Daaa... diriga noastra e comica rau (sa o vezi cand baga cate un accent moldovenesc )avem in clasa doi colegi (care se intrec in nebunii)diriga le-a promis ca la sfarsitul liceului ii ia acasa la ea(miky, sper ca nu vorbim de acceasi diriga ca s-au ars baietii)pe unul dintre ei l-a pus sa-si inchida camasa ca e prea "sexos"si nu vrea sa o ia cu lesin (ma pune pe ganduri)
Adevarul este ca eu nu am diriginti, ci decani. Ori aceia nu-s amuzanti deloc, iar mie imi tataie fundul, mai ales la examene.
Diriga nu, e serioasa.
Da` de ieri avem un prof nou de mate.si e cam pedofil. IIeri a scos fetele la tabla si se uita la fundul lor.
Sau sa vezi cum zice dupa ce scrie pe tabla zice"-banalitati, nu?"
Sau"cel mai bun exemplu este o paine. O imparti la 3, iar o bucata e un sfert, ceea ce bagati voi in fiecare zi pe sub nas(in gura)
Azi am crezut ca mor de ras.Era in spatele meu si imi dadusera lacrimile de ras.eu rad si tare, dar azi m-am abtinut, am ras in tacere si mi-au dat lacrimile.Deci e super
Da, profa de engleza e bestiala:X. Chiar azi la ora nu stiu ce ne povestea si ii zice la un coleg "Sa`ti fie rusine daca te`ai gandit la ce m`am gandit eu!"e cea mai amuzanta profa din scoala si cea mai scumpa:Xne canta in ora Lady Gaga - Alejandro doar refrenu` , sau un coleg azi a zis ceva de "Jup" da` dirigu zice "Bogdane vin`aici sa vezi ce "jup" iti dau eu tie, sau "Ce vreti ma? asta e, daca Bocu` ne taie din salarii...plecam si noi pe unde putem sa nu murim de foame", ii zice unui coleg "Alex am vorbit cu unu` din fratii tai, si tu esti cel mai slab la invatatura!" da altu` zice "Asta`i prostu` familiei"da` dirigu zice "Vorbea cel care a spus ca Stefan cel mare venea din Franta", sau avem profesoru` de tehno care si el e foarte de treaba, nu prea facem noi tehno si cand intra in clasa zice "6 vine profu`, puteti sa continuati" si noi continuam cu treburile noastre si cand vede ca facem galagie prea mare zice "Bai liniste, batati`va si voi mai in liniste", sau odata vorbea la telefon si zice "Bai bate`l pe ala in liniste sau asteapta sa se termine ora si il bati in pauza"sunt multe, nu`mi mai amintescpussy:*!
Diriga noastra e amuzanta si mai avem profu' de romana care se proteste mereu adica cu vorbe din astea bla la si alte
Pfff as vrea sa am profesori dar cum spune si @Androgin am si eu tot decani care sunt foarte rai si ma ard la note
Eu am un profesor nou de matematica.se impiedica saracu la orice pas . Pe asta il cauta moartea pe acasa si el vine sa ne predea la scoala .
Profa de mate il intreaba ceva pe un coleg care-si linia caietul.si dupa ce raspunde ii zice profa sa nu-si mai linieze caietul in ora ca altfel eu trage ea
(linia)
Profesoara noastra de matematica e amuzanta.
Odata a spus:
"Cam plictisitoare exercitiile acestea din carte."
"Culegerea asta-i sfanta!"
Am o diriginta atat de amuzanta si e foarte de treaba sa o fi vazut la dirigentie mama lesinai de ras la cum vorbe si radea intruna!
Aveam o profesoara de Geografie.Si un"destept" intreaba:"Putem sa copiem?". Ea numara banii pe reviste, se uita la el si zice:"Da, da, dar in liniste".
Sau ala de acum de la civica.Noi ii lasam tot timpul corn si lapte pe catedra.Intra ala in clasa:"Ce faceti ba cu astea aici?"si le pune in cos.Asteapta pana la jumatea orei, se duce si isi ia o cutie de lapte si un corn.Savureaza si ne lasa in pace vreo 10min.Cand facem galagie zice:"Hoo ba ciumetzilor".
Si sa vedeti cum arata:gras, tuns chel, cu cercel in ureche.Zici ca ieri o iesit din inchisoare
Venerabilul întreabă: