| Grigore1239 a întrebat:

Sa imi **** in toti [membrii unei nationalitati, minoritati], v-as gaza pe toti, haideti sa-i dam afara din tara, cine e de acord cu mine? Dau funda mare mare!

14 răspunsuri:
| Musique a răspuns:

Să-l aruncăm la lei pe Grigore1239?
Sigut,vă ajut.

| Xtadelo a răspuns:

De unde incepem? thinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te referi la boschetari?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te referi la unguri sau la ţigani? Doar din curiozitate, că de dat afară din ţară ar trebui date ambele categorii.

| xBya a răspuns:

Okay, eu as incepe cu tine.

| BayazidFulgerul a răspuns:

Sunt de acord doar daca nu e vorba de connect-r

| xBya a răspuns (pentru BayazidFulgerul):

S`ala`i tigan

| BayazidFulgerul a răspuns (pentru xBya):

Da dar Connect-r e un tigan cu carte, el isi castiga traiul nu prin cersit, nu prin furat, nu prin alte "infractiuni", el isi castiga traiul prin muzica, deci munceste cinstit

Rescect Connect-r xD

| catalynx a răspuns:

Eu am dezbatut un subiect despre clanurile din Romania, sustineam ca cele mai multe clanuri din Romania apartin rromilor bine am folosit un alt cuvant evreu dar nu cred ca am facut rasism. Si ghici ce s-a intamplat, tocmai m-am trezit cu postul sters. Sunt satul ca in tara mea sa mi se impuna lucruri in tara mea de catre etnici. Ei ar trebui sa respecte regulile tarii, daca le convine bine daca nu nu dar sa nu faca ei regulile la noi

| anonim_4396 a răspuns (pentru catalynx):

Sunt de acord cu tine.Noi nu mergem la ei sa facem reguli, nici ei n-au ce cauta la noi.

| MeOana a răspuns:

Eu sunt de acord cu tine! sa-i ducem in china, de acord?

| epurel a răspuns (pentru MeOana):

'Napoi în India.

| dennixtreme a răspuns:

De ce sa discriminezi o singura rasa? Oameni de rahat se gasesc de orice culoare, religie, varsta, preferinte in muzica. De ce nu se revolta nimeni impotriva lor? Poate pentru ca ei sunt cei care se revolta...

| yatagarasu a răspuns:

Chestia asta se refera la tigani xd