anonim_4396
Întrebare recomandată | anonim_4396 a întrebat:

Sa va povestesc o faza…
Azi pe la vreo 12-asa,(cand abia ce intrasem si eu pe net sa mai citesc niste glume pe la T/A), ma trezesc deodata ca ma suna disperata sor-mea aia mica:
-Ce faci, esti acasa?
-Da…
-Fa si mie repede niste oua pana ajung, ca mi-e foame de nu mai pot! Vin si eu in 5 minute…
-Da` ce-ai de ti-e foame asa,n-ai avut pachet la tine?
-Am avut, da` i-am dat la un baiat…
-Ce baiat?
-Deci nu-i treaba ta, tu fa ce ti-am zis…
Si-mi inchide.
Ma duc la bucatarie sa m-apuc de alea pe-acolo, dar nu trec 3 minute ca si aud usa de la intrare si-o vad ca vine-n fuga,trage de-n sertar,scoate-o paine,rupe o bucata mare din ea,apoi ia si-o rosie din frigider,musca din ea aproape juma`te,se-aseaza pe-un scaun si incepe sa molfaie cu pofta,ziceai ca n-a mai mancat de-o saptamana…
Si-o aud ca-mi zice:
– Mleof-mleof mleof –ghete…
Ma-aplec,ii trag de sireturi,da` vad ca se fereste deodata si se rasteste la mine:
-Mleof-mleof-te-am intrebat daca mai sunt spaghete! Ce-ai?
-Pai stai sa ma uit…
Deschid frigiderul,caut prin oalele alea - nimic!
Si-i zic:
-Nu mai sunt. Vrei orez?
-Mleof-mleof-da-mleof-mleof-mleof-apte…
-Vrei si lapte?
-Mleof-mleof-Am zis ca n-am mai mancat de-aseara de la sapte! Vezi ca se-arde aia!
Rasucesc omleta – se cam rumenise…
-Mleof-mleof-mleof-rost!
-M-ai facut prost,cumva?
-Mleof-mleof-am zis n-o mai intoarce ca n-are rost…Da-mi-o asa,ca e buna…
Si i-am pus in farfurie,asa cam arsa,cum era…
Bun.M-apuc sa curat tigaia,ca se innegrise putin,si cum frecam eu acolo la ea, aud ca-mi suna telefonul, printre farfurii, pe masa unde manca aia mica.Si-l ia repede,se uita-n el si-o vad ca raspunde:
-Da?
-…
-Contele care?
-…
-Fata,cred ca-i greseala,si oricum nu mai exista de-astia de pe timpul lui D`Artagnan…
-…
-Nu stiu ce intrebari zici,da` eu sunt la masa acu`,mai suna si tu mai tarziu…
Si inchide.
Ma uit la ea – nimic! – n-avea nici o treaba, continua sa manance…
Si-o intreb:
-Auzi? Da` ala nu era telefonul meu?
-Ba da…
-Pai si cine era?
-Nu stiu, era greseala…Ma lasi sa mananc, ca mi-e foame…
-Pai ce-a zis?
-Ce mai conteaza…Daca ti-am zis ca era greseala…Mai degraba cre` ca voia sa afle o strada…
-Mda…In fine…Si-mi zici si mie care-i treaba cu baiatul ala?
-Deci nu-mi mai adu aminte ca ma enervez iar! ...Bine,iti spun, ca tot sunt nervoasa! Fii atent:vine iubitul meu in pauza mare – cica ``iubitul`` meu (si-a facut ghilimele alea cu degetele), si-mi zice daca vreau rulada…Si-i zic ca n-am pofta, ca nici nu mancasem pachetu` de-acasa…Bun.Si vine una,o nesimtita care tot se baga in seama cu el,cand nu sunt eu pe faza (da` am aflat), si incepe sa se alinte cu el - ca ar vrea ea, ca s-ar ``indulci``, si ca ``miau-miau-miau``..si nu zici, frate, ca s-apuca ``iubi-al-meu``(face iar ghilimele) si-i da toata rulada! Deci toata! Bun.Si ce zic – stati sa vedeti ce va fac:si ma duc la un coleg care stiam ca ma place,da` proasta-am fost eu ca nu l-am ales pe el,si l-am luat pe `astalalt, si-i zic frumos, zambindu-i:``vrei snitele de pui?``;``pai. vreau``;``ia, ca mie nu mi-e foame`` - si i-am dat pachetul…
-Adica i-ai dat lu` ala mancarea ca sa-l faci gelos pe `astalaltu?
-Exact.Ai inteles perfect…Stai sa vezi mai departe…
Si in momentul ala imi suna iar telefonul…
Ma aplec sa-l iau,dar raspunde tot ea:
-Da…
-….
-Fata,ti-am mai zis si mai devreme ca …
-…
-Pai am banuit eu ceva,ca mi s-a parut alta voce…. Deci i-am zis si lu` prietena ta ca-i greseala…
-….
-Ce intrebari?
-…
-Pe vremea aia nici nu era internet…
-….
-In ziua de azi doar Contele Dracula mai exista,cica…
-…
-Bine,explica-mi,da` mai repede ca mi-e foame…
-…
-Am inteles…
-….
-Da…deci Alexandra si Cristina…
-…
-De la cine?
-….
-Mai zi odata ca n-am inteles!
-…
-NOname? Pai ce nume-i asta?
-…
-Am inteles! Da` e tot fata?
-….
-Aha…
-….
-Cauta-n-ce?
-….
-Zi,fata mai clar, ca nu-nteleg?
-…
-Aaaaaaaaa, numaratoare inversa…Pai counting-down se zice…
-….
-Normal ca stiu, sunt la liceu…
-…
-Am 14!
-….
-Da, am un frate mai mare…
-….
-Bine, o sa-i zic…
-….
-Te pup si eu, pa…
Si se-apuca iar sa manance..mleof-mleof-mleof – cu gura deschisa,ca de obicei…n-avea nici o treaba…
Astept putin,vad ca nu spune nimic,pana la urma zic – hai s-o intreb:
-Da` cine era?
-Mleof –mleof – unde?
-La telefon…
-A…,doua fete…,faceau o farsa…Si m-am facut ca nu ma prind…
-Pai ce ziceau?
-Pai ce conteaza?
-Pai zi si mie ca sunt curios…
-In fine,iti zic,da` nu cred ca intelegi nimic…Deci le chema Alexandra si Cristina,da` nu stiu care din ele a sunat prima si care a doua – ca am uitat,oricum erau amandoua…Si a zis ca are numarul de la o alta fata,da nu i-a spus numele – a zis NOname,adica anonima,cum ar veni, si ca daca am un frate mai mare care stie sa numere invers, deci intelegi – de la o suta spre 0, si i-am zis ca am…Apoi m-a intrebat cati ani am eu, si i-am zis – 14, si dupa aia a zis ca daca vrei sa scrii o poveste pentru copii mici,da sa fie scurta ca ei obosesc repede si ii fura somnu` sau sunt lenesi si nu poa` s-o citeasca pe toata…Si dupa aia a inchis…
Bun…
Deci,TPU,continuam data viitoare faza cu sor-mea si baiatul si ``iubi`` si ``miau-miau``, ca deja am scris cam mult, imi cer scuze…
P.S.:Oricum,inainte s-o trimit am mai taiat din ea,ati observat cred ca n-am mai scris ``buna, TPU`` - cum obisnuiam. Sper sa apreciati...

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu cred că ajută la ceva, dar acum am citit-o şi pe cealaltă laughing

40 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru TempestUV):

Bine,iti promit ca o sa scriu mai putin data viitoare...
Vezi ca te anunt cand e gata intrebarea, am lucrat la ea aseara vreo ora, si mai continui in noaptea asta un pic, iar maine cred c-o termin...

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru AnastasiaKatelimov):

Pai tu ce crezi? E?

| Bybanu a răspuns:

Misto, zici ca-i poveste laughing poti sa te apuci sa faci una.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Mersi...
O sa mai vorbim, azi sunt praf...

| Jokerashul a răspuns:

Dragut,dar nu am inteles o chestie.De ce a furat pisica globul de cristal daca inca nu incepuse meciul?

| poseydon94 a răspuns:

Foarte tare

| AnastasiaKatelimov a răspuns (pentru anonim_4396):

Hmmm...Nu stiu...de asta am intrebatlaughing

| BayazidFulgerul a răspuns:

Fa o intrebare cu PONTA!

Răspuns utilizator avertizat
| Kaℓi a răspuns:

Nu mai spun ca-mi place povestea si personajele, am mai spus happy dar iti spun ca-mi plac onomatopeele! mleof-mleof e de vis laughing