Acum câteva zile am am visat că eram într-un cort și când am ieșit i-am văzut pe Hitler și Stalin stând față în față cu câte un pistol. După ce s-au împușcat, Hitler a murit pe loc iar Stalin încă se târa. Am intrat iar în cort după urmează o parte care nu este așa ciudată dar nu vreau să îmi exprim într-un mod indirect dorințele mele prin interpretarea psihologică a visului deci partea aia nu o să o spun. Oricum în acea noapte, înainte de visul pe care l-am povestit am avut altul (era imediat după ce am fost certat de una dintre admine) cum că am primit ban pe TPU. Nici asta nu e ciudat dar...m-am speriat. Am mai avut vise ciudate, dar erau atât de ciudate încât nu le mai țin nici minte.
L-ai visat pe Hitler? Strange. Very strange.
Si eu am visat asta de vreo 2 ori.
E fain.
Dupa ce te trezesti.
Eu o dată am visat că murisem si ajunsesem in iad si după am mers in Rai. Foarte ciudat! Si am mai visat o data că muream. Pur si simplu muream. Nici nu știi ce fericită am fost când m-am trezit si am constatat ca sunt in viață!
Eu o singura data am visat ca muream.
Pur si simplu eram pe un pat de spital si simteam cum mi se opreste inima. M-am trezit foooarte speriata.
Acum cateva nopti am visat ca prietena mea glumea pe linia de tramvai, iar eu stateam in statie. Venea tramvaiul, iar eu nu i-am zis. Si a calcat-o. Dimineata m-am simtit putin vinovata, dar apoi mi s-a parut amuzant
Auzi da', m-ai și visezi? Când apuci să le faci pe toate?
Ieri m-am trezit la 3 dupa-masa, asta explica totul, nu-i asa?
Nu totul, da' în mare parte da.
Oricum, că dormi noaptea sau ziua, tot aia e.
Ba da, explica totul, de la aparitia universului la faptul ca painea cade mereu cu nutella in jos
Cine pune nutella pe pâine? Oamenii deștepți bagă degetu'. (în borcan)
Oamenii destepti nu au nutella
Adica eu
Visele ciudate sunt cele mai interesante.
Am visat ca ma uitam la film, si incet-incet - ecranul al care ma uitam se micsora, il vedeam tot mai aproape, pana a disparut chenarul si vedeam actiunea de undeva de sus, iar uneori eram in pielea diverselor personaje. A fost interesant sa ma uit la film in vis = ))
Timp de 3 nopti, am avut vise diferite cu acelasi sfarsit.
Sfarsitul era ca trebuia sa găsesc o camera de piatra si eram cu un echipaj si eram inarmati, si in primul vis, nu stiam unde era camera, in al doilea, stiam dar trebuia sa o găsesc, si in al 3-lea stiu unde e si mă duc fix, acolo, si când vreau sa trag in ceilalti teroristi, nu pot. Ciudat ca in al treilea vis sunt băiat.
Aseară am visat ca eram intr-un loc nemaivăzut pana acum de mine, părea totul ca fiind mai vechi, cam prin 1800 nu stiu cat, si un băiat plângea pe scara unei case si m-am dus la el si stiu ca-mi spunea ceva dar nu stiu ce. Probabil aia era viata mea anterioara.
anonim_4396 întreabă:
Venerabilul întreabă: