| SiLvIu_3761 a întrebat:

rolling on the floor rolling on the floor rolling on the floor Sall utilizatori TPU.Hai sa mai radem putin! Ia sa va vad acum la ce va ganditi voi!

" Cine se urca, o baga, o freaca, coboara, se spala si pleaca?! thinking rolling on the floor "

Răspuns Câştigător
| ɐɹıʌןǝ a răspuns:

A)Fosta profesoară se urcă pe scări, ajunge în clasă, o bagă pe Mihaela la citit tema, o freacă la creieri, termină ora, coboară de pe scări, la Parter se spală pe mâini și pleacă din școală
B)Femeia de serviciu se urcă în picioare, bagă mopul în clor, freacă covorul, coboară pe scări se spală pe picioare și pleacă la treabă din nou.
C)Alexa se urcă pe scaun, bagă penarul în ghiozdan, freacă pantofii cu un burețel, se spală pe dinți si pleacă la școală.

8 răspunsuri:
| Lαααα a răspuns:

La prostii...blushing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tu

| pwp a răspuns:

P**a

| MMadalina a răspuns:

mai bine ma abtinlaughing

rolling on the floor

| Aero a răspuns:

Matura mea, Fulger, pentru Vajhat. Se urca cu mine sus...baga balonul prin inele...coboara cu mine, ma da jos si apoi se freaca singura de pamant ca sa se curete, dar fac o vraja (Aguamenti) sa curga apa pe ea ca sa se spele, si apoi fac o vraja prin care comand sa plece in dulapul cu maturi din vestiar dupa care eu am plecat la ora de Transfigurari.

| Doddel a răspuns:

Periuta cine ** mea

| AshEldo a răspuns:

Eu tot la cosar ma gandeamrolling on the floorrolling on the floor

| Doddel a răspuns:

Aoleu. e trivia si tot primesc stupid laughing. ce oameni