn si Natalie portman in rolurile principale.
Julyly2089 întreabă: