1.Nu stiu daca ai reactionat corect sau nu, dar ai fost penala la faza asta, bine gandit probabil l-ai facut sa se simte foarte nasol.
2.Nu stiu de ce se uitau, poate ca i-ai dat un tampon unui barbat? Nu stiu, cine stie la ce s-au gandit ei.
Oricum bine actionat, citind asta mi-ai facut ziua mai frumoasa
1. OMG A fost genial! Cel putin daca a fost fata atunci pur si simplu epic. Daca a fost barbat atunci la sigur s-a simtit nasol.
2. Ai actionat ciudat, lol...Cine naiba tine tamponul in mana in autobuz? Daca era barbat atunci si mai si...
Normal ca li s-a parut ciudat.
Totusi a fost epic.
#Like Total din partea mea!
Stai ca nu inteleg. Era barbat sau femeie? Daca era barbat, de ce i-ai dat un tampon? La misto sau? Ce putea face cu el? Cred ca de asta s-au uitat ciudat la tine. Daca era femeie nu inteleg... probabil a avut tentativa de a-ti fura geanta, si cei din jur nu stiuau cum sa te avertizeze fiindca le era frica.
1. Dupa parerea mea nu. Puteai sa ii spui sa isi ia mana.
2. Ai pus un tampon in mana unui om, cum ai vrea sa se uite? (tu cum ai reactiona daca cineva ti-ar da un prezervativ sau un supozitor )
P.S. De ce ai fi rasista? caci intrebarea ta nu are pic de rasism in ea (rasism este atunci cand discriminezi pe baza faptului ca ala are alta rasa fata de tine, nicidecum ca zici cuvantul "tigan")
N-ai terminat cu explicatiile!
Pe tampon erau scrise codurile pin la cele 3 carduri de economii si cumparaturi care se aflau deja in buzunarul tiganului.
Venerabilul întreabă:
DaciaRomania întreabă: