anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sall TPU-isti si TPU-iste, daca ar fi ceva criza mondiala, gen lipsa de resurse sau ceva lepra care sa ucida sau sa faca zombii cam 70 la suta dintre oameni ce ati alege sa faceti cu viata voastra? ati lasa totul in urma,te-ai duce singur in padure sa mananci fragi si mure si sa te stergi la fund cu frunze pana la sfarsitul mai mult ca sigur scurtei tale vieti(al de da dracu tot si fuge in boscheti cam moare pe la jumatatea filmului dac nu e super bad ass),ai sta inchis subsol si ai manca sobolani si muraturi pana inebunesti si incerci sa iei peretii la palme cu picioru pentru ca vorbesti atat cu ei si tot nu te baga in seama,sau ai merge la o sectie de politie, baz militara etc. si ai ciordi un ak 47, ai culege boschetari de pe strazi sa i bagi la tine in satra, ati merge la cel mai apropiat magazin sa ciorditi haine de piele si apoi traiti restul vietii ciordind si batand pe primul tip care a plecat singur in padure, asta doar daca nu e un super bad ass si va rupe pe toti de o data? ce ati alege?

Răspuns Câştigător
| LoveSleep a răspuns:

M-aș duce la școală.
Cine s-ar gândi să mă caute acolo?
Aș bea apă din baia fetelor unde e mereu curat și m-aș căca în baia băieților. Bibliotecara are mereu ceva bun de mâncat, mi-ar ajunge câteva zile.
Mai încolo, văd pe parcurs.

9 răspunsuri:
| T0T a răspuns:

As pleca in munti laughing

| Doub a răspuns:

As lua ak-ul ala 47 si as fugi in padure unde am manca ciocolata cu fragi si mure.

| anonim_4396 explică (pentru Doub):

Si daca vine tipu taietor de lemne super bad ass si crede ca esti dragut :}}}}?

| Doub a răspuns (pentru anonim_4396):

Sunt fata.smug

Ii dau si lui ciocolata.

| anonim_4396 explică (pentru Doub):

In cazu asta te-ai scos, ai un taietor de lemne super bad ass si un ak 47, sa bagati ciucalata si carne de berberita pana la sfarsitul zilelor voastre. :} ce romantic

| AirănMeidăn a răspuns:

Intrebarea asta imi aminteste de o melodie

| anonim_4396 explică (pentru AirănMeidăn):

Ce melodie ca is curios?

| AirănMeidăn a răspuns (pentru anonim_4396):

iron maiden - when the wild wind blows

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ai zis ceva, ca totul este de la un atac zombi, deci... Zombalau! Misca-ti fundul aici si explica. Clar l-as ucide pe Zombalica.