"am citit toate intrebarile timp de 1 an. etc."
Locul asta e harazit sa fie trist,
M-apuca plansul deci exist!( adaptare dupa George Tarnea)
Avem si expert in critici T/A.fa tu comicuri ca ale lui www2expert.,Verutza e singura iubitoare de pisici pe langa mine, iar tu apari din senin si iti dai cu parerea :|
Şi... cine crezi că te va asculta? (sper că asta îţi arată că ideile tale nu sunt bune.
Şi helăăăău! Chiar e aşa greu să-mi reţineţi CEL PUŢIN numele de utilizator!?
Cine te crezi? Esti enervant deja. Incerci tu sa dai nu stiu ce comenzi... Shut the hell up and move to another category, sucker!
Sucker e mucker
Stii ca n-are nici un sens ce ai zis, nu?
Tu de unde ai apărut păsărică?
Crezi că eu vreau să fiu băgată în telenovele!? Crezi că mie îmi place să se vorbească doar de mine?
Zici că ne urmăreşti de foarte mult timp,dar văd că nu ştii chiar tot,drept pentru care nu trebuie să mă judeci pe mine din prostiile şi întrebările altora!
Nu eu le spun asemenea lucruri,asta ai interpretat tu (greşit) din ceea ce ai văzut la t/a.
Şi bun,hai plec...dar ce crezi? Dacă plec eu,gata, magie! Revine t/a!
Stai tu liniştit/ă, eu plec, dar prostia rămâne!
(deci, repet: NU AM VRUT SĂ FIU "POPULARĂ" PE T/A!)
1)Gramatica ta seamana cu a unui copil de clasa a-1-a.
2)Cine te crezi, ai aparut din senin?
3)Nimeni,absolut nimeni nu imi insulta comicurile!
"utilizatorul ala care are extraterestru la avatar Posteaza mai multe intrebari ca sa te urmeze si ceilalti"
Ok,o sa-ti spun totu'...
TU, PARAZIT INFECT?! Tu, care nu ai indraznit niciodata sa postezi macar un raspuns? TU indraznesti sa ne dai noua ordine? Te rog..Asa ca hai, ia-ti abecedaru'(sunt sigura ca pe ala l-ai folosit sa scrii intrebarea asta)si pleaca!
80%
Nu-i asa. suntem bine asa cum santem. fiecare este diferit. apoi daca schimbam lucruri, se duce echilibrul.
Pai nu e amuzant t/a
Soarta.apar cei mai cei care vor, dar numai din cei activi pe t\a.stai o saptamana pe aici si te pun in poveste
P.S. trebuie sa raspunzi si sa pui intrebari nu doar sa stai
Verutza nu pleaca! Bless e haios! O sa le zic si facem protest impotriva ta!
Particip si eu. Pentru ca de mine nu a zis nimic .
Tu de unde cartof ai aparut?
Nu mai vazut niciodata aici?
Nup.
Nu MAi vazut.
Eu ies pa.