Oooo, nuuu! Te-ai oprit la cel mai interesant moment, parcă ai fi un film din ăla de la TV, plin de pauze publicitare.
De ce trebuie să suferim toţi din cauza câtorva leneşi?
Arrr...genială poveste, ca de obicei. Nici nu ştiu de unde ai atâta imaginaţie, atenţie la detalii şi stil. Parcă te-ai născut cu tastatura sub mână.
Când îţi citesc poveştile, vizualizez tot. E aşa spectacol!
...şi mă într-una bufneşte râsul şi mi-e drag.
Pe bune ca am orez in frigider...
Am gatit ieri orez cu pui,ca am stat in casa,a fost sarbatoare mare si n-am avut chef sa ma duc la gratar cu amicii...
Sper sa nu ma pedepseasca D-zeu...
Toata lumea a sarbatorit,numai eu nu...
In fine,deci nu e vorba de imaginatie aici,cum spuneam...
Am si lapte si rosii,si chiar si painea o tin intr-un sertar, iar cand mananc am mereu telefonul printre farfurii, exact cum am povestit - odata era sa-l arunc si in galeata de gunoi, ca m-am apucat sa strang masa pe fuga, si l-am acoperit cu alea pe-acolo...
Da` ma bucur ca ti-a placut...
Aşa îmi dispar mie tacâmurile.
Ei, bine, ca orice scriitor adevărat, trebuia să te inspiri şi tu din ceva.
Eşti cam ca Biblia: rodul imaginaţiei cu frânturi de realităţi geografice.
Dar la cât de adorabile personaje creezi, gândurile şi replicile cărora sunt de fapt tot ale tale, mă gândesc că trebuie să fii un om extrem de fascinant, flexibil şi complex-adorabil. Mi te şi imaginez în pielea surioarei...cum te cerţi tu cu tine.
Interesant...sa inteleg amesteci realiatea cu fictiunea?
Am citit tot ce ai scris, puteam si mai mult decat atat.
Sa nu uiti sa platesti drepuri de autor personajelor de la care te-ai inspirat (cine cunoate, stie)
Stai tu linistit, stii prea bine cine te apreciza.Carcotasiii sunt indiviosi!
Sper ca nu te-ai descurajat!
Nu mai spun ca-mi place povestea si personajele, am mai spus dar iti spun ca-mi plac onomatopeele! mleof-mleof e de vis
Ce viteza ai avut, imediat ai trantit alta intrebare! Si nici n-am apucat sa bocesc in perna.
Ca sa nu mai spun ca, deja ai promis funda altcuiva. Pai sa nu ma apuce plansul!
Bine, o sa aman bocitul, si-ti voi raspunde. Deci, daca te vei apuca de scris povesti pentru copii, iti prezic un viitor mai ceva decat al Joannei Rowling, ca doar sor'ta are mai multa vrajeala decat Harry Potter .
De data asta, chiar te incurajez. Talent ai, timp liber cu gramada (ca doar esti burlac ), asa ca, pune-te pe treaba!
Mersi ca ai citit...
Stai putin sa-i dau un ignor lu` Crucified si vorbim...
Scuze.
Atunci mersi ca ai citit-o si pe cealalta...E posibil sa iti dau si fundita, dar mai stam putin sa vedem poate apare si baiatul ala de-aseara la care-ai facut tu fite, ca tot sper sa-i spui ceva frumos, si-atunci o sa iti pun acolo aia portocalia...
Am făcut fiţe la Exceel? Euuuu?
Nu cred că ajută la ceva, dar acum am citit-o şi pe cealaltă
Pai normal ca e de apreciat. Ca sa scurtezi ai taiat partea cu "buna, TPU" si ai pus un P.S care are de vreo 14 ori mai multe litere, printre care si alea cu "buna, TPU".
Iti bati cam prea mult capul cu aia care zic ca n-au chef sa citeasca.
...Exact...
Si nu-mi bat capul cu ei,intrebarea i-am dedicat-o lui NOname,ca sa zic asa...,adica ea m-a inspirat...
In fine, mi-a placut ca ai prins poanta din final, ti-as da si fundita, da` i-am promis-o lu` fata aia Wetfire-iubita lui Exceel...
Data viitoare e a ta...
Fundita, zic.
Tu oricum imi esti simpatic de cand eram Cancelled...
Mersi de raspuns...
Aha. Prima data m-am speriat putin pentru ca am crezut ca vrei sa zici de iubita lui Exceel ca e a mea data viitoare. Nu de alta, dar si asa sunt certat cu el, chiar daca am fost amici candva.
Dupa aia m-am speriat mai mult cand ai zis ca de fapt era vorba de funda. Eu nici nu raspund la intrebarile alea in care se spune ca se da funda. Singurul motiv pentru care ti-am raspuns ca sa iti zic ca n-are rost sa iti bati capul a fost faptul ca citesc destul de des 'intrebarile' tale ( chiar daca nu prea raspund pe aici) si mi se par interesante.
Frumoasa poveste.
Chiar ai inspiratie! Ma intreb de unde
Ti-am citit si intrebarile precedente (care) nu si-au pierdut de loc din farmecul obisnuit.
O data cu revenirea ta pe site am din nou un motiv sa trec pe la categoria Trivia/Amuzante .
Deci... Welcome back...again!
Mersi...
O sa mai vorbim, azi sunt praf...
Pai na se mai intampla, asa e tineretul si asa a am fost toti si asa vor mai si fi
Bine,iti promit ca o sa scriu mai putin data viitoare...
Vezi ca te anunt cand e gata intrebarea, am lucrat la ea aseara vreo ora, si mai continui in noaptea asta un pic, iar maine cred c-o termin...
Dragut,dar nu am inteles o chestie.De ce a furat pisica globul de cristal daca inca nu incepuse meciul?
Pai tu ce crezi? E?
Hmmm...Nu stiu...de asta am intrebat
Daca povestea nu e reala, atunci ai o imaginatie tare bogata, daca este reala ai o viata foarte activa.