Cu 5 min inainte de a se termina ora de engleza zice un coleg " doamna! pot sa-mi bag... cartile-n geanta? " j profa rasp : " iesi afara!" colegu iese j peste 1 min se intoarce, bate la usa, intra si zice " ich liebe dich mihai! "
La ora de mate doi colegi vorbeau si profu zice " eii! oligofrenii de-acolo din spate! " iar unul sintre colegi foarte mandru " DAA!"
La ora de istorie profu ne preda si dintr-o data se ridica de la catedra si se indreapta repede spre usa. Cand a pus mana pe clanta jum. de clasa in cor "diareeea!"
Era iarna si ultima ora aveam geografia de la 5 la 6 pm. Noi ne-am gandit sa-i facem o farsa profesorului de geografie ( sa stingem lumina sa creada ca am plecat acasa ). Stingem lumina... se face o liniste profunda in clasa si vine profu... deschide usa si vroia sa aprinda lumina si in loc sa apese pe intrerupator baga degetele in priza noi radeam pe sub banci. Inchipuiti-va ca am avut toti nota scazuta la purtare dar a meritat!
Sper ca te-am facut sa razi si sa stii ca nu sunt toate...
mai degraba nu mai "raspundeai"
Mai degrabă nu mai puneai întrebarea.
Daa. fix cand a intrat profa de mate in clasa un baiat a sarit de pe catedra si a dat`o jos. La ora de chimie baietii sareau pe geam, apoi intrau, in timp ce profa statea cu spatele la noi si ne povestea despre problemele ei. La ora de sport unii baieti au incercat un parkour pe scoala si nu s-au lasat pana nu s`au blocat.
tare
Faine fazele.
Sau alta faza: o colega dormea in clasa. si baietii au inceput sa miste banca. Ea credea ca e cutremur, noi nu mai aveam aer.
Sau profa de istorie una grasa. ridica o creta de pe jos, si i s`au rupt pantalonii(in fund) in fata noastra, avea chilotei cu vacute)
sau la ora de engleza. s`a suparat profa pe un baiat si i`a scris pe frunte cu markerul "i'm stupid".
am si eu una nebuna in clasa de engl
O zis unul in ora de geogra catre profa"doamna, o crescut euro...".
I-o turnat la colegul meu de banca in banca 2 feluri de gem(cam jumate de borcan de fiecare)+conserva de pateu goala(cred)peste.
Or luat mopul cu apa neschimbata si o dat prin clasa.Am fost nevoiti sa schimbam clasa...o ora.
La ora de franceza, un baiat care nu se impaca bine nici cu libma romana este pus sa traduca:il n'est pas facile.traducerea lui:ea este foarte fascicula!
anamaria09 întreabă:
Julyly2089 întreabă: