anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sall
Asta e o parodie, so yea
Am facut-o pentru ca am prea mult timp liber si pentru ca sunt singura acasa si pentru ca ma plictisesc

Intai imaginati-va o scena mare si incapatoare. La masa juratilor stau confortabil Airan, Efzy si Tudor, iar concurentii vor intra pe rand.

I numar
~Zombisor, Daisuki si Sweetgirl- twerking; pe fundal se aude Wrecking Ball
Foarte cool momentul, tipele-s pricepute, au ţâţe mari si un fund talentat.
Verdictele (get ready, folks):
Tudor: "Aveti niste suflete mari, frumoaselor. Uitati, asta e numarul si adresa mea *le intinde o bucata de hartie*, poate una dintre voi imi va face o surpriza in seara asta sau sau poate toate trei. Oricum DA, sunteti calificate din partea mea."
Airan: "NU. FVCK U"
Efzy: "Ma enerveaza faptul ca aveti sanii mai mari decat mine. Singura persoana pe care o cunosc si care e la fel de futabila ca voi ar fi Zomba. Imi amintiti de ea, asa ca DA. Verdictul meu e da.
Airan: "HAI PA DIE IN HELL. GET OUT OF HERE MORONS"

Al II-lea numar
~Anonima, Miner si Copac (userii mei preferati)- striptease senzual. Show extrem.
Ver dic te le:
Tudor: "NU, imi pare rau. Oh, intrebati care e motivul? Pai, Anonima...nu stiu. Ma asteptam la mai mult din partea ei...la mai multa actiune. Si Miner, Copac, nu-mi prea plac baietii, dar voi sunteti chiar draguti. Asa ca o sa va dau numarul meu *le da o alta foaie* Ok."
Airan: "HATE YOU IDIOTS NU NICIODATA NU NU NU VALEA"
Efzy: "Imi pare rau, dar NU. Tu, Copac, tu ai ţâţe mai mari decat ale mele. Sigur esti tip? Nu stiu, e frustrant...Si ma---"
Airan: "E FVCKING GRAS TU NU VEZI? E OBEZ. PLECATI DE AICI BASTARZI ORIBILI, 3 DE NU. NU AM MAI FOST DE MULT ATAT DE FERICITA"

Al III-lea numar
~Dantellion, Spinach, Zurick, Killmeplease. Kata1yn, Doub, Imperatrix, Cinevanou, Prazprazescu si Depress- street dance
Dar are loc un accident, lui Croampa i se scoala cand intr-un moment stanjenitor, ii vede (fara sa vrea ofc) chilotii lui Killmepls.
Totul pare ruinat, dar Zuri salveaza situatia. Nu stiu in ce mod, dar o salveaza, e fata smechera, inteligenta etc etc
Verdictele:
Tudor: "Aici sunt numarul si adresa mea, sunteti o trupa minunata, numeroasa. Va astept in seara asta pe toti la mine. Oh si *sopteste subtil* spuneti-i lui Croampa ca mie mi s-a sculat la toate cele 3 numere, asa ca da, sa nu fie ingrijorat...deci DA, raspunsul meu e DA"
Airan: "...mi-a placut putin de tot, DAR ASTA NU INSEAMNA CA AM RENUNTAT LA SCOPUL MEU SUPREM SI ANUME DE A VA FACE PE TOTI SA VA SINUCIDETI. ASA CA NU NU NU. MURITI"
Efzy: "Oh. my. gawd. am cam gasit o fata care are sanii mai mici decat ai mei. Face parte din trupa voastra, asa ca DA DA DA 3 DE DA"
that's all

Pun si o intrebare, pentru ca in caz contrar, sigur veti raspunde doar cu str8 faces (pe care le folositi in exces, guys) si nu vreau sa plang in noaptea asta.
Asa ca bagati aici ultima minciuna spusa.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Wow, apar și eu, ce mișto.
Apropo: straight face
Asta deoarece nu ai pus nicio întrebare. Bine, bine, ultima minciună spusă este că nu știu să fac twerk. Sau poate asta e o minciună. Vă las să meditați.

49 răspunsuri:
| Croampa a răspuns:

Deci 1. Doar mie mi se scoala, serios? thinking
Si 2. 2.2.* altii cativa 2 cu ecou* :
Eu la varsta ta ciobeam peretii lu' vecinu' de langa cu Bayblade-uri chinezesti in timp ce tu scrii povesti ecchi - semi hentai despre mine cu mi se scoala! straight face

Si partea a doua in care isi zice parerea cealalta personalitate a mea( n-am patit):

- Uite numarul meu * intinde o foaie de hartie* sper sa vi in seara asta la mine sa imi faci inca o poveste de genu'! smug

Da, nu stiu de unde a iesit asta... in fine, e destul de smechera! big grin

| Pricked a răspuns (pentru KillMePlease):

Ohh Martin, dude, m8, lasaa, nu vreau sa-ti stau in cale

| Pricked a răspuns (pentru Croampa):

Sccz croampa, nu mai pot continua asa, e prea mult, vreau sa ma confesez. Te-am mintit, nu am 12 ani

| Croampa a răspuns (pentru Pricked):

Atunci cat? surprise

| KillMePlease a răspuns (pentru Pricked):

De ce, man?
Lasa, man ca nu-i nimic, man

| Pricked a răspuns (pentru KillMePlease):

Ok *sigh*

| Pricked a răspuns (pentru Croampa):

18, you can call me senpai now http://i.imgur.com/gUREsPu.gif

| Croampa a răspuns (pentru Pricked):

Aha. 18 aha, te cred! straight face
Nu mai minti cand folosesti gif-uri cu personaje din TG:re! straight face
Senpai imi spui tu mie, chibi! tongue

| Doub a răspuns:

Îţi iubesc povestea.
Mai faci?

| Pricked a răspuns (pentru Doub):

Ty ty ^////^
Acum cand o recitesc, mi se pare cel mai mare bullshit, asa ca nu mai fac nimic

| Doub a răspuns (pentru Pricked):

T_T.

Răspuns utilizator avertizat
| Pricked a răspuns (pentru PrazPrăzescu):

Eu ti-am spus ca nu invat laughing

| Pricked a răspuns (pentru PrazPrăzescu):

T^T

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

" straight face " (tu ai cerut...)

ultima minciuna pe care am spus-o a fost ca i-am spus unei fete ca nu m-am uitat la Violetta... De fapt m-am uitat. La toate cele 3 sezoane :'( Let the h8 begin. (raspund si eu dupa 2 sapt. ca un om normal. da)

| Pricked a răspuns (pentru anonim_4396):

dc ai pus emoticonul ala raule sad