Sobolani? Esti asa zgarcita? Nu-ti chemi si pisica?
P.S. Daca ai murii nu ai fi putut sa apesi acel buton rosu ca sa pui intrebarea, si daca erai in inchisoare nu puteai pune intrebari. 100% e ireal. Pe bune? Crezi ca ne pacalesti?
Aha...deci..deci eu mor in chinuri si tu? Bine..lasa ca te tin eu minte. Bine.
Imi cumpar motocicleta noua, te eliberez, il omori pe Freeak, ca el sa stie ca "iubita" lui l-a omorat si s-a facut. ( ce s-a facut? Tu nici nu ai zis o afacere. Ma refer ca te eliberez).
Hai sa mai vorbim
*spera sa vorbeasca inca 2 ore pe telefon si sa fie prins telefonul de paznic si sa isi piarda speranta*
O stai, ai vazut ce am sperat, mai ai 2 ore, ce alegi?
O sa putrezesti intr-un sant cu berea in mana. Lasa ca vezi tu.
Mai ai 2 ore. Il ai rapit, cat de greu e sa il omori?
Ce cer mai vezi...nici ochi nu o sa mai ai. O sa scap, si vezi tu pe naiba. Muaaahahahahhaha!
Unde îl mai am? L-au gasit câinii de politisti cand i-au înapoiat pălăria.
Stii, chiar credeam ca o sa va intelegeti. Aveti si acelasi nume. Ce ai cu el? Aaaa, esti gelos ca tu nu ai pălărie.
Ce vrei sa investighezi? L-au gasit politistii. L-au dus la spital. Parca-l chinuisem. Ba ce oameni, ca era foarte bine cand l-au dus.
E ceva personal. Dar nu conteaza ce e, nu vreau sa are fani in -( iti dai seama ca vreau asta, dar nu sunt asa rau), oricum, nu inteleg de ce ma acuzi degeaba Sunt lucruri personale, si vreau sa-l omori. E 11, mai ai o ora
Ahaaa...e top 1 si tu nu. Te-ai gândit ca doar eu am spus asta? Poate nu e. Poate e. Hahaha...gelosule.
Julyly2089 întreabă: