| Bastet a întrebat:

Sa spunem ca ai aflat cum vei muri.Care e primul lucru pe care il faci? Cum ai muri?

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
9 răspunsuri:
| LolNope a răspuns:

1. M-as duce la baiatul pe care il plac in secret si doar cineva stie si l-as saruta iar apoi i-as zice "Te iubesc! din toata inima.As petrece ultimele clipe cu persoanele dragi. M-as spovedi, as cere iertare de la cei la care am gresit si as ierta pe cei care m-au suparat, inclusiv as cere iertare de la Dumnezeu.Intr-o fraza, as pleca din lume implinita de viata pe care am dus-o si fara regrete.
2.Pe un pat mare incoonjurata de persoane dragi si de dusmani pe care i-as ierta.

| INSOLINYO a răspuns:

M-as duce la persoana iubita si i-as da un sau mai multe saruturi, si as lasao in "adio"!, sa mor si eu fericit...(Cu adevarat!)

| mihaip1 a răspuns:

As muri ascultand justin biberon.

| PastilutsaCuEfecteLacrimogene a răspuns:

Daca as afla cum voi muri voi evita sa fac acel lucru care ma va omorilaughing

| Foxxi a răspuns:

Primul lucru e sa le multumesc celor care m-au ajutat si mi-au fost alaturi pe tot parcursul vietiihappy. AS vrea sa mor in somn, sa nu simt nimichappy

| Paty3 a răspuns:

Ma roglaughing. Si daca ma rog eu zic ca voi murii linistita.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In primul rand mi-ar place sa mor dormind big grin
Si, cred ca as trai ziua aceea la maxim, as incalca reguli, nu mi-ar pasa de nimic, doar sa fiu fericita pana in ultima clipa alaturi de cei mai dragi mie big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

ia sa spunem ca am aflat ca nu vo murii niciodata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1.Nimic
2.Intr-o bataie Eu Vs 1000 de oameni eroic, cu o sageta in spate