O data, faceam psihologie si profa a zis :
'' Da-mi te rog o coala din dulap''
Eu la coala spun foaie.
In loc de coala sau foaie am zis...
''Doamna vreti o coa.ie?''
Penibil moment, stiu.
Sau, nu stiam parola de la wifi-ul din clasa, am spus unuia sa mi-o puna.
Trecuse aproape un minut si nu-mi daduse telefonul si am zis cu voce tare
''Mi-ai bagat-o, ma?''
-------------------------
A ras toata clasa si asta a fost penibil.
Nu mi-am facut o singura data tema la mate si profa a zis : ''Fiindca esti eleva buna Nu o sa-ti dau 4.
Iti dau 1, stai jos ''
Pe una o durea in gat, eram la ora, aveam pastile la mine. I-am dat una. Ma tot intreba daca o inghite, si eu
''O sugi'', m-a dat afara de la ora M-a trimis la director.
''Limbaj licentios'' cica.
Cel mai jenant moment al tau care a fost?
Eram pe autobuz, aveam vreo 7 ani. Si nu stiu ce curba luase soferul, iar eu, stand in picioare, am cazut fix pe un batran care statea pe scaun. Toti se uitau la mine.
Saaau in clasa a 3a, cand mi-a sunat telefonul in ora (era ceva melodie de la Inna), si doamna invatatoare a intrebat a cui e, apropiindu-se de mine. Si se uita la mine cu privirea aia sfidatoare, la care eu "nu e al meu! al meu e pe silentios!". Se mai uita 5 secunde la mine, si atunci am recunoscut "cred ca m-a sunat cineva". Mi-a fost asa rusine, dar acum bufnesc de ras cand imi amintesc.
Nu, nu e tare
Am facut multe dracii, dar doar 10% sunt jenante.
Ba da, e, daca nu esti tu cel care face asta. Bine, si de aia.
Stiu cum te-ai simtit...
.mie mi-a sunat in ora de mate. Si profu a început sa tipe la toti, si ne-a luat telefoanele si le-a pus pe hol, si după ce ni le-a dat înapoi, am primit un mesaj. Noroc, Doamne, ca nu l-a auzit!
Ahammm, pai... La ora de sport, eram intr-a 6-a, eu si un coleg făceam abdomene, dar nu abdomene, cele care se fac invers. Si el era in fata mea. Si eu eram obosita, si când m-am ridicat, atunci s-a ridicat si el, pentru ca stii, trebuie sa te ridici, dupa sa te lasi in jos, asa, când m-am ridicat, mi-a sădit toata saliva dein gura pe fata lui. Aaaa, ce jenant a fost. Sau intr-o pauza am spus foooarte tare "fu tare" aaaaaah... Si mai sunt
Mai bine decat sa iti sune fix cand esti la tabla, si sa mai si raspunzi, asa cum a facut o colega. "Da, alo, ce vrei? Sunt in mijlocul unui exercitiu, lasa-ma, n-am timp. Deci, domn profesor, ma scuzati. Unde eram? Aa, da, patru plus sase..."
Ha...si nu i-a făcut nimic? Nici "iesi afara" nici "da telefonul" sau altceva de genu'?
Pă nu prea știu. Am adormit la ora de geografie. La care mă trezește colega din față, iar eu somnoros și fără să realizez unde sunt și cine mă trezise strig în gura mare: "Ce morții mă-tii vrei?"
Fix atunci întrebase profa ceva...
Nu. De cand in stiu, proful asta n-a dat pe nimeni afara de la ora. Atata doar ca mereu intru dupa el in sala si imi inchide usa in nas.
French in aer
Aa, mi-am mai adus aminte.
Bancile noastre au cate 2 scaune.
Pe un scaun era o colega cu prietenul ei care se sarutau si alta colega pe al 2lea scaun.
Altul din clasa a intrebat '' ce faceti acolo? ''
Ironica din fire, am zis "menage a trois'' S-au cam suparat, dar eu eram stresata ca trebuia sa dam test in ora aia si ei scoteau sunete ciudate.
Bine, asta nu e jenanta, dar de ea mi-am adus aminte.
Zi-le pe alea ''si mai sunt''
Alergam dupa o colega prin clasa si colegul care-l scuipasem pe fata, bine, trecuse un an de atunci, mi-a pus piedică si era a cad pe o banca, dar am împins banca pana in calorifer, iar eu am cazut in fund pe parchet, dar stii cum am alunecat, deci de la mijlocul clasei pana aproape de usa. Ziceai ca mă dau cu sania.
Am încercat sa arunc k cutie cu lapte intr-o colega care m-a udat pe spate si am nimerit geaca mea. Si după i-am turnat apa in cap,
Am dat cu capul de tabla dupa ce m-a împins colegul care îmi pusese piedica.
Când îl fugaream tot pe el, am împins banca in perete cu scopul de a-l prinde, dar am găurit peretele. Astea nu sunt cine stie ce...
In clasa a V-a sau a VI-a, la ora de franceza mi-a luat profa telefonul si cum era ea mai curioasa din fire s-a apucat sa-mi citeasca mesajele care, bineinteles, contineau un limbaj nu tocmai decent. Fata ei era ceva de genu: http://2.bp.blogspot.com/......o2_250.gif
Pe mine m-a surprins mama la a 2-a laba, si a sunat toata famila sa-i zica.
M-a intrebat ce fac, etc si de unde stiu si i-am zis ca am auzit la scl, ba si sa vezi ba, a fost mama la scoala sa o intrebe pe diriginta de ce ne invata la scl de laba.
Am rămas odata si cu clanta in mana.
Ce ciudat suna "clanta" asa se spune, da?
Syssissy întreabă:
Venerabilul întreabă: