anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sa va zic o poveste pe scurt: eu si prietenele mele suntem putin mai zapacite, asa (bine, putin mai mult big grin ). Zilele trecute o prietena a implinat 16 ani, iar maine cica ne scoate pe toti "la un suc". Ea a tot zis ca nu vrea cadouri... Dar eu si alte prietene ne-am gandit sa facem putin misto. Fata a carei zi de nastere a fost e mai rebela asa. Des s-a imbatat si a vomitat. Asa ca noi i-am cumparat un lighean rolling on the floor) bine, l-am personalizat, in sensul ca i-am dat "autografe" pe el. Ca sa fie tot tacamul, i-am luat si o carte de colorat (semn sa se maturizeze big grin).
Acum urmeaza si intrebarea: Cum putem sa ii impachetam ligheanul? (pentru o punga de cadouri e cam mare) si nu vrem sa mergem cu el asa pe strada laughing Aveti idei? Merciii!

Răspuns Câştigător
| MikeRowe a răspuns:

Intr-o cutie pe care ii o poza cu un tv, si va faceti ca ii grea ca si cum ar fi un tv tongue. Iar cand va deschide cutia va vedea ligheanul tongue.
Poate nu ii cea mai buna idee, dar sunteti foarte funny rolling on the floor :X thumbs up

11 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

Punel intr-o cutie de ps3!

| AnaBlackVampire a răspuns:

Eu nu am nici o idee dar sunteti foarte funny!laughing

GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Găseşti cutii de cadou mai mari de cumpărat. Poţi încerca la mall. Dacă nu iei o cutie normală şi o înveleşti îi dai un aspect mai plăcut! Baftă!

| alessutz11 a răspuns:

MikeRowe are dreptate laughing

| Laurici :x a răspuns:

Ca sa fie ceva original, eu asa am facut unei prietene, i-am cumparat impreuna cu alta pr un premergator laughinglaughinglaughinglaughing [ei ii placea mult sa mearga pe role]si l-am impachetat intr-un cas di acela menajer si i-am pus biletel si l-am lasat la usa! succes!

| 80Cris a răspuns:

O cutie de carton ( chiar una folosita daca nu gasiti in supermarket) pe care o inveliti cu o alta hartie sau folie de care vreti voi. Daca ligheanul e mai mic bagati-l intr-un rucsac sau de ce nu, daca tot vreti sa mergeti pana la capat cu ideea si totul sa fie mai altfel, bagati ligheanul intr-un sac menajer negru, il legati frumos cu fundita si i-l duceti asa. Pe sacul menajer puteti adauga sau lipi ceva, va fi interesant... te asigur! Sa ne spui si noua la ce v-ati hotarat pana la urma. Pa.

| ankiiiiiiiiii a răspuns:

Pune-l intr-o cutie si impacheteaza-lbig grin

| Slow a răspuns:

Sa va spun cum am facut. Am pus ligheanul intre doua hartii mari de impachetat, desigur aveau modele diferite laughing am capsat hartiile, am adus colturile la mijloc si am lipit cu scotch, arata jalnic rolling on the floor ca si cum am fi mototolit hartie igenica. Ca sa fie pachetul complet, am facut o funda din ata mov, desi nu se asorta deloc. Apoi am bagat totul intr. un sac de gunoi menajer verde si am mers asa cu el rolling on the floor mersi de idei :*

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

O cutie mai mare (de monitor, de ex.) cu fundiţă.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ati putea sa luati o vesta de lana de la bunica si sa-i impachetati cadoul.rolling on the floor

| Anaaaaaaaaaaaaaa a răspuns:

Puteti sa il impachetati in folie de la buchetele de flori laughing))