| tarziu a întrebat:

Romania a trimis ajutoare in TAHITI!
Un incident hilar a avut loc ieri in Tahiti, dupa ce un batalion de vanatori de munte din Romania a fost subiectul unei crize isterice de ras pe insula paradiziaca din Polinezia Franceza.
Din cauza unei confuzii regretabile, Ministerul Apararii a gresit destinatia ajutoarelor pentru victimele cutremurului din Haiti, expediind un batalion de vanatori de munte, precum si 2000 de tone de provizii, apa, paturi, medicamente si alimente intr-o directie total opusa, respectiv in insula Tahiti, aflata in Pacificul de Sud.
"Eu zic ca nu trebuie sa facem un spectacol din chestia asta. Adica, numele seamana foarte, foarte mult. Haiti, Tahiti, Mahiti, Papiti. Sa le ia dracu', suna la fel", a declarat pentru times.ro Ministrul Apararii, Gabriel Oprea.

http://www.trombon.ro/international/romania-a-trimis-aju toare-in-tahiti
Se putea si mai rau?

Răspuns Câştigător
| Hombre a răspuns:

Nu este adevarat desi uni ar fi vrut si sai ia dracu si pe francezi ca multe nerealitati au spus despre noi.

7 răspunsuri:
| AlexanderChristianFenty a răspuns:

Nu am citit tot ce ai scris, dar stiu oarecum despre ce este vorba, am vazut la TV ca un post de tv francez a dat o informatie, intr-o emisiune cum ca Romania a trimis ajutoare celor din tahiti si nu celor din haiti, este o greseala, cei ce regizau emisiunea stiau ca este o greseala, dar nu au specificat! ceva despre militari...deci e o greseala, nu este adevarat, autoritatile spun ca ajutoarele au ajuns acolo unde trebuie, si anume in Tahiti, pardon Haiti laughing

| JeSa a răspuns:

Nup... e loc şi de mai binehappy
rolling on the flooromg! râd în neştirerolling on the floor

| cristi202 a răspuns:

Nu am putut sa nu rid bine. Insa e trist. Caci, cam asa stau lucrurile la noi, nu ne facem treaba cum trebuie, incepind de la micile amanunte, si apoi tot noi ne miram ca ne ies lucrurile exact pe dos...

aqualuna
| aqualuna a răspuns:

Ai uitat de Băse cu acel Kabul-Cahul... dar ce naiba, n-avem şi noi dreptul să greşim din când în când, ei când confundă Bucureştiul cu Budapesta cum este? Eeee!

| hominid dreak a răspuns:

Cum dracu ajung in politica tot felul de analfabeti?

| Anduciu a răspuns:

rolling on the floorNu
Cutremurul de 7 grade Celsius nici nu se compara cu asta.
rolling on the floor

| Mya a răspuns:

Nu este adevarat, este doar o poanta.