@alllinna, niciodata nu am intrebat si raspuns cu anonim, poate doar cand mi-am facut prima data contul si asta fiind anul trecut
Asa ca d-soara anonima, inca mai existaDe data asta ai gresit autorul(autoarea)
@look for the picture:Nu mai are coada, s-a intalnit inaintea mea cu o vulpe si i-a mancat-o
@alllinna:stiu foarte mult de gluma, doar ca ti-am zis ca nu as fi aceea persoana, insa si eu am observat si inca mai vad ca cineva anonim ne streseaza cu intrebari despre placinte si prajituri
Fraza din paranteza, te referi la crema? Si daca altceva era flescaita, cum s-o pui la frigider sa se intareasca? Eu stiam ca la caldura se intareste!
Eu cred că era ursu lîngă tine, stii şi eu la întîlneală tremurau tradafiri în mînă de parcă era cutremur dar pînă la urmă a iesit bine toate bune.
Sigur nu esti aia cu tortul cu rozeta si spiralele si blaturile pe verticala si orizontala?
M-am linistit e doar Ursulika noastra, care cine stie ce creme a folosit lasa ca-i bun si asa, in varful patului la tv nu se simte, poate ca nici nu o sa o mancati ca aveti treaba, afara e urat si ploua in casa este cald. Pune-o la frigider se va mai intari nitel
DaciaRomania întreabă: