Doamne cum sa ma supar cand cineva ma viseaza, bine ca nu ai avut un cosmar cu mineSti ceva? Te invit in Suedia si iti voi face cele mai bune delicatese
@onutzu:pacatuiesti furand de la o ursoaica, mai bine cere si ti se va da
@specimen*furios:pervers ce esti, nu este mai bine daca mi-ai linge tu blanita/? Ehh, cine este perversul?
Tort
Hai dupa ea in padure, in operatiune secreta, sa ne strcuram in barlog si sa furam tortul
Doamne, cat mi-a luat sa-mi dau seama daca ''ursulika''e o jucarie de plus sau fiinta adevarata Simteam eu ca ceva nu se leaga la mansarda, adica jucaria ta de plus iti aduce micul dejun la pat?(vreau si eu una)Se pare ca e o fiinta vie (sunt dezamagita)deci practic tu ai visat ceva ce iti doreai de mult (de trei zile)si cum noi vrem totul pana si in vise, ai visat si tort (cu cat mai mult cu atat mai bine). Deci e ceva normal, sunt foarte multe persoane care viseaza ceva ce si-ar dori sa aiba (sa savureze). Nu-ti face griji a fost doar subconstientul tau, nu cred ca Ursulika iti face vizite la miezul nopti
Eu am visat ca m-a uns cu tortul ala peste tot si incepuse sa ma linga.Deh,asa sunt eu, mai pervers
Ursuliko, si in visele mele ai simntul umorului
La noapte nu vii sa imi aduci o pizza? Sau mai bine uite cum facem. Vi in juma` de ora la mine ca face mama pizza(ahh)
Cu o beresi la noapte il visam amandoua pe Brad Pitt ca ne aduce tort si checuri
Nu te speria. Tot ce trebuie sa faci este sa o omori pe Ursulika.
Apoi trebuie sa te freci cu busuioc pe ceafa si nu vei mai avea astfel de vise. Dar vezi ca busuiocul sa fie cules intr'o noapte de decembrie cu luna plina altfel de pot imbolnavi de boala numita "Funditzoadictie"
^ ai grija
KillMePlease întreabă:
Julyly2089 întreabă: