Pai ai fugit de acasa, te-ai dus la niste prieteni v-ati drogat si asa ai ajuns in parc iar faza cu afisele parinti tai le-au pus, te cauta cu disperare.
Testam robotelul.
Bună scuză. ))))
Ai jefuit un azil de bătrâni şi ai făcut karate cu babele de pe acolo. Uită-te pe fund, ai o urmă de proteză. ಠ◡ಠ
Poate ai comis și ai uiat.Eu de exemplu astăzi am vorbit cu cineva la telefon și i-am zis așa "Unde naiba e ", ea a întrebat ce... iar eu i-am zis că nu îmi găsesc telefonul, când ea mi-a zis că îl aveam în mână am rămas ceva gen... T_T cum naiba să nu îmi dau seama, îmi caut telefonul ca disperatul și el e la mine în mână
Tu nu cauti nimic, ele sunt puse de niste cineva care te cauta cu disperare.
Deci e grav, inseamna ca s-a pus o recompensa pe capul tau o.o
Ce-i ma asta, ultima data prietenii mei mi-au spus ca vorbeam cu o banca si am fugit gol prin centrul orasului. Eram cel mai distrus.
Te-am dat in urmarire generala!
Trebuie sa fi adus viu sau mort, preferabil mort.
Ti-ai schimbat numele de utilizator si asta se pedepseste cu 3 luni de suspendare. Mai bine te predai
Ai fumat iarbă si ai leşinat.Iar cât despre afişe... părinţii tăi te caută cu disperare.
Deci ai fost beat/a, ai inchiriat o rchet de la al queda si te ai dat prin oras cu ea si ai lovit un copac, dupacare ai mers in supermarket si ai incercat sa readuci un pui la viata, dar nai reusit si te ai dus in prac sa faci karate cu aurolaci.
Venerabilul întreabă:
DaciaRomania întreabă: