E o capcana sau...
Vrea sa te muti la el, ți-a pregătit si camera baiatu'
Nu-i nicio capcană.
Maică-mea face spanac.
Atâta timp cât îmi mănânci porția, poți rămâne cât vrei.
Hai maaaaa... Sigur e o capcana. Te rog nu începe cu teoriile alea ale tale.
Daaa, poate fi o capcana. Te atrage la el si după... Te hrănește tot restul vieții cu spanac!
*Pam pam pam*
Spanac...mai bine mă arunc in mare.
Si ce o sa zică maica-ta când mă vede...sau ce o sa-i spui tu? Adică...o nebuna căutată de politie. Nimic iesit din comun.
Cat de logic...
Cine a venit cu ideea de spanac?
El!
Urăsc spanacul...
Me too
Păi ce să zică, nimic. O să se bucure că-i mănânci mâncarea.
Pai si daca o sa mă placa mai mult pe mine decât pe tine? Daca mănânc spanac. Ceea ce e foarte Putin probabil.
S-ar putea.
O să te înțelegi cu sora mea. Adică na', când o să aibă chef de vorbă, o să vorbească cu tine și-o să mă lase pe mine. Liniște și pace. Pff, hai mai repede.
Nu am cu ce sa vin. Nici nu stiu unde stai...
Te descurci tu, am încredere.
Vin sa te iau la 8
Si cum ai vrea sa te găsesc? Cică mă descurc...AiranMeidan vrea sa mă ia la ea. Oare sa mă duc? Măcar ea vine sa mă ia.
Eh, nu de aia mă stresam eu...
Păi si atunci de ce?
De ce, ce? Lasa drogatul...aia pot sa o fac si pe blocuri, întrebarea e unde mai locuiesc eu? Ce fac eu afara in frig.
Pe blocuri? Da' cine ești tu, Batman?
Batgirl.
A, da... Batgirl. Gata, de acum așa îți zic! E noua ta porecla!
Te primesc la mine sau ii luam pe Sebastian si Levi(my new addiction) si plecam in lume :*
Levi? Cine e Levi?
You don't know Levi? O.O Levi..like Levi Ackerman? No? Nothing? Attack on titan? Still nothing?!
Nu am văzut Attak on titans.
Can I go to cry in a corner now? Why haven't you tho? Its a pretty cool anime and the manga as well.
Hihi, am zis ca mă uit, dar am găsit un anime horror/romance Shinrei tantei yakumo. Uh, in this anime is a suuuuuuuper guy. But I don't know his name.
Eeeee, atunci când furi bricheta politistului dupa ce-si aprinde o tigara, si dai foc la ceva, nu mai e frig.
Nuuuuuuu, te rooog, nu începe si tu. Te rooooog. Nuuuuu
Stai chill, n-o să mai încep cu multe ceva timp, le-am trimis ieri mesaj adminilor să-mi șteargă și contul ăsta. Ăsta îi deja al 3-lea cont pe care mi-l șterg.
Venerabilul întreabă: