| aladeieri a întrebat:

Sal, Am si eu o nelamurire Oare Ce obtii daca incrucisezi un iehovist cu un ateu?

Răspuns Câştigător
| PorumbRodica1965 a răspuns:

Gena mai tare atrage, > Poti castiga sau viata sau moartea. Depinde de inima si minte. Dumnezeu nu vrea moartea pacatosului, ci intoarcerea lui.

18 răspunsuri:
| suffarstar a răspuns:

Pateu

| Dorugar a răspuns:

Eu cunosc un caz real, dar ca corcirea nu s-a produs intre un ateu si un Iehovist ci intre un ateu si o Iehovista, si lucrurile s-au terminat cam asa, Iehovista (frumoasa foc) a divortat si a ajuns Sefa de Bordel in California, si a devenit MILIONARA (eu imi explic ca asta s-a intamplat din cauza ca renuntand la ideile fixe si inapoiate ale iehovistilor, ea s-a simtit dintr-o data libera, si a vrut sa recupereze acea parte din tineretea pierduta inutil lepadandu-se de minciuna religioasa si de dogma idioata a Iehovistilor.
Ce credeti...a gresit ea cu acest pas spre libertate, s-au si-a implinit viata atat din p de v sexual-sentimental cat si material?

| fllu07 a răspuns (pentru Dorugar):

Unde ai citit chestia asta?
si eu sunt curios. si te rog sa ma crezi: fara nici un strop de ironie.

| Dorugar a răspuns (pentru fllu07):

N-am citit-o niciunde, este pura realitate traita si cunoscuta de mine pentru ca Iehovista mi-a fost gagica inainte de a se muta in SUA si asi deschide acolo bordelul, dar am continuat legatura de amicitie prin corespondenta

"fuji" ba d'aici.
si eu am jucat table aseara cu obama, si l-am batut...

Daca iti spun ca este caz real din biografia mea, asta nu inseamna ca esti si obligat sa crezi. important este ca fata/femeia s-a realizat in asa masura incat locuia intr-o vila extrem de luxoasa si umbla cu un Rolls Royce alb. Dar a ajuns asa pentru ca a fost crescuta de parinti "martori" fanatici, si probabil din cauza ca parintii ei cu fanatismul lor nu au inteles ca fata avea hormoni.

Da du-te ma la alta masa.
auzi parinti fanatici laughing
ti-am zis: si in biografia mea am o victorie ZDROBITOARE la table impotriva lui obama.
cu o seara inainte l-am imbatat pe putin, si i-am tras vreo 2- la ureche, de-i tiuie. si maine am un picnik programat cu regina angliei. negociez sa imi cumpere niste bombe nucleare...
da nu esti obligat sa ma crezi.

Ce ma freci cu chestia asta? La urma urmei este treba ta ce crezi. Ce te miri ca am zis "parinti fanatici religiosi"? Tu ai impresia ca martorii lui Iehova sunt oameni normali si rationali?

Sunt cei mai normali si rationali.
dar tu nu poti sa intelegi asta. ai prejudecati fata de Martori, prin urmare pentru tine, tot ce fac ei, este sarit de pe fix.
oricum numai asta ar trebui sa iti dea de gandit: faptul ca au putere si curaj sa fie diferiti intr-o lume stricata.

Daca ai vrea sa fi mai destept decat vrei sa pari, nu te baga-i la un subiect asa complicat despre care nu stii mai nimic. in imaginatia ta, crezi faptul ca Martorii refuza transfuzia de sange pentru ca sunt fanatici si ii lasa pe cei care au nevoie de transfuzie, sa moara... eronat.
Martorii vor cel mai bun tratament, iar cel mai bun, nu este cel cu sange. sunt atatea alternative la transfuzii, infinit mai bune. e adevarat exista si un oarecare grad de risc, daca refuzi transuzia. dar este mai mare riscul sa nu fie sangele compatibil. si nu ma lua cu chestia ca se fac analize, si teste, poate zeci de teste, inainte de transfuzare, asta este pentru creduli. (vezi cazul cu centrul de transfuzare din slatina)
mai mult, eu am colegi care sunt alcoolisti si fumatori, unii se lauda ca s-au si drogat, si acestia merg sa doneze sange, pentru ca li se acorda un bon alimentar de vreo 70-80 de lei, si o zi libera de la munca... ziua donarii. eu unul nu as accepta un astfel de sange. poate tu da.
la fel: nu toti sunt drogati, sau alcoolici, da nu ai de unde stii.
mai mult OMS (organizatia mondiala a sanatatii) spune ca una dintre cauzele principale pentru raspandirea virusului de hepatita C este. ghici! Transfuzia sanguina. mai cerceteaza si tu.
nu poti doar sa arunci cu piatra... si vezi ca daca aruci cu piatra, noroiul sare si pe tine. mai mult eu stiu exact ce sa fac daca am nevoie de tratament de specialitate. si, chiar daca nu sunt constient, va decide altcineva pentru mine, cineva in care am incredere. cu alte cuvinte suntem bine organizati... dar voi? vai mama voastra. eu stiu la ce medic sa apelez. care ii dispus sa ma trateze fara transuzie.
cica daca nu accepti transfuzia mori. dar imi poti garanta tu, sau vreun doctor, ca daca o accept traiesc?

Nu pot sa iti citesc ultimul raspuns. nu il deschide.
trimite-l te rog mesaj. pe privat. daca vrei.

| PorumbRodica1965 a răspuns:

Multumesc. Mi-ai facut o bucurie prin faptul ca poti sa apreciezi realitatea si adevarul.E mare lucru sa faci bucurii la cineva. Apreciez.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un ortodox.

| Buresbista123 a răspuns:

Pe tine

| Memecy a răspuns:

Mee-dii-oo-cru-le, exclus!
Două rase diferite se pot încurcişa dar niciodata Nu se încrucişează două specii diferite! Vrei mutanţi pe tera!?

| questsoul a răspuns:

Iese atevist.

| dana12848 a răspuns:

OMG nu ai vrea sa stii

| aladeieri explică:

Într-un final am gasit pe google:
Unu care bate din usa in usa fara niciun motiv.