Ce intamplare . Eu chiar te cred sa stii . Poate o sa fac si eu odata asa la un concert de-a lui Katy Perry sa vad daca-l daram pe Russel . Numai bine, bombonicamicasiputintoxica! Cu drag, Lola.
Bine, te cred, eu nu am avut intamplari senzationale la concerte. Aaa ba am avut.Am fost odata la un concert Iris, care ma plictisea foarte tare, pentru ca nu imi place iris.La un moment dat i-am spus mamei mele asa:''ma dor urechile si astia sunt varza, niste ratati'', fara sa stiu ca in spatele meu era un barbat din acela fioros(fan infocat al lui iris)care ma auzit.Am avut noroc ca nu mi-a spus nimic pentru ca daca se lua de mine lesinam acolo...
Pfoai pai eu il dadeam de pamant si pe alex, daraman tot, il luam la mine acasa, pacat ca s-a insurat nu vreau sa-i intretin si fomeia, tu-i mama lui de alex da e posibil asa ceva
Mersi pentru apreciere, bombonicamicasiputintoxica! Iti doresc sarbatori fericite, numai bine si o vacanta placuta!
Ohh daar vaaii! De ce spulberaţi speranţele acestei înfocate fane a lui Alex? Bestiilor!
Ba da, czyupy, este adevarat.concertul din galati a fost cu alex velea, si este adevarat tot ce am zis mai sus, si adica vrei tu neaparat, jur cu mana pe inima
Acum cativa ani, la un concert, aruncau nebunii cu sticle si mie mi-a venit o sticla in cap. Noroc ca era goala.
Julyly2089 întreabă: