Daca nu ai fi fost fan de-al lui, nici ca te interesa... drept urmare nu mai puneai aceasta intrebare stupida!
Mai incetati oameni buni cu Justin Bieber asta, deja deveniti enervanti... el nici macar nu stie ca voi existati, de ce sunteti asa obsedati/te dupa el?
Jessus!
Cred ca daca ar fi face to face cu tine ti-ar spune sa mai inveti limba engleza.Ca i-ai stalcit numele intr-un hal.
De ce toata lumea e atat de revoltata cand aude de Justin Bieber? imi scapa ceva? eu cred ca ori e gelozie, ori "efect de turma"
Categorik il iau la bataie...), fara supy guys (pentru fani lu biber) ), da astept asta de muult timp )
Pai nu las bate in public, sigur ar fi acolo vreo fana de lui si la ce le poate duce capul pe unele din ele(sorry guys)...mdeah....asa,las invita la mine, si las servi cu un ceai (unde am pus vreo 20 de somnifere)apoi las impacheta intr-un colet si las expedia in Siberia, si o face Dumnezeu minunea, el ar ramane acolo si sar casatori cu o surda si siar pierde memoria si ar ramane acolo pana la adanci batraneti si noi am traii la fel
hannahmontana_6510 întreabă:
Julyly2089 întreabă: