| Barajag a întrebat:

Sa vedeti ce am patit, in aceasta duminica frumoasa de Florii, m-am gandit sa-i pregatesc ursului meu o prajitura tiramisubig grin.Toate bune si frumoase, pregatesc crema, insa dupa ce termin de asezat piscoturile si crema(vazand ca este flescaita, am zis ca asa trebuie sa fie )laughingobserv langa tava in care am pus toate cele crema de mascarpone intreagarolling on the floorImi venea sa plang, dar in acelasi timp sa rad. Zic:asta e, diseara mancam terci de tiramisulaughingDin ce cauza am uitat? Oare ca era si ursul langa mine?big grin

Răspuns Câştigător
| Ea12345 a răspuns:

laughing Ce face dragostea din om smug

12 răspunsuri:
| Barajag explică:

@alllinna, niciodata nu am intrebat si raspuns cu anonim, poate doar cand mi-am facut prima data contul si asta fiind anul trecutbig grin
Asa ca d-soara anonima, inca mai existahappyDe data asta ai gresit autorul(autoarea)big grin

| Barajag explică:

@look for the picture:Nu mai are coada, s-a intalnit inaintea mea cu o vulpe si i-a mancat-olaughing

| Barajag explică:

@alllinna:stiu foarte mult de gluma, doar ca ti-am zis ca nu as fi aceea persoana, insa si eu am observat si inca mai vad ca cineva anonim ne streseaza cu intrebari despre placinte si prajiturilaughing

| Sოﺁℓε a răspuns:

Credhee hee poate a amestecat el ceva pe acolo si sia bagat coada laughing

| hominid dreak a răspuns:

Fraza din paranteza, te referi la crema? Si daca altceva era flescaita, cum s-o pui la frigider sa se intareasca? Eu stiam ca la caldura se intareste!

| Cryssbest a răspuns:

@alllinna, mi-ai facut o pofta de dulciuri!hee hee

| florin_7920 a răspuns:

Eu cred că era ursu lîngă tine, stii şi eu la întîlneală tremurau tradafiri în mînă de parcă era cutremur dar pînă la urmă a iesit bine toate bune.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sigur nu esti aia cu tortul cu rozeta si spiralele si blaturile pe verticala si orizontala?laughing
M-am linistit e doar Ursulika noastra, care cine stie ce creme a folosit laughing lasa ca-i bun si asa, in varful patului la tv nu se simte, poate ca nici nu o sa o mancati ca aveti treaba, afara e urat si ploua in casa este cald. Pune-o la frigider se va mai intari nitellaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A fost doar o gluma, toate emoticoanele din frazele mele rad, asta imi aduce aminte daca mai stii minte, de ciorba de burta, intrebarea aia care a stat pe site vreo 3 luni, asa si cu prajiturile doamnei anonime, cu rozeta pe verticala laughing mare e gradina si plina de prajituri.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai nu l-a gasit pe cofetar, l-am inchis in debara, i-am scris sa ma contacteze laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si mie mi a fost toata ziua pofta de ceva dulce dar nu am facut nimic pentru ca azi a fost o sarbatoare f mare. Am facut de abia acum pe seara lapte de pasare. Mi a iesit f bun

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da ai un urs langa tine? si dai si prajitura? ciudat.de ce am crezut eu ca ursul tau seeee ...cam plimba.