| AvalohAlyn a întrebat:

Sa cante trompetele.
Bucurie mare in tara.
Veste extraordinara.
BOMBA ZILEI
Deci sa cante trompetele.Sa anunte ca ati reusiiiit

DE CE?

Alin (AlanTigerofAtlantic) pleaca definitiv de pe TPU.

Sa cante trompeteeeeellleeeeee

:))

Cine se bucura? Sincer?:))

O sa imi duceti dorul de intrebarile mele multe.

Sacaitoare.

Enervante.

Notificatoare(pentru cei ce ii am la prieteni)

Fiecare sa isi ia o trompeta si sa cante.Trompetele sa cante, ca Alin a plecat.

Sunt sigur ca nu exista om care sa nu fi citit o intrebare de-a mea. De ce?

Frate, am 2021 de intrebari

DECI SA CANTE TROMPETEEEEEELLEEEEE

https://www.youtube.com/watch?v=OiTr78NQtl8

Ca v-am parasit.

Cine o sa imi duca dorul? Nimeni.De ce? Cine ar vrea sa fie sacait cu intrebari >multe?:

Deci BOMBA ZILEI, o repet dar mai intai sa cante trompeeeeteleeeele sa acopere linistea.Sa cante la asfintit, sa cante la rasarit.Sa cante trompeteeeele sa anunte ca ati reusit.Sa scapati de mine.Stiu ca va bucurati. Dati si petrecere.FRENEZIE!

Daca era Dan Diaconescu direct, prietenul meu acum aveam emisiune la el...Despre socanta, ingrozitoarea si neasteptata veste ca REGELE LORDUL BOSSUL ALANTIGEROFATLANTIC cu 2021 de intrebari, 410 fundite si vreo 6000 si ceva de raspunsuri, asta in 6 ani pierduti degeaba.

Ce puteam sa fac in timpul asta? In care mi-am pierdut vremea pe TPU?

SA CITESC.SA MA JOC.SA MA ROG si sa imi fac prieteni reali nu virtuali.

DECI,inca odata,sa cante TROMPETEEEEEELEEEEEEEEEEEEEEEEE ca ALIN a plecaaaaaaaaat.

Ramas bun.

ADIO

In speranta ca v-am socat,v-am bucurat,v-am sacait,v-am amuzat,v-am enervat, v-am plictisit si v-am innebunit...

DECI! BREAKING NEWS:Inegalabilul intrebator AlanTigerofAtlantic, binecunoscutul si reputatul intrebator si user de pe TPU a parasit scena site-ului Toti Pentru Unul.Acesta promite ca va vorbi cu fanii pe facebook dar stie sigur ca fanii lui sunt prea timizi si nu il vor cauta niciunul.Mai poate fi aceasta decizie intoarsa din loc? NU!

Deci.
Sa cante trompetele.

Acum.AlanTigerofAtlantic A PLECAT DE PE SUPERBUL SITE TPU!

Nu inainte sa va mai lase o melodie tot despre inegalabilul Alin.

https://www.youtube.com/watch?v=SZVyFdE3frM

Alin,Alin,toti ma striga Alin. Sunt un baiat fin si am fata de Dalin.

Deci lasati parerile in continuare despre socanta si neasteptata veste, va mai reamintim, aceea ca AlanTigerofAtlantic(Alin) pleaca de pe TPU definitiv.Cost:0 lei.Raspunsul este gratuit.Din inima mea pentru inima ta.

ADIO! Sa cante iar, iar si iar, trompetele.

(Alin)

Aceasta intrebare este un pamflet si trebuie tratat ca atare. Daca aveti manifestari sau reactii neplacute si neasteptate consultati medicul sau farmacistul.

34 răspunsuri:
| SergiuBoss11 a răspuns:

Ce pot sa zic, ba, frate? vrei sa-ti intemeiezi o familie?laughingsau poate un familion?

| syd2 a răspuns:

De ceeeeeeeeeeeee? nu pleca te roog.

| Geanin a răspuns:

De ce ai scris atat ca sa zici doar ca pleci?
Oricum, nu ma intereseaza!
*minte*

| Whaveya a răspuns:

Nu ne enervezi deloc si nici nu ne plictisesti! Nu pe mine! Chiar daca ai pierdut 6 ani din viata, nu inseamna ca nu te-ai distrat. De ce vrei sa ne parasesti? Personal, daca pleci mie imi va fi dor de tine si de intrebarile tale!
Mai gandeste-te, te rog!

| FABULOSUL6000 a răspuns:

Eu tot nu te-am vazut prea des, deci nu imi pasa de tine, adio si cale batuta.

| AvalohAlyn explică (pentru FABULOSUL6000):

Imposibil sa nu imi fi citit vreo intrebare din cele 2022laughing
In fine. Daca nu m-ai vazut atunci se vede ca stai prea mult la Trivia si Amuzante.Mai butoneaza si celelalte categorii.De exemplu:Religie, Stiinta si Filosofie.

