Marian şi Andrei. =]]]]
De fapt nu, erau mai mult sclavii mei.
Sper să nu vadă nimeni asta, sper.
Daca ar fi si ea draguta... Vorbeste câteodată dragut a spus azi "caprite dragute" si are un accent asa dragut. A mai spus ca face o poezie, si a început "Foaie verde frunza lata" si eu "te-a facut maica-ta proasta"
Http://www.tpu.ro/utilizator/aadpia - primul tembel;
http://www.tpu.ro/utilizator/aerys - al doilea tembel.
Doamne, ce vremuri, şi câte conversaţii stupide.
Pe primul tembel îl stiu. Nu am prea vorbit cu el. Vad ca al doilea încă mai intra.
Oh, nu-mi spune că mi-ai citit comediile cu el şi alţi useri. =]]
Dar mai ales si cel mai ales de tine mi-a fost dor, ca na si desteapta, si crestina, si amuzanta, si pe la alte categorii.
P.S : Ce ai facut azi in "scoala altfel"?
Multumesc.
LA fel.
Pai am fost la Brasov, intr-o excursie si a fost un timp oribil. A nins si m-a facut fleasca. Cred ca o sa racesc destul de rau.
Tu?
La Brasov N-am mai trecut de un car de ani pe acolo.
Nu cred ca o sa racesti. Vitamina C si paracetamol.
Eu am stat acasa
Imi pare rau, dar e ceva in comun.
Mai rar gasesti oameni asa.
Pai i-am spus. Si tu faci parte din cei de la T/A., Si m-a întrebat daca esti dragut, si nu i-am spus nimic.
Gandeai ca-s dragut dar nu i-ai spus deoarece erai geloasa.Ba ce stiu
Eu le-am spus unor prieteni de tine.Le-am zis ''Am o prietena virtuala (mandru)".Iar ei ''Iar te-ai indragostit de tipa din League Of Legends?"
Rautateee...sper ca nu le-ai arătat si poza cu mine.
Revenim...geloasa? Haha. Nu ar avea sanse cu tine nici intr-un milion de ani.
*de ce am spus asta?* O.O
Cred ca o sa recunosti ca ma placi inainte de 18 ani. Iiii, mai ai atat de putin...
I-am spus ca esti înalt. Prea înalt. Dar ciudat ca de Miner m-a întrebat multe. Ciudat...
Cum am spus. Pana la 18, nici tu nici Sweety nu veti afla nimic de la mine. Si cine stie, poate o sa te indragostesti de o fata mai mare, nu o sa stai dupa o mâță incapatanata de 15.
Nu imi plac fetele mai mari
Nici macar cele de varsta mea.
Pe bune? Nici măcar o fata din clasa ta nu ti s-a părut atrăgătoare?
Nu.Toate sunt altfel si sunt sigur ca te-ai prins la ce ma refer.
Iana_Denis_1986 întreabă:
DaciaRomania întreabă: