| dulcika10 a întrebat:

Recent mi-am cumparat un bichon. Dar de fiecare data cand il iau in brate, face pipi pe mine de bucurie.Cum sa-l dezobisnuiesc? fundoooooooooi!:X:X

14 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

Eu zic sa il pui pe fata...

Apache
| Apache a răspuns:

@fulgerulalbastru ...omule stii ca face panarama nu :?

| Kazimir a răspuns:

Da`i foc la penis. n`o sa mai faca pe tine

| JUSTERINIandBROOKS a răspuns:

Pune-i dop!
Fundooooooooi?

| RockaruL a răspuns:

Nr.1)nu il mai lua in brate... nr. 2) daca il iei poarta o pelerina de ploaie... nr. 3) pune-i pempers nr. 4) Fa si tu asta ca sa isi dea seama ca nu mai e original

| JustMeBăi a răspuns:

Daca vorbesti serios, atunci n'ai ce sa'i faci. Al meu cand era pui, tin minte ca eram la restaurant, si am vazut o lacusta uriasa...l'am luat in brate si a facut pe mine, pe rochia mea preferata. Acum nu mai face ca ii adult.

| Pisicuța a răspuns:

Lol,asa facea si catelul meu [http://i.imgur.com/GbzzF.jpg Roockye] dar s-a dezobisnuit cu timpul.
Ohh, I miss old times...cand facea pipi de bucurie pe cei care veneau la mine, mai sti @ReeDcss? Dar acum macar sare si ii murdareste.uff.

| αndï a răspuns:

Il ti de puta laughing

| HepiBăluuns a răspuns:

Fa-i-l cadou profului de mate

Răspuns utilizator avertizat
| AnaEindragostita a răspuns:

Pai dai multaaaaaaa apa si mancare si dupa 1 min scutural si ia-l in brate si vezi ce se intampla laughing

| αηdяεy a răspuns:

@Pissycutzza cute cateloowinking

| Melody a răspuns:

E mic mai. Lasa-l sa creasca si o sa se dezobisnuiasca. Cam dupa 7 luni nu mai face in casa. Poarta-te bland cu el, cand greseste il corectezi, nu il bati. Sa-ti traiasca si sa te bucuri de el!happy

| SiEuILoveKazimir a răspuns:

Invata-l sa faca si caca!