dat's so good.
Faptul că mi-am pierdut hazul de o zi și 34 de minute mă face să fac o destăinuire.
Stăteam ieri în fața laptopului și mă uitam la întrebările de pe TPU, când ți-am văzut poza de profil și mi s-a...
Stai, că nu era asta.
Într-un moment de melancolie totală, mi'amintisem că singurul motiv pentru care am rămas la categoria asta era să-ți urmăresc răspunsurile. :3
Apoi ai plecat,
Și m-ai lăsat,
Excitat,
Pe un pat,
Ofticat,
Dezolat.
Pnm, eram așa supărat că mi-am aruncat pe geam borcanu' CU Colecția de unghii. (ale voastre. Nu'ntreba)
Trebuia să zic o minciună, nu?
Tot ce am zis mai sus era o minciună c:
Sau nu.
Ideea principală e că ieri am ieșit afară și mi-a căzut borcanul de care vorbeam mai înainte în cap.
o fi semn divin.
În sfârşit o fiinţă umană care are talent. (nu zic că a fost prea ingenioasă partea în care am apărut eu, dar per total a fost okay...)
Si din cauza asta fug eu de pareri T~T
Da' ce-am zis rau, amiga?
"nu zic că a fost prea ingenioasă" sunt atat de ranita;~;
Bine, bine...Reformulez.
,, Prea ingenioasa nu zic ca a fost, DAR A FOST OKAY IN MARE PARTE''
Acum e mai binie?
Parcaa sunt mai putin ranita :]
Ftw, iar n-a mers! *va urasc puteri magice (neexistente)!*
Tu trebuia sa spui:,, te urasc''... nu ca esti mai putin ranita.
Okay, se pare ca acum eu sunt cea ranita.
Ne-am ranit reciproc, deci acum ar trebui sa fim chit. Da? Daaa
Nope
Bba da. Vezi ca am fost declarata profesionista la gadilat, asa ca nu te pune cu mine
Uuuu.
Nassol.
Nu se pune daca :
-minti
-inventezi
-sau nu vreau eu sa se puna
In cazul asta merg primele 2 variante, a 3 a nope (deoarece chiar voiam sa te vad incercand sa ma gadili-eu nu ma gadil)
Macar prefa-te ca ma crezi, ce naiba
Si imi pare rau, dar te cam inseli. In privinta a toot. Pun pariu ca n-ai incercat niciodata sa-ti gadili cerul gurii.
http://i.imgur.com/X7Q1ogP.gif
srrry, ma joc SweetFlirt acum, pls, putina intimitate
Jocul ala e mai important decat convorbirea nostra interersanta. Ofc. K
Nope.
Hai sa,, convorbim'' in continuare daca vrei.
*poate ma ajuta la joc, yaay*
Ohh Martin, dude, m8, lasaa, nu vreau sa-ti stau in cale
De ce, man?
Lasa, man ca nu-i nimic, man
Ok *sigh*
Deci 1. Doar mie mi se scoala, serios?
Si 2. 2.2.* altii cativa 2 cu ecou* :
Eu la varsta ta ciobeam peretii lu' vecinu' de langa cu Bayblade-uri chinezesti in timp ce tu scrii povesti ecchi - semi hentai despre mine cu mi se scoala!
Si partea a doua in care isi zice parerea cealalta personalitate a mea( n-am patit):
- Uite numarul meu * intinde o foaie de hartie* sper sa vi in seara asta la mine sa imi faci inca o poveste de genu'!
Da, nu stiu de unde a iesit asta... in fine, e destul de smechera!
Call me zomaba (/ ^w^ \) (/w\)
ZZomba ^_^.
Poate va parea dur, dar eu l-am trimis *~* il voiam inapoi pe Seba-san, ca mi se facuse dor de pachetul lui de muschi.
Ohh nu plangee
Vezi ca ai ţâţele mari, ar trebui sa-mi multumesti. Nerecunoscatoareo
" " (tu ai cerut...)
ultima minciuna pe care am spus-o a fost ca i-am spus unei fete ca nu m-am uitat la Violetta... De fapt m-am uitat. La toate cele 3 sezoane :'( Let the h8 begin. (raspund si eu dupa 2 sapt. ca un om normal. da)
dc ai pus emoticonul ala raule
Julyly2089 întreabă: