Daca ar fi si ea draguta... Vorbeste câteodată dragut a spus azi "caprite dragute" si are un accent asa dragut. A mai spus ca face o poezie, si a început "Foaie verde frunza lata" si eu "te-a facut maica-ta proasta"
nu rimeaza, naspa
Nu...am zis bine. Daca ai stii ce om stupid e...
Am vazut mai jos "L-as bate toata ziua" Awwwww... Ce dragut. Apropo, sunt intre gras si slab, par negru, caut iubita. Da, sunt frumos, nu conteaza. Conteaza sufletul meu. Sincer in realitate mereu am fost bun si curatam gunoiul altora. Invata asta pe derost si spune-i maine la scoala, mai ales ca n-am iubita. La 10?
Baaaaa...aia e un monstru de fata. E asa de enervanta. Are un metru si un zâmbet, e slaaaaaba si nu te-ai potrivi cu ea deloc. Dar eu ii spun.
Sa-i zici si ca am putine patratele si ca sunt la mate-info. Cum adica ""? Aici e treaba serioasa.
Ea e la bio chimie.
M-a întrebat de toti băietii...si i-am spus de toti. Cică sa-i faci si ei tema la mate. Si i-am zis ca nu poti. Esti ocupat cu tema mea.
Da dar eu am iesit in evidenta, e clar ca ma vrea.
asta doar ca i-am spus de mate.
2h in statie? Nasspaa.
Mai tii minte cand va bateati cu crengile? Acum iti prindeau bine.
Stai, la voi in liceu sunteti multi cu cont de TPU?
Nu stiu cati sunt...cunosc doar 4 persoane cu conturi. Fata, care nu intra, un coleg, care nu intra, o colega care nici e nu intra, varul meu care nici el nu intra deci doar eu intru.
Făceam un foc de tabara...ce foc, gratar.
Si daca batea vantul cum bate la mine?
Dar stii ca de la 10 la 14 sunt 4h.
Bine...am mai fost si la cofetarie, deci cred ca 2h am stat in statie.
Pai bătea si vântul si mai si ploua.
A,da. Asa e.
Greseala mea. Mai sunt si la sn
Eu nu vorbesc cu 14, eu vorbesc cu 2 si de aici eroarea .
Tot sa faci gratar
Nici eu nu vorbesc cu 14, dar am scris ca sa-si dea altii seama, ca poate aveau nelemuriri.
2 PM.
Si tu ce ai mai facut?
Am stat acasa, m-am uitat la un film, am ascultat muzica, am facut tema la mate(mai am jumate, a fost draguta si ne-a dat putin), am stat pe TPU si frate...Cat plictiseala e fara tine, Doub, Endoryus si SweetGirl.
Noroc ca au fost pe aici KamaSutra si ce am mai vorbit in contra dictoriu cu iSwag.
Fără mine...ce viată urata.
Narcisisto, mai erau si alti oameni pe acolo.
Meow...(●´ω`●)
.
Dar mai ales si cel mai ales de tine mi-a fost dor, ca na si desteapta, si crestina, si amuzanta, si pe la alte categorii.
P.S : Ce ai facut azi in "scoala altfel"?
Multumesc.
LA fel.
Pai am fost la Brasov, intr-o excursie si a fost un timp oribil. A nins si m-a facut fleasca. Cred ca o sa racesc destul de rau.
Tu?
La Brasov N-am mai trecut de un car de ani pe acolo.
Nu cred ca o sa racesti. Vitamina C si paracetamol.
Eu am stat acasa
"si crestina" ce descriminiari faci pe aici aoleu
Imi pare rau, dar e ceva in comun.
Mai rar gasesti oameni asa.
Pff, am luat un nurofen.
Taci şi nu te mai plânge că eu vin pe jos.
Dar... de ce nu i-ai zis de Minerblablabla, îţi place cumva de el? (*’ω’*)
I-am zis de toti, ca ea m-a întrebat, si la MinerX a avut ceva de zis.
Sincer, pe Miner îl vad ca pe un amic doar, sa nu te gandesti la altceva. Sau ca pe un frate. L-as bate toata ziua. (^ω^)
Îl bat eu pentru tine, mă laşi?
Hai amândouă.
Hmm, nu e ca şi cum aş şti cine e, deci ţi-l las ţie. Eu am deja două victime. >:->
Care?,?,
Da' neah, n-au mai intrat.
Totusi care?
Marian şi Andrei. =]]]]
De fapt nu, erau mai mult sclavii mei.
Sper să nu vadă nimeni asta, sper.
Nume de useri ca nu stiu cine sunt.
Http://www.tpu.ro/utilizator/aadpia - primul tembel;
http://www.tpu.ro/utilizator/aerys - al doilea tembel.
Doamne, ce vremuri, şi câte conversaţii stupide.
Pe primul tembel îl stiu. Nu am prea vorbit cu el. Vad ca al doilea încă mai intra.
Oh, nu-mi spune că mi-ai citit comediile cu el şi alţi useri. =]]
Nup...nu am citit.
Pai i-am spus. Si tu faci parte din cei de la T/A., Si m-a întrebat daca esti dragut, si nu i-am spus nimic.
Gandeai ca-s dragut dar nu i-ai spus deoarece erai geloasa.Ba ce stiu
Eu le-am spus unor prieteni de tine.Le-am zis ''Am o prietena virtuala (mandru)".Iar ei ''Iar te-ai indragostit de tipa din League Of Legends?"
Rautateee...sper ca nu le-ai arătat si poza cu mine.
Revenim...geloasa? Haha. Nu ar avea sanse cu tine nici intr-un milion de ani.
*de ce am spus asta?* O.O
Cred ca o sa recunosti ca ma placi inainte de 18 ani. Iiii, mai ai atat de putin...
Cum am spus. Pana la 18, nici tu nici Sweety nu veti afla nimic de la mine. Si cine stie, poate o sa te indragostesti de o fata mai mare, nu o sa stai dupa o mâță incapatanata de 15.
Nu imi plac fetele mai mari
Nici macar cele de varsta mea.
Pe bune? Nici măcar o fata din clasa ta nu ti s-a părut atrăgătoare?
Doamne! Toate sunt...ehemm.
Pai vezi...toate sunt frumoase.
Nu.Toate sunt altfel si sunt sigur ca te-ai prins la ce ma refer.
Da. Am si eu specii dintr-astea in clasa. Fiecare clasa are.
Iana_Denis_1986 întreabă:
Julyly2089 întreabă: