Dau cu prietenii mei un party incendiar în cinstea faptului că lui Justin Bieber îi va suna ceasul.
Aş vrea să încerc chestii pe care nu le-am mai făcut niciodată.Dar dacă ar veni mâine, nu aş avea posbilitatea şi nici banii să fac într-o zi lucruri pe care nu le-am putut face în cei 15 ani ai mei.Tot ce aş putea face ar fi să mă gândesc în ce mod brutal voi muri, cât de tare mă va durea, în cât timp vom muri cu toţii, ce fiinţă voi fi în viaţa viitoare, pe ce lume mă voi naşte etc.
Ma iau la bataie cu tine ca mi-ai spus (postasul este intotdeauna vinovat)!
Si tu îl urasti pe Biber... Nu cred, si eu. Ce lume mica. Sa recunoastem, are un cap de papusel. (fraier!).
Când vine apocalipsa te gandesti si tu sa te mariti. Mă pui nas la nunta.
Poate pui pe altu'
M-as duce la scoala, m-as uita la note, as face o poza, dupa as lua un pix rosu si as da la tot 10, as sparge aparatu si cu alt aparat fac poza la 10.
Cum? Tocmai pe mine...prietenul tău cel mai bun! Mă simt trădat.
O sa ma holbez cateva ore in fata unui perete, sa ma gandesc la ce o sa se intample... funda?
Alooow pe mine mă chemi la nunta, nu la ochii din umbra. Si asa sunt fictiuni.
Deci cu cine te mariti?
O sa mori trista, batrana, intr-o casa mare, cu 100 de pisici si atunci o sa realizezi... *ce bine a zis AnimeDaisuki, atunci, mai demult, sa mă mărit, sa-mi fac o viata si eu am fost o (asa), ca nu l-am ascultat.*
Sau o sa mor inconjurata de tuburi de pastile, nu de pisici.
E mai plauzibil.
alexandraheart19 întreabă:
Julyly2089 întreabă: