anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sa va spun ce s-a intamplat: M-am trezit in parc, intins pe iarba cu groaznice dureri de cap, am uitat ce s-a intamplat in ultimele 2 zile.
In drum spre casa am observat ca prin tot orasul sunt lipite afise cu poza mea, mi-a fost prea frica sa citesc ce scrie pe ele. Ce caut eu pe toate afisele alea? Am comis din nou vreo infractiune?

Răspuns Câştigător
| Aηdяєєa a răspuns:

Pai ai fugit de acasa, te-ai dus la niste prieteni v-ati drogat si asa ai ajuns in parc iar faza cu afisele parinti tai le-au pus, te cauta cu disperare.

| Aηdяєєa a răspuns (pentru Aηdяєєa):

Prima mea funda. Yeei big grin
Multumesc.

17 răspunsuri:
| Musique a răspuns:

>>mam.

| anonim_4396 explică (pentru Musique):

Testam robotelul.

| Musique a răspuns (pentru anonim_4396):

Bună scuză. rolling on the floor))))

| Furculingură a răspuns:

Ai jefuit un azil de bătrâni şi ai făcut karate cu babele de pe acolo. Uită-te pe fund, ai o urmă de proteză. ಠ◡ಠ

| zurick a răspuns:

Bai stiam ca tu comiti orice si oricand dar chiar si somnabul n-o banuiam...

| єχcєєℓ a răspuns:

Poate ai comis și ai uiat.Eu de exemplu astăzi am vorbit cu cineva la telefon și i-am zis așa "Unde naiba e ", ea a întrebat ce... iar eu i-am zis că nu îmi găsesc telefonul, când ea mi-a zis că îl aveam în mână am rămas ceva gen... T_T cum naiba să nu îmi dau seama, îmi caut telefonul ca disperatul și el e la mine în mână
rolling on the floor

| Ashadow a răspuns:

Tu nu cauti nimic, ele sunt puse de niste cineva care te cauta cu disperare.
Deci e grav, inseamna ca s-a pus o recompensa pe capul tau o.o

| suităr a răspuns:

Da,ai comis.
Videl e pe urmele tale devil

| ErrorFound a răspuns:

Ce-i ma asta, ultima data prietenii mei mi-au spus ca vorbeam cu o banca si am fugit gol prin centrul orasului. rolling on the floor Eram cel mai distrus.

| Neverwas a răspuns:

Te-am dat in urmarire generala!
Trebuie sa fi adus viu sau mort, preferabil mort.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Candidezi la postul de usier la toaleta publica mei

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Iti spun eu :

In timp ce erai la picnic cu iubita au venit extraterestrii si te-au capturat. Ea a fugit in oras si a dat de veste, iar dupa ce ti-au spalat creierul, extraterestrii te-au trimis inapoi.
Sfarsit happy

| AtsukoKure a răspuns:

Ma nu stiu... si mie mi s-a intamplat asa acum o luna.

| TheKillerOfKillers a răspuns:

Ti-ai schimbat numele de utilizator si asta se pedepseste cu 3 luni de suspendare. Mai bine te predai laughing

| moilolyta09 a răspuns:

Ai fumat iarbă si ai leşinat.Iar cât despre afişe... părinţii tăi te caută cu disperare.

| UnVis a răspuns:

Deci ai fost beat/a, ai inchiriat o rchet de la al queda si te ai dat prin oras cu ea si ai lovit un copac, dupacare ai mers in supermarket si ai incercat sa readuci un pui la viata, dar nai reusit si te ai dus in prac sa faci karate cu aurolaci.