Era acum câteva zile una mare la mine în clasă... și nu vrei să știi ce haos a ieșit.
Crede-mă, știu sentimentul, dragă.
Cea de la avatar e una dintre ele? Norocosule! Ai tu ceva "lipici" care le atrage! (nu accept raspunsuri licentioase!)
Dar musco-țânțari, n-ai?
N-am
Păcat.
Oricum sunt niște specimene extrem de rare.
Ale dracu muște. Nu le e de ajuns să se înmulțească între ele, acum își fac lipituri și cu țânțarii.
Bine că-s ţânţari şi nu păienjeni.
Stai liniștită, nu cred că ducem lipsă.
Băi zurick, tu ai observat că a dispărut oracolul? Azi n-avem nicio întrebare la oracol
Acolo m-am născut dragă.
Și, nu, sunt forever alone, ya know.
Dar știu câteva bunăciuni de acolo.
Muștele-s de vină, îți spun eu.
Da şe coinşidenţă, şî eu îs forever alone.
Asta e o veste buna sau nu ca sunt confuza?
PS.Ce tare ar fi daca ne-ar lasa pe noi sa facem intrebarile
Pentru mine e o chestie neutră...
Neah, n-ar fi mai deloc tare, pentru că majoritatea n-au imaginaţie, deci dacă stăm să ne imaginăm că am fi fost lăsaţi să punem noi întrebările, majoritatea întrebărilor ar fi fost numai despre relaţii, iubiri, căcaturi d-astea cu despărţiri.
SERIOS?!
O.O
Da, din nefericire .
Pentru mine e din fericire.
Dar totuşi, îmi doresc să mor forever alone... Aşa mă simt eu mai bine... ^_^
O adevărată dramă.
Ce haios suna "Băi zurick"
)))))
Ahaha, inteligent, dar nu de-ajuns.
Stau in casa pentru ca este cald si pot sa se si inmulteasca. Omoarale pe toate si altele nu o sa mai vina.
Bafta.
Stau si ele la caldura...Ai doua variante, ori le omori pe toate, ori deschizi toate geamurile sa se faca frig si sa plece.
Poate din cauza caldurii mustelor le place caldura... poate spre exemplu cand ai bagat pe foc in casa pe acele lemne se aflau muste Funda?
Pai mustele fug de umezeala... daca vreamea de afara e umeda se ascund undeva unde e uscat. Ori deja depusesera oua la tine in casa iar acum au eclozat. In concluzie cumpara-ti un insecticid si da cu el in locurile unde vezi mai multe.