Sunt din 2009 aici.Fac parte din vechea garda TPU adica sunt multi care au plecat de aici,oameni de milioane cu care am avut placere sa discut, sa conversez.

Oricum, fabulosule, am o intrebare, la ce esti fabulos? La spart seminte? Hai ca am fost prea rautacios.laughingSalut.

| Fatamuntilor a răspuns:

Glumesti?

| FABULOSUL6000 a răspuns (pentru AvalohAlyn):

Ma,nu poti pricepe divinitatea atunci cand tu insuti nu esti capabil sa evoluezi asa departe. Poti sa iti intrebi prietena la ce anume, sau mai bine zis unde, sunt fabuloswinking

| AvalohAlyn explică (pentru FABULOSUL6000):

Mi-a zis deja, la spart seminte, la tupeu de ''cocalar'' si la umflat in pene.Nu mi-a venit sa cred.:)) Dar are mare dreptate.

Iti dedic o melodie, imnul tau de pus in rama:
https://www.youtube.com/watch?v=-43BRf90v1s

| AvalohAlyn explică (pentru Fatamuntilor):

Cu plecarea nu glumesc, dar intrebarea a fost pusa in spirit amuzant.
happy E un fel de minipamfletlaughing

| Fatamuntilor a răspuns (pentru AvalohAlyn):

De plecare zic...

| Suck a răspuns:

Hey nu pleca...ohh, nu stiu ce o sa ma fac fara tine, oare ma voi putea sa mai mananc cereale dimineata? De ce-mi faci asta?

Pa.

| AvalohAlyn explică (pentru Fatamuntilor):

Sincer,m-am saturat sa stau tot timpul pe TPU sa pun intrebari si sa mai raspund pe ici pe colo. vreau sa fac si altceva, de aceea parasesc site-ul, nu ca ar fi ceva important pentru altii ca plec dar am vrut sa glumesc putin.Dar tot plec.Multumesc Angycut pentru raspunsurile toate care mi le-ai dat de-a lungul timpului.

| AvalohAlyn explică (pentru Suck):

Wow.Nu m-ai injurat in raspuns.:O
Si mie imi plac cerealele.
Eu o sa te uit chiar daca ai trup de zeu.

| AccountDeleted a răspuns:

Bafta in continuarewinking

| AvalohAlyn explică (pentru AccountDeleted):

Merci.Un raspuns normal. Apreciez asta.Bafta si tiewinking

| RainmakerX a răspuns:

Omule, sincer, imi pare rau ca nu o sa mai am atatea intrebari faine la care sa raspund sad

Bye atunci! Ne mai auzim! smug

| Unicorna? a răspuns:

Hmm, asta e prima intrebare de la tine pe care o citesc laughing) straight face si totusi sunt 2022 zici? laughing

| AvalohAlyn explică (pentru Unicorna?):

Da.2022 suntlaughingCred ca cele mai multe de pe sitelaughing)Mai e RAY care imi face concurenta, are si el vreo 1700laughing

| Unicorna? a răspuns (pentru AvalohAlyn):

Si amu tu chiar pleci? Sau e la misto? :o As vrea sa mai stai. Sa ma stresezi si pe mine cu intrebari big grin

Nu.De maine nu vreau sa mai aud de TPUlaughingPoti sa pui tu intrebari sa-mi iei loculbig grin

| Unicorna? a răspuns (pentru AvalohAlyn):

Fanii sa scandeze cu mine : Alin! Alin! Alin! laughing :*
Oricum cred ca bine faci. Nu o sa-ti irosesti viata punand intrebari pe TPU rolling on the floor. Sanatate, bucurie alea alea. Noroc in viata. Pa happy :*

Multumesc multhappySi tie la fel.

| AccountDeleted a răspuns (pentru AvalohAlyn):

Mersi, mersi!

| AvalohAlyn explică (pentru RainmakerX):

Lasa ca pot sa te intreb eu pe fb cat vrei.Glumesc.Bafta.Karate KINGsmug

| RainmakerX a răspuns (pentru AvalohAlyn):

Okay.Bafta!

| DoguMX a răspuns:

Ai dat si tu de melodia aia? laughing

| AvalohAlyn explică (pentru DoguMX):

DA.Dar imi place cum canta Feli.De aia.

| AvalohAlyn explică (pentru T0T):

rolling on the floor)))))))))))foarte tare.Nu o stiam.