Intr-o cutie pe care ii o poza cu un tv, si va faceti ca ii grea ca si cum ar fi un tv . Iar cand va deschide cutia va vedea ligheanul .
Poate nu ii cea mai buna idee, dar sunteti foarte funny :X
Găseşti cutii de cadou mai mari de cumpărat. Poţi încerca la mall. Dacă nu iei o cutie normală şi o înveleşti îi dai un aspect mai plăcut! Baftă!
Ca sa fie ceva original, eu asa am facut unei prietene, i-am cumparat impreuna cu alta pr un premergator [ei ii placea mult sa mearga pe role]si l-am impachetat intr-un cas di acela menajer si i-am pus biletel si l-am lasat la usa! succes!
O cutie de carton ( chiar una folosita daca nu gasiti in supermarket) pe care o inveliti cu o alta hartie sau folie de care vreti voi. Daca ligheanul e mai mic bagati-l intr-un rucsac sau de ce nu, daca tot vreti sa mergeti pana la capat cu ideea si totul sa fie mai altfel, bagati ligheanul intr-un sac menajer negru, il legati frumos cu fundita si i-l duceti asa. Pe sacul menajer puteti adauga sau lipi ceva, va fi interesant... te asigur! Sa ne spui si noua la ce v-ati hotarat pana la urma. Pa.
Sa va spun cum am facut. Am pus ligheanul intre doua hartii mari de impachetat, desigur aveau modele diferite am capsat hartiile, am adus colturile la mijloc si am lipit cu scotch, arata jalnic ca si cum am fi mototolit hartie igenica. Ca sa fie pachetul complet, am facut o funda din ata mov, desi nu se asorta deloc. Apoi am bagat totul intr. un sac de gunoi menajer verde si am mers asa cu el mersi de idei :*
DaciaRomania întreabă: