Iâu,scârbos,cine ar face așa ceva?!
Eu i-așș decupa buzele ălea suculente, le-aș atârna pe un lanț de aur gros cât o bucată zdravănă de slănină și le-aș purta ca talisman norocos.
"Oamenii morti nu spun nu"
http://i.imgur.com/aaz2UXK.jpg
Nu, ei nu spun.
Dar mama ei cu siguranță vede și nu aș vrea să cheme poliția să ia necrofila nebună de pe băiatul ei încă virgin.
Just sayin'.
Daca nu cumva sunt prea beat ca sa imi dau seama ca este o inmormantare si nu o petrecere iar persoana din cosciug nu e una prea beata si s-a pus sa se culce cine stie ce i-as face
Uite om normal care gandeste deschis, care rupe hainele de pe muiere.
As cadea pe jos de ras doar gandindu-ma la asta Nu, n-as putea, mai intai ar trebui sa ma ridic de jos
Probabil daca as muri.
Nici daca ai fi ultimul mort.
Nu, dar mi-as face un selfie cu ea si l-as posta pe facebook. Si as mai face cateva poze doar cu ea ca sa o fac o pagina de facebook cu poza ei si s-o pun intr-o relatie cu mine.
Iar dupa 3 de ani de la moartea ei voi merge s-o dezgrop si ii voi pune scheletul la mine in pivnita.
Ce sarutare... direct viol, ca ala nu ramane insarcinat.....doamne ce minte bolnava am
Zici asta pentru ca ai un crush si nu ai `insela`
I had a crush.
Incerc sa trec peste
Las ca treci tu peste ea
E mai usor daca nu o vad
Chiar daca ar fi fost cel mai frumos, aratos baiat, mortul tot mort ramane.Eu daca vad un mort simt ca ma bantuie la noapte.
*se baga sub patura*
Eu da. Dar nu se iveste inca aceasta oportunitate.
Daca ii pute gura? Ce faci? Ca mna, nu s-a spalat pe dinti de cand a murit.
Trecem peste asta si o sa radem peste cativa ani amintindu-ne ce fericiti eram.
Sper sa gasesti mortaciunea perfecta!
Venerabilul întreabă: