| ΞJustΞмэΞ a întrebat:

Sa vedem care este parerea voastra, dragi colegi folositori de TPU:

1. Daca ati gasi-o pe Elodia ce ati face cu ea(vie sau moarta)? De ce?
2. Daca n-ar exista calculatorul cum v-ati descurca la scoala/comunicare/poze/filmuletze/filme/jocuri/muzica etc?
3. Dupa ce criterii puteti identifica un cocalar? laughing

Astept raspunsuri traznite si cat mai "colorate" cu putiintahee hee

Răspuns Câştigător
| Fragile a răspuns:

1. Daca ar fi moarta as arunca-o in Dunare. Daca ar fi vie:money-money laughing as cere recompensa.
2.la scoala as scrie foarte mult sau daca nu as spune:"ops...doamn mia mancat cainele tema si de aia nu am la mine REFERATUL LUNG DE 300 DE PAGINI laughing
comunicaretongueasul 1:Mama sa bani de reincarcare
Iesi deaici du-te si munceste!
Pasul 2:Sterg cu mopul intr-un magazin.
Uite deaici de la mosu' 200 de lei
Pasul 3:Cel mai apropiat magazin de reincarcari, cat mai multe minute.
Pasul 4:Se vorbeste la discretie big grin
sau prin scrisori sau as incepe sa strig de la balcon Ce faci?" si mi s-ar raspunde "Bine, tu?" si apoi un mos de la 1 "iesi ma deaici nu mai zbiera ca arunc cu borcane in tine!" laughing
poze:as face poze pe telefon sau mas uita la pozele din carti sau de la TV
filmuletze: Ma uit pe Kanal D la "Camera de ras" cu filmuletze amuzante
filme: Telenovele pe Acasa TV laughing
jocuri:pe telefon, afara cu friends, sau dinalea gen europolis sau pe consola, virtuale.
muzica:TV Kiss Tv, MTV, UTV, Music Channel
3.ma uit la el si ii zic:amintiri din cocalarie. iar el zice:hai incepe odata nu mai am rabdare nu vezi
Funda?

10 răspunsuri:
| Muflă a răspuns:

1. Aș țipa și în secunda următoare aș fi în cealaltă parte a țării
2. școală: nici
comunicare: nu vreau
poze: să
filme: mă
jocuri: gândesc
3. Uită-te în ochii lor... și vei ști.

| Aero a răspuns:

1. Nu o mai gaseste nimeni pe sarmana Incuiata.
2. Eu am bagheta. Comunic cu Patronus-uri. Sau pot folosi mesageria via bufnite!
3. Devoratorii Mortii si Recuperatorii trimisi de Voldemort dupa mine sunt niste cocalari in toata regula! In cazul TPU.ro putem observa cocalarii dupa raspunsurile lor care trimit spre "zuum.ro"

| AndaWest a răspuns:

Daca e vie sa fie sanatoasa, dk e moarta dumnezeu s-o ierte
m-as uita la tv toata zia si m-as apuca de cantat ca sa inlocuiesc telefonul
dupa mirossmug

Răspuns utilizator avertizat
| BrancoveanuAlexandra a răspuns:

1.As cere o recompensa uriasa pentru ea... daca nu as duceo unde am gasit-o!

2.Pai crying as trimite scrisori, hmmm... poze se pot fc cu un aparat sau tel deci nu este o problema mare, mas duce la cinema, jocuri thinking as cumpara si muzica la fel as cupmara...[dar iti dai seama ca dc as fc asa ceva as muri cryingcryingcrying].

3.In primul rand dupa limbajul lui, apoi dupa imbracamine, si dupa muzica pe care o asculata :*

| zalisa a răspuns:

1. aș mai împușca-o odată. (astfel încât să nu fie mai moartă de atât)
2. aș avea mai mult timp liber.
3. când intră într-o încăpere oamenii inteligenți fug de acolo,
scuză-mi non-culorile, dar astăzi n-am chef sad

| Atotstiutorul a răspuns:

1. daca as gasi-o pe Elodia Vie as face un contract cu Cioaca pentru exclusivitate, daca ar fi moarta as lasa-o acolo pentru ca nu vreau sa ma complic
2.la scoala- probabil ca as umple foarte multe caiete
comunicare-prin scrisori, telegrame, telefon
poze-probabil ca cele de pe film ar fi fost senzatie
filmuletze/filme doar la cinema
jocuri-as juca jocuri de societate, scrabble, rummy, etc
3.pai daca asculta muzica bucla aka house, manele, vorbeste prost, se imbraca cu haine de firma desi el a mancat o conserva cu pateu, are lamborghini desi sta intr-un bloc din berceni, are foarte multi dusmani, are telefon de 1000E dar nu are credit pe el etc

| SummerSmile97 a răspuns:

1. Daca as gasio vie pe Elodian i-as cere bani ca sa nu spun la nimeni ca e vie (poate nu vrea sa stie cineva ca e vie) iar daca e moarta as lasao acolo

2.la scoala:nu as mai auzio pe profa de isto spunand "cautati despre X pe "Goagal" (pentru cei care nu siau dat seama la ce se referea profa era vorba de Google), si as avea tone de caiete

comunicare:face to face, scrisori, telefonwinking

poze: thinking am ajunge din nou ca pe vremuri cu aparatele alea vechi

filmuletze/filme: televizor sau cinema

jocuri: monopoli, rummy, sotron laughing

muzica: posturile de muzica la tv, mp3, telefon

3. Un cocalar iti poti recunoaste dupa:
-felul cum se imbraca
-felul cum vorbeste
-dupa genul de muzica care il asculta:manele
-are telefon de 1000 Euro
-masina pe care o are

| alissya a răspuns:

Logic ca daca as gasio pe Elodia, vie mai ales as cere o recompensa ´´grasa´´pe ea big grin cine nu ar face asa, si daca e moarta as suna la politie normal, si bineinteles pac´s-a rezolvat misterul big grin

Daca nu ar exista calculatorul, ar fi jale intr-adevar pentru toata lumea laughing, insa m-as descurca si eu cu telefonul, scrisori ce am, plus ca m-as plictisi de vaishamar worried

Iar cocalarii e simplu : cei prost educati, care au un limbaj foarte urat, comportament prost, as spune si felul cum se imbraca insa nu toti avem bani, altii au situatii materiale foarte proaste si nu critic omul dupa imbracaminte, poate sa fie imbracat in zdremte, si el sa fie un om paianea lui Dumnezeu happy. Insa comportamentul si limbajul care nu lasa de dorit sunt punctele forte ale unui asa zis ´´cocalar ´´winking