| AudImagini a întrebat:

Sa presupunem ca giastin bibar ar fi face to face cu voi.
What would u do?

14 răspunsuri:
| Bastet a răspuns:

Oh,oh,my new AK 47 wants to meet you!

| Sconcsiş a răspuns:

@Ronnix

Just-in Tanga nu are fani...

On topic, aş fugi că pute

| PastilăBă a răspuns:

As fugiiii`!*aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa*
Nu vreau sa ma infectezeno talking

| Deny1333 a răspuns:

Oh, chiar nu vrei să ştii... oh go on

| abcdfegbhwrthbfwsrtg a răspuns:

I would rape himhappy jk... no, but seriously!

| Ronnix a răspuns:

Daca nu ai fi fost fan de-al lui, nici ca te interesa... drept urmare nu mai puneai aceasta intrebare stupida!winking
Mai incetati oameni buni cu Justin Bieber asta, deja deveniti enervanti... el nici macar nu stie ca voi existati, de ce sunteti asa obsedati/te dupa el? straight face
Jessus!

| Radieră a răspuns:

Scuzaţi-l pe @Ronnix...nu şi-a luat azi pastilele!

| darrio2007 a răspuns:

Cred ca daca ar fi face to face cu tine ti-ar spune sa mai inveti limba engleza.Ca i-ai stalcit numele intr-un hal.

| Pumba a răspuns:

Ii prind o flegma in fata si ii dau un sictir de nu se vederolling on the floor

| PredatoR a răspuns:

Directa de dreapta in gurahappy

| candygirl a răspuns:

De ce toata lumea e atat de revoltata cand aude de Justin Bieber? thinking imi scapa ceva? eu cred ca ori e gelozie, ori "efect de turma" laughing

| AYoRollLikeABuffalo a răspuns:

Categorik il iau la bataie...laughing), fara supy guys (pentru fani lu biber) laughing), da astept asta de muult timp laughing)

| Kadorin a răspuns:

Pai nu las bate in public, sigur ar fi acolo vreo fana de lui si la ce le poate duce capul pe unele din ele(sorry guys)...mdeah....asa,las invita la mine, si las servi cu un ceai (unde am pus vreo 20 de somnifere)apoi las impacheta intr-un colet si las expedia in Siberia, si o face Dumnezeu minunea, el ar ramane acolo si sar casatori cu o surda si siar pierde memoria si ar ramane acolo pana la adanci batraneti si noi am traii la felhappy

Întrebări similare