anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

happy`Sall`happy azi am prins` o musca \:d/ A fost dragoste la prima vederelove struck de atunci suntem nedespartite o tin` intr. un borcan sh` bazaie` intru.na laughing nu manancastraight face i-am dat cereale`, ciocolata, skittleslove struck, pizza, iarbalaughing nu vrea sa manancasad `

voi` ce insecta de companie aveti?happy sh` cei` dati de mancarelaughing)))

Răspuns Câştigător
| Bujîe a răspuns:

Ce plagiatoare eşti fă.
http://www.tpu.ro/......i-acum-e/.

16 răspunsuri:
| Sconcsiş a răspuns:

Eu am un limbric. Îl cheamă Ştefan.

| Ţepeşu a răspuns:

Eu am o tenie.Mananca ce mananc si eu. Dar m-am cam saturat de ea. Vreau sa-mi iau una noua. Merge sa mananc oare o pisica?

| RockaruL a răspuns:

Eu am o tarantula.A vazut ca joci metin si acum vrea sa te muste. Sper sa nu scapi cu viata...

| Trinitas a răspuns:

Eu iti recomand sa lasi musca sa zboare si sa-ti iei o carte de gramatica in schimb.

| Foxie2 a răspuns:

Da-i zahar si lasa copy paste-ul pe masa si zbori ca musca catre d/s neoprit cu 200 la ora.

| Foxie2 a răspuns:

@Shiva, o mai modificato putin, credea ca suntem asa de fraieri ca nu o sa ne dam seama, fetita obsedata de metin, ai crezut gresit!

| lipitoOarea a răspuns:

Mda...(majuscula matii de robotzel)

| Cristianne a răspuns:

Eu am o termită.

| totGumã a răspuns:

Frate,cate emoticoane sau emoticonuri nu stiu cum se scrie. Whatever!

| Shiva a răspuns:

Draga deea, imi pare rau sa te anunt dar n`i copiat bine:( http://www.tpu.ro/......ri-acum-e/

Era o albina care o cheama Musca.

Frate dupa ce ca mai si copiezi, copiaza cum trebuie.

| CioCĂlătiCăăă a răspuns:

Chiar trebuia sa rad?¿?¿
P.S:...aha, da... zzzzzzzzzzz!

| xDivineAngel a răspuns:

Eu am o capusa.O tin dupa ureche

| iricool1996 a răspuns:

Tata a avutun bondar cand era mic(nu glumesc, doar cu dinastia ii lasa Ceausescu)si acesta manca miere, pana i-au dat albinele lucratoare de urma.Incearca cu excremete de taur(nu glumesc!)
Idee:I-ati un sarpe din parc.Sunt tacuti si la moda in occident!

| troller2103 a răspuns:

`Nu mai joc` metin raised eyebrowslaughing` trebuie` sa schimb` numele ala oh go on

| AnaCelebrity4Ever a răspuns:

Vrei sa spui ce ii dam de mancare sau cu ce o mancam?laughing

| Wladutz a răspuns:

Ahh,parca ma si gandesc la rama mea pe care o tin intr-un borcan cu pamant.love struck O plimb cu lesa,ne jucam frisbee,inotam impreuna, mancam la restaurant, facem jogging.Chiar acum trebuie sa ma duc sa ii dau niste pulpe de pui si un pahar de cola.Suntem buni prieteni.O cheama Rama Bob.

Te las acum ne jucam tenis.wave
Ciao